Senyuman selamat menawarkan alternatif yang berpatutan kepada gigi palsu

Senyuman selamat menawarkan alternatif yang berpatutan kepada gigi palsu

Adakah gigi semasa hilang, menyampuk atau mungkin retak? Adakah anda memerlukan senyuman mencari realistik semasa tidak perlu pergi ke pejabat pergigian?

Senyuman yang selamat boleh diterangkan sebagai shell yang dibina dengan polimer yang gigi yang meliputi asal atas gigi dan gusi anda. Terdapat tiada garis yang boleh dilihat kadang-kadang dengan Penyambut lebih tua. Dengan menggunakan manik plastik haba sesuai atau mungkin pelekat gigi palsu (kurang rumit), anda boleh memberikan sesuai ditempah Khas supaya gigi kekal di dalam mulut anda tegas.

Gigi ini akan pasti kebanyakan sebenar mencari gigi anda boleh membeli yang boleh membantu seseorang individu tersenyum. Gigi yang baik seperti kawasan gusi akan benar-benar semulajadi dalam warna, sudah tentu tidak tiruan putih cerah, dan juga mempunyai penampilan yang agak jelas visual seperti yang enamel gigi sebenar.

Adat dibuat pemasangan mengambil masa sekitar 10 + minit serta segelas air panas biasa yang termasuk cermin. Arahan-arahan yang komprehensif akan disertakan.

Walaupun penyelesaian ini sebenarnya satu saiz sesuai semua, nota untuk wanita: perlu keperluan mulut produk langsing, anda harus menggunakan fail kuku untuk fail bahagian belakang shell ke bawah sehinggalah anda mempunyai ketebalan yang anda pilih. Peranti ini memerlukan pengubahsuaian, terutamanya bagi wanita

Selamat tersenyum tidak pasti penjagaan gigi instrumen dan gigi berlaku bertujuan semata-mata untuk memperbaiki orang-orang penampilan visual. Ia tidak bertujuan untuk digunakan sebagai satu gigi palsu yang berfungsi tetapi mereka adalah bertujuan untuk kekal bebas menggunakan sahaja dan tidak benar-benar bertujuan akan ditinggalkan sementara seseorang mengambil a nap serta makan.

Bagaimana berjaya Adakah gigi? Dengan menggunakan salah satu arahan kami tertutup untuk fit yang betul dan melihat dalam pemasangan percuma video tutorial dalam talian gigi akan kerja besar untuk anda.

Apa gigi diperbuat daripada? Senyuman yang selamat adalah sangat nipis, akrilik shell yang merangkumi ke atas gusi dan gigi atas yang asal anda. Gigi akan direka supaya anda boleh menggunakan fail kuku untuk fail belakang shell ke ketebalan betul anda menikmati.

Bagaimana realistik Adakah gigi kelihatan? Gigi tersenyum selamat kelihatan sangat realistik. Kami mempunyai pembeli yang membeli ini untuk gambar-gambar perkahwinan dan kegunaan harian. Gigi jadi warna, putih tidak palsu dan mempunyai penampilan yang telus yang sedikit seperti enamel gigi sebenar. Gusi akan jadi warna juga.

Adakah anda mempunyai testimoni / Ulasan daripada pembeli? Kami mempunyai sebuah laman yang penuh dengan Ulasan selamat Smile yang pembeli telah dihantar kepada kami. Sila klik di sini untuk melawat laman testimonial kami.

Adakah anda mempunyai apa-apa sebelum dan selepas gambar? Kami mempunyai laman khusus untuk sebelum dan selepas gambar pembeli telah dihantar. Kami akan menambah gambar mingguan jadi sila semak kembali untuk melihat keputusan yang menakjubkan yang kami selamat tersenyum boleh lakukan untuk anda! Klik di sini untuk yang sebelum/selepas laman.

Bagaimana saya patut gigi? Menggunakan satu pek haba manik yang disertakan (atau krim gigi palsu) dan secawan air panas, anda akan menggunakan manik dan gigi untuk acuan mereka ke atas gigi semasa anda. Proses mengambil masa di antara 5-10 minit. Percuma video boleh didapati dalam talian untuk membantu anda. Kami menawarkan pemasangan video dalam talian untuk menunjukkan kepada anda dalam proses pemasangan. Klik di sini untuk video pemasangan.

Apakah terma gegasan manik? Manik haba akan sedikit manik yang marjerin menjadi cair dalam air panas untuk membantu borang di dalam mendapatkan tersenyum atas gigi semasa. Satu pek termasuk dengan gigi tetapi lebih banyak pek boleh dibeli. Jika anda mendapati anda hilang beberapa gigi, kami menasihatkan anda menempah pek tambahan atau dua manik yang sesuai.

Apakah gigi palsu pelekat anda ada? Ramai pembeli juga berjaya melengkapkan proses pemasangan dengan kami dunia pelekat gigi palsu yang popular, terjamin. Produk itu sendiri sebenarnya adalah agak menakjubkan dan mudah untuk digunakan berbanding dengan manik. Pelekat gigi palsu yang larut-air bebas dipatenkan tidak bocor ke dalam perut anda seperti orang lain di pasaran dan tidak rasa apa-apa! Kami mempunyai satu tiub pelekat yang disediakan (klik di sini) serta 1/2 tiub.

Boleh gigi boleh digunakan lebih daripada sekali? Sebaik sahaja dipasang dengan betul, gigi boleh digunakan berulang kali tanpa perlu refit mereka setiap kali anda perlu menggunakannya.

Bolehkah saya menggunakan gigi untuk makan dan minum? Walaupun kami tidak menyarankan anda makan minum bersama mereka, pembeli telah menemui kejayaan yang berbuat demikian. Gigi tidak bertujuan untuk menggantikan dengan gigi palsu dan adalah untuk tujuan kosmetik, gambar keluarga dan sebagainya, kegunaan harian, temuduga.

Berapa lama gigi akan berlangsung? Gigi, jika dijaga dengan betul dan disimpan di tempat yang selamat selepas menggunakan akan menyediakan tahun keseronokan. Kes-kes yang disediakan pada masa pembelian untuk menyimpan gigi.

Adakah anda mempunyai gigi bahagian bawah yang disediakan? Ya, kami mempunyai lebih rendah veneers disediakan. Sila klik di sini untuk membuat tempahan.

Bolehkah saya menggunakan gigi dengan topi/Mahkota/pendakap? Jika anda menggunakan pelekat gigi palsu anda boleh mendapat gigi untuk bekerja dengan baik.

Kanak-kanak boleh gigi? Tidak, malangnya gigi direka untuk saiz purata lelaki dan perempuan dewasa mulut.

Bagaimana saya boleh tahu saiz apa dapat? Buat masa ini kami hanya menjual satu saiz dan itulah SM/MED. Kami mendapati bahawa saiz ini berfungsi dengan baik untuk pembeli kami

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *