Sensitiviti zakar – bagaimana untuk berasa lebih baik

Sensitiviti zakar – bagaimana untuk berasa lebih baik

Ramai lelaki mendapati bahawa zakar mereka, dari semasa ke semasa, telah mengurangkan sensitiviti, terutama jika mereka telah berkhitan. Ini dipercayai adalah disebabkan oleh hakikat bahawa zakar telah menemui tahap geseran yang berbeza selama bertahun-tahun dan kulit zakar telah menjadi “toughened” dari semasa ke semasa. Sebagai contoh, berterusan rubbing kulit zakar terhadap pakaian, termasuk Seluar dalam, atau aktiviti seksual yang kerap, melancap dan persetubuhan, secara beransur-ansur boleh menyebabkan kulit zakar “toughen” dan menjadi kurang sensitif kepada sentuhan dan rangsangan seksual.

Oleh itu, untuk meningkatkan sensitiviti zakar, beberapa kaedah yang berbeza yang disyorkan. Kaedah ini termasuk:

Percubaan: Bukan seks masturbating atau instigating dengan cara yang sama seperti yang biasanya dilakukan, kenapa tidak anda mencuba sesuatu yang berbeza, seperti perlahan-lahan mengusap zakar anda dan menggunakan deria sentuhan anda geli, tantalize dan tercabut, bukannya menggunakan pendekatan kasar dan bersedia. Bulu dan fabrik-fabrik yang lembut adalah alat yang sangat baik untuk ini, dan, jika digunakan secara kerap, akan mula merangsang sensitiviti zakar anda. Sebagai contoh, perlahan-lahan menjalankan fabrik lembut atau sejenis kulit zakar anda selama 5-10 minit dan meningkatkan masa ini secara beransur-ansur. Anda akan terkejut berapa banyak sensitiviti zakar anda akan meningkat selepas beberapa minggu.

Tantalize deria anda: bukannya pergi terus untuk zakar anda apabila melancap atau bersetubuh, menyentuh diri sendiri di tempat-tempat lain terlebih dahulu atau pasangan anda menjalankan Nya tangan perlahan-lahan ke atas badan anda tanpa menyentuh zakar anda. Dan, pastikan bahawa anda melakukan ini dengan kerap. Anda akan terkejut melihat bagaimana merangsang deria dengan menyentuh bahagian lain badan anda boleh mendapatkan kawasan yang merasakan desensitized datang kepada kehidupan.

Pakai Seluar lebih lembut: Menukar jenis Seluar dalam yang anda pakai sering membolehkan kulit zakar anda bernafas dengan lebih baik dan juga mengurangkan jumlah geseran yang zakar anda orang. Cuba memakai Sutera atau bentuk Seluar dalam yang lembut yang lain untuk satu atau dua minggu dan melihat jika ini menjadikan perbezaan. Jika tidak, maka anda mungkin mahu mempertimbangkan memakai alternatif lebih lembut lebih kerap supaya anda meningkatkan sensitiviti zakar anda.

Menggunakan pelembap: selalunya, sebab kulit desensitizing pada badan terbesar ialah geseran, dan geseran ini kemudian menyebabkan kulit anda menjadi lebih keras dan toughened. Oleh itu, untuk meningkatkan sensitiviti zakar anda, anda perlu untuk memulihkan kelembapan kulit anda, imbangan PH dan kelembutan. Dan, cara terbaik untuk melakukan ini adalah untuk menggunakan produk pelembap, memberikan nafas di waktu pagi dan petang, yang kaya dengan vitamin, mineral dan asid amino, supaya sensitiviti zakar anda kembali kulit zakar anda yang baru.

Man1 orang minyak ini adalah produk yang mengandungi zakar khusus vitamin, mineral dan anti-oksidan untuk memberi nafas baru, melindungi dan meningkatkan kesihatan kulit zakar dan zakar sensitiviti.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *