Servis peralatan kecergasan: Infiniti R99 Mag boleh program Penyaman Rower kajian

Servis peralatan kecergasan: Infiniti R99 Mag boleh program Penyaman Rower kajian

Sering kali, dalam kehidupan yang pantas ini, kita tidak berfikir tentang kami physiques dan sama ada atau tidak mereka dalam bentuk bercuti. Banyak terlalu kerap, jawapan kepada soalan itu adalah “tidak”. Dalam banyak keadaan, physiques kami menderita kerana, walaupun kita sendiri mungkin peralatan kecergasan, kita gagal untuk memastikan ia diselenggara oleh peralatan kecergasan ternama yang servis pakaian. Sudah tentu, ia mungkin exerciser kami yang tidak mencukupi untuk menampung keperluan kecergasan kita. Dayungnya Mesin adalah sebuah mesin yang popular bagi sesiapa yang ingin mendapatkan dalam bentuk dan mencari yang terbaik. Mari kita bercakap tentang sebuah mesin dayungnya khas yang dilahirkan dari pemimpin terkenal Kecergasan, Infiniti-yang Infiniti R99 boleh program Mag Penyaman Rower.

Markah keseluruhan:

4.6 daripada 5.0 bintang

Komponen utama:

Fungsi oleh rintangan udara serta 16 komputer tahap kawalan elektronik rintangan
Datang dengan roda pengangkutan dan juga folds menjadikan pengangkutan mudah
Ada dua warna backlit paparan skrin
Dilengkapi dengan 12 program yang berbeza
Dibina di nadi penerima dengan tali dada pilihan dan mempunyai kawalan monitor jantung

Harga runcit biasa:

Sekitar? 599

Keterangan item:

Rower Mag/udara R99 Infiniti sangat berteknologi tinggi adalah antara tambahan terbaru kepada barisan Infiniti sangat bergaya barang dagangan. Ia menggabungkan campuran yang luar biasa rintangan udara dengan rintangan elektronik peringkat kawalan komputer 16. Paparan komputer backlit 2 warna yang menunjukkan maklum balas yang tepat pada masanya pada HRC, kalori, angin ahmar, jarak, watts, jam, penggera, kalendar, suhu, termasuk program 12. Di samping itu, ia mempunyai roda pengangkutan yang berguna dan akan up lipat untuk tujuan menyimpan.

Maklumat produk:

Pembuat: Infiniti
Dimensi terbuka: L 133.5cm x W 67cm x H 26cm
Dilipat dimensi: L 59cm x W 46cm x H 158cm
Berat produk 29.2Kg

Ciri-ciri produk:

Udara dan tahap 16 Motor rintangan
Penerima Pulse bersepadu (dada tali pilihan)
Kawalan kadar nadi
Konsol paparan warna dua komputer dengan latar menunjukkan jarak, masa, nadi, angin ahmar, angin ahmar/min, 500m/tm, watts, kiraan kalori, suhu, jam, penggera, HRC, kalendar
Program: program berbeza 12
Rintangan: Penyaman
Pelbagai rintangan: 16 pelbagai tahap rintangan
Waranti maklumat: Bahagian: 2 THN / buruh: 1 THN

Penutup:

Berkecimpung dalam industri peralatan kecergasan selama 25 tahun, Infiniti menyediakan di berkualiti, perintis dan mudah untuk menggunakan peralatan kecergasan untuk semua yang ingin memulakan rutin yang serius kesihatan dan kecergasan. Sudah pasti, udara Mag boleh program R99 Infiniti Rower adalah antara produk-produk berkualiti tinggi yang dicipta oleh Syarikat ini. Tidak kira jika anda sedang mencari sebuah mesin yang murah atau sebidang senaman peralatan dengan semua ciri-ciri yang terdapat pada mesin Pusat Kecergasan, skop mereka luas kardiovaskular dan kekuatan bekalan akan dibincangkan untuk memenuhi semua keperluan kecergasan. Untuk mencapai matlamat anda, walaupun, peralatan menjalankan anda perlu sabar dan wajar penyenggaraan peralatan kecergasan yang mahir yang servis Syarikat. Kecergasan fizikal perlu menjadi sebahagian utama daripada kehidupan semua orang dan Infiniti item dibina untuk merasa dan juga kelihatan hebat di tempat anda, dan paling penting, membantu anda untuk mencapai matlamat kecergasan anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *