Set sarung bunga selimut dan Feng Shui membawa tenaga positif

Set sarung bunga selimut dan Feng Shui membawa tenaga positif

Ramai orang akan suka hakikat bangun setiap pagi yang perasaan positif dan sentiasa diisi dengan tenaga mengalir yang baik. Tetapi bagaimana kita? Hanya dengan mengetahui bahawa kita perlu bangun awal pada waktu pagi untuk pergi ke kerja dan datang rumah untuk melakukan kerja-kerja harian kami adalah cukup tertekan. Dengan sukan gila semua orang berlaku di dunia, yang boleh sentiasa bangun gembira dan ceria? Tetapi Bagaimana jika saya memberitahu anda bahawa ada cara yang anda boleh membawa tenaga positif untuk rumah anda dan diri anda dengan membuat beberapa perubahan kecil dalam Bilik tidur anda. Di China, orang-orang telah tahu cara untuk menyusun perabot dan benda-benda dengan cara yang mencipta rasa ketenangan dalam memerhati individu. Amalan Metafizik ini dipanggil “Feng Shui”. Amalan ini berasal di China lebih 3000 tahun yang lalu dan digunakan oleh berjuta-juta orang di seluruh dunia untuk menarik baik Kesihatan, kekayaan dan hubungan. Feng yang bermaksud angin dan Shui air makna dikatakan berkait rapat dengan kesihatan yang baik. Amalan Metafizik ini adalah cara yang baik tinggal yang positif dan yang sentiasa dipenuhi dengan tenaga yang baik. Berbuat demikian akan membawa kualiti-kualiti tersebut indah serta kesihatan yang baik, kesejahteraan, cinta sudah tentu kebahagiaan.

Cara anda tidur juga akan mempunyai beberapa berkata dalam bagaimana kita akan bangun keesokan harinya. Elakkan mengisi katil dengan bantal lacy, anak patung dan boneka. Katil harus selesa tetapi tidak rumit. Fabrik tempat letak kenderaan harus kapas atau Sutera. Jangan gunakan poliester atau bahan sintetik lain. Kapas adalah lebih baik untuk tidur di kemudian silk kerana kain kapas adalah lebih selesa dan bernafas. Meletakkan satu buluh yang bagus atau set perlindungan bunga selimut yang diperbuat daripada 100% kapas semulajadi amat digalakkan. Selimut bunga sembah dalam semua kami, Salun Kecantikan dan rahmat. Bunga dikatakan membawa nasib dan pelbagai nikmat. Saya sentiasa percaya bahawa selimut meliputi (juga dikenali sebagai comforter meliputi) adalah cara terbaik untuk tidur malam yang baik yang. Selimut katil telah menjadi sangat popular di seluruh dunia. Ia menjadikan haram lebih mudah kerana fakta bahawa ia boleh dibasuh dengan cadar kami. Tiada lagi perlu menghabiskan wang jutaan ringgit dalam tahun Cucian Kering atau menggantikan selimut. Mereka melindungi selimut anda dan meningkatkan rupa katil kami sementara mengekalkan katil anda berbau segar dan bersih. Mereka yang besar untuk digunakan dalam Feng Shui. Pastikan anda membeli satu baik kualiti. Mana-mana katil membuat pertunjukkan dengan kiraan benang lebih 180 dianggap cemerlang katil. Semakin tinggi kiraan benang, rasa yang lebih lembut. Tidur di atas kain lembut, bersih dan selesa, katil set akan mempunyai sesiapa bangun dalam mood yang positif. Nasihat pakar Feng Shui pada kedudukan katil anda jauh dari pintu yang mungkin. Posisi katil di mana jadi anda boleh lihat pintu depan dari di mana anda tidur. Ini akan memberikan anda rasa yang mendalam Keselamatan pelombong.

Jangan letakkan katil yang menunjuk ke pintu. Jari anda menuding ke pintu telah berkata kepada kedudukan mati oleh orang Cina dan banyak kaum lain. Kita pasti mahu menjauhkan diri daripada apa-apa yang mempunyai kaitan dengan kematian. Juga, pintu ini adalah di mana tenaga (chi) masuk dalam Bilik tidur anda. Pintu harus terbuka luas untuk membenarkan kebetulan peluang dan kemungkinan yang baik datang kepada kita. Pencahayaan yang lembut sangat sesuai kerana bilik tidur adalah lebih banyak persekitaran yin. Lilin dengan toksin tidak akan pencahayaan feng shui yang terbaik. Warna bilik tidur anda adalah satu ungkapan daripada api, tanah, logam, air dan kayu. Memilih warna mengikut tenaga yang anda perlukan. Merah, oren, pink, ungu dan kuning yang kuat akan membawa semangat dan tenaga yang tinggi. Biru dan hitam adalah mudah, kesegaran dan banyaknya. Coklat dan hijau akan membawa kesihatan dan kecergasan. Kuning dan beige akan membawa khasiat dan kestabilan. Ikut teknik Fung Shui ini dan anda akan melihat perubahan positif. Terima kasih untuk membaca dan nasib.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *