Senjata api menyebabkan pengsan penjagaan dan penyelenggaraan

Senjata api menyebabkan pengsan penjagaan dan penyelenggaraan

Yang mempunyai pistol api menyebabkan pengsan untuk pertahanan diri adalah satu idea yang hebat. Masa selepas senjata api menyebabkan pengsan telah membuktikan diri mereka alat-alat yang berkesan untuk pertahanan diri. Tetapi terdapat elemen yang perlu diambil kira bagi setiap senjata pertahanan diri. Pemilik senjata Pertahanan Diri mesti tahu bagaimana untuk menjaga atau ia mungkin gagal mereka apabila mereka memerlukannya. Dia mesti tahu bagaimana untuk mengekalkan ia dalam keadaan yang baik atau lakukan rawatan biasa untuk mengoptimumkan fungsi dan keberkesanan.

Memiliki senjata api menyebabkan pengsan yang merupakan salah satu langkah-langkah pertama ke arah mempertahankan diri sendiri. Tetapi jika anda tidak tahu bagaimana untuk mengekalkan anda Kesihatan senjata api menyebabkan pengsan, maka bagaimana boleh ia betul membantu anda? Bagaimana anda tahu bahawa ia berfungsi dengan betul jika anda tidak tahu bagaimana untuk check it out. Berikut adalah beberapa petua untuk membantu anda.

Salah satu kelebihan terbesar memiliki pistol api menyebabkan pengsan untuk pertahanan diri adalah bahawa terdapat sedikit penyelenggaraan yang diperlukan. Ini adalah secara dramatik berbeza memiliki pistol. Pistol memerlukan banyak penyelenggaraan untuk tinggal dalam keadaan yang berfungsi, tetapi ini bukan kes dengan pistol api menyebabkan pengsan.

Jika anda memiliki pistol api menyebabkan pengsan maka anda perlu tahu bagaimana untuk menjaga ia. Walaupun terdapat sedikit terlibat dalam mengekalkan pistol api menyebabkan pengsan, anda masih perlu tahu bahawa sedikit maklumat. Ini beberapa petunjuk akan memberitahu anda apa yang perlu dilakukan dan apa yang tidak dapat anda lakukan apabila anda mempunyai satu sebagai satu bentuk pertahanan diri.

Senjata api menyebabkan pengsan anda memerlukan bateri. Anda boleh menggunakan bateri yang boleh dicas semula, tetapi jika anda lakukan, maka anda perlu ingat bahawa mereka perlu diisi sering. Mereka kehilangan kuasa mereka dari semasa ke semasa. Bateri yang boleh dicas dengan bebas mempunyai jangka hayat lebih lama, tetapi akhirnya pilihan adalah terpulang kepada anda.

Untuk menyemak jika terdapat kuasa yang mencukupi, anda perlu memberi senjata api menyebabkan pengsan anda jalankan ujian. Apabila berbuat demikian, tidak tahan suis untuk lebih daripada separuh kedua. Apa-apa lebih daripada kedua akan merosakkan pistol api menyebabkan pengsan. Separuh kedua adalah banyak untuk melihat jika senjata api menyebabkan pengsan anda berfungsi dengan betul. Serta, jika anda memberi anda membisingkan meriam “ujian” apabila berhadapan dengan penyerang, penyerang boleh melarikan diri hanya bunyi senjata api menyebabkan pengsan atau sisi percikan api elektrik di antara elektrod-elektrod.

Menyimpan senjata api menyebabkan pengsan anda bekerja supaya anda tidak perlu meninggalkan senjata api menyebabkan pengsan anda tertakluk kepada suhu yang melampau. Ini adalah mengapa anda tidak perlu meninggalkan senjata api menyebabkan pengsan anda dalam kenderaan anda atau luar untuk jangka masa yang panjang. Sebaliknya, cuba untuk menyimpan senjata api menyebabkan pengsan anda dengan anda pada semua masa dan sebagai berhampiran dengan suhu bilik yang mungkin supaya bateri mengekalkan kuasa mereka. Mereka boleh terjejas apabila terdedah kepada ekstrem dalam suhu.

Jika anda ikuti tips penyelenggaraan mudah, kemudian, anda akan mendapat manfaat besar pistol api menyebabkan pengsan. Abaikan mereka dan anda mungkin mendapati diri anda dalam bahaya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *