Seramik pengeritingan besi

Seramik pengeritingan besi

Apakah perbezaan di antara yang besi pengeritingan seramik dan satu yang biasa? Bekas boleh besar penjagaan rambut anda, manakala yang kedua tidak. Sederhana seperti yang. Tapi Kenapa besi pengeritingan seramik yang lebih baik? Seramik diiktiraf serata dunia sebagai salah satu bahan yang paling selamat dan sihat digunakan dalam alat penggayaan haba, jadi jika anda pengeritingan besi mengandungi unsur-unsur seramik yang tulen, anda boleh yakin untuk menikmati semua manfaat yang besar.

Dengan kerap pengeritingan seterika, rambut anda akan menanggung daripada haba, mengalami frizz dan kekeringan kerana kelembapan yang telah dilucutkan dari helai itu. Model-model ini ibarat tidak menawarkan Peti Deposit Keselamatan Pemanas teknologi dan menghasilkan kerosakan oleh membelah cuticles dalam dan membuang minyak semula jadi yang penting dari kunci anda. Jika rambut anda mempunyai kecenderungan untuk kering atau menjadi frizzy, anda boleh mempercayai dengan besi pengeritingan seramik untuk menjaga kesihatan dalam dan kekeringan keluar.

Yang berkualiti profesional seramik pengeritingan besi boleh menjaga tresses anda selamat dengan memperbaiki kesihatan mereka dan membuat keputusan yang lebih lembut, licin dan bersinar tanpa kekeringan atau frizz. Apakah ini mustahil?

Seramik mengeluarkan ion-ion negatif dikenakan untuk mengunci lembapan dan minyak semulajadi oleh perlabelan cuticles ditutup, rambut anda agar ia diurus untuk penggayaan yang menenangkan. Sistem pemanasan seramik adalah benar-benar seragam dalam besi pengeritingan, bererti keseluruhan Tong akan sentiasa panas dan tidak hanya beberapa bahagian lebih banyak daripada yang lain. Ini mengelakkan daripada pemanasan melampau dan membakar rambut, dan kerana haba yang jadi sekata diedarkan, anda akan mendapat rambut anda curled dalam masa yang jauh lebih sedikit. Terima kasih kepada sifatnya Pemanas yang menakjubkan, seramik merupakan salah satu daripada bahan-bahan dengan permulaan terpantas masa apabila digunakan dalam alat-alat penggayaan haba, mengambil di bawah satu minit untuk sampai ke suhu yang terik.

Seterika pengeritingan seramik adalah juga lebih popular kerana ringan mereka. Berat kurang daripada pengeritingan besi yang dibina daripada bahan-bahan yang berbeza, seterika pengeritingan seramik adalah jauh lebih mudah untuk menguruskan dan orang-orang yang menggayakan rambut tebal akan menghargai manfaat ini. Bagi Tong, seramik tidak membiarkan debu dan habuk yang terkumpul kerana bagaimana lancar ia, jadi tresses anda sekali lagi dilindungi dari kerosakan.

Besi pengeritingan seramik yang baik? Check out Karmin Gunting Pro Clipless pengeritingan besi, menawarkan keputusan tahap profesional dan menawarkan setong sangat bergilap yang membolehkan anda mencipta shiniest, Tempahan ditetapkan dan paling semulajadi mencari kerinting.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *