Senarai pilihan-A rendah Carb Diet makanan rendah karbohidrat

Senarai pilihan-A rendah Carb Diet makanan rendah karbohidrat

Senarai makanan rendah karbohidrat kelihatan untuk pilihan makanan semulajadi, seluruh dan baik untuk orang Diet rendah karbohidrat. Manakala pakar-pakar mencadangkan bahawa sekitar 50-60% daripada diet harian anda termasuk karbohidrat, anda mahu mengelakkan karbohidrat ringkas daripada item-item seperti roti putih, minuman ringan, dan biskut. Sebaliknya, ia adalah lebih bijak untuk mendapatkan karbohidrat kompleks daripada makanan semulajadi rendah karbohidrat yang disenaraikan di sini.

1. Salad, kale, bayam dan lain-lain sayuran berdaun menawarkan nutrisi yang sangat baik daripada secara semulajadi, makanan karbohidrat yang rendah. 1 serving, atau kira-kira satu cawan setengah, mengandungi hanya 3 gram karbohidrat, dan orang-orang yang baik, sihat, Kompleks karbohidrat.

2. Tomato akan mengejutkan rendah karbohidrat. Sebagai contoh, saiz sederhana 1 anggur masak tomato termasuk tujuh gram karbohidrat kompleks, tetapi anda jarang makan tomato keseluruhan, jadi yang boleh boleh dihiris separuh.

3. Lobak merah menyediakan pemakanan berkualiti tinggi yang begitu banyak itu kecil bilangan kalori bahawa mereka benar-benar harus menjadi sebahagian daripada mana-mana senarai makanan rendah karbohidrat. 1 sederhana, kira-kira 6-7 inci panjang, lobak merah mentah hasil lapan gram karbohidrat.

4. Brokoli ini senarai makanan semulajadi, rendah carb yang paling menonjol. 1 batang jagung yang sederhana keseluruhannya daripada brokoli menyampaikan hanya berkualiti tinggi, karbohidrat kompleks dari sumber makanan keseluruhan 8 gram.

5. Kacang hijau akan kacang leanest mana-mana senarai makanan rendah karbohidrat dalam kategori kacang. Walaupun kacang hitam dan merah, kacang panggang, kacang lima, kacang ginjal dan kacang pinto pek hampir 30 gram karbohidrat dalam satu hidangan, kacang hijau termasuk hanya 5 gram karbohidrat setiap hidangan 3/4 cawan.

6. Snap kacang pis, kacang pea snap gula, kacang pis hijau dan kacang pea salji akan makanan rendah karbohidrat yang penuh dengan rasa. Anda boleh menggunakan setengah cawan kacang pea hijau, secawan penuh salji peas, atau secawan gula kukus snap kacang pis dan kekal sesuai dengan kurang dari 10 gram karbohidrat setiap hidangan, serta keseimbangan di antara yang baik gentian, yang juga adalah penting untuk diet yang sihat, rendah carb.

7. Gamat adalah sesuai untuk senarai makanan semulajadi carb rendah ini kerana mereka adalah mudah untuk basuh, potong dan makan. Kira-kira satu pertiga daripada timun saiz sederhana yang merangkumi sedikit lebih dari 3 gram karbohidrat. Tambah beberapa sandwic atau atas daripada salad yang.

8. Taugeh adalah biasa dalam makanan Cina manakala mereka menambah pelbagai salad dan sandwic. Walaupun diet rendah karbohidrat yang akan membolehkan anda untuk makan secawan seluruh Taugeh untuk hanya 6 gram karbohidrat.

9. Saderi adalah untuk diraikan bagi gentian, nutrien, dan keupayaan untuk menyegarkan nafas. Saderi adalah satu bahagian penting dalam senarai makanan karbohidrat yang rendah, jadi kami hanya 3 gram karbohidrat dalam dua tangkai yang sederhana.

10. Formula pekat seluruh makanan yang kaya dengan nutrien tetapi rendah kalori boleh menawarkan pemakanan yang unggul dengan di bawah 10 gram karbohidrat. Ini Formula makanan keseluruhan yang pekat tidak selalunya dijumpai di kedai-kedai, tetapi anda boleh dengan mudah menemui mereka dalam talian. Ini buat Pilih mungkin bunyi yang sedikit berbeza untuk senarai makanan semulajadi rendah karbohidrat, tetapi jika anda mengubah cara anda berfikir tentang pemakanan dan cara anda mendekati diet carb rendah, maka anda akan sedar bahawa kesihatan yang baik adalah lebih mudah untuk mencapai berbanding sebelum.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *