Senaman zakar meningkat: Corpora Cavernosa latihan untuk membesarkan zakar anda

Senaman zakar meningkat: Corpora Cavernosa latihan untuk membesarkan zakar anda

Apabila orang bercakap tentang meningkatkan senaman zakar mereka biasanya bermaksud bersenam di corpora cavernosa. Di corpora cavernosa terdiri daripada 2 Dewan yang panjang zakar anda. Ia dipenuhi dengan tisu lembut, mampung. Dewan ini bertanggungjawab ke atas ereksi anda. Apabila anda sudah terangsang, zakar otot menjawab, membolehkan darah untuk tergesa-gesa dalam dan mengisi ruang-ruang ini 2, mencipta ketegangan zakar. Kemudian ia pergi tanpa mengatakan bahawa jumlah panjang dan ketebalan zakar anda apabila ia tegak adalah bergantung kepada saiz maksimum anda corpora cavernosa apabila ia mengisi dengan darah. (Muat turun video Pembesaran zakar – pautan yang diberikan dibawah)

Bekerja dengan corpora cavernosa satu untuk meningkatkan saiz zakar tidak hanya dilakukan melalui senaman. Anda mungkin berminat untuk ambil perhatian bahawa terdapat satu prosedur pembedahan di mana di corpora cavernosa dibuang dan digantikan dengan implan belon yang meniru fungsi di corpora cavernosa. Daripada belon yang padan dengan saiz anda corpora cavernosa, lebih besar yang boleh digunakan ke dalam zakar anda, menjadikan ia lebih panjang dan lebih besar. Pembedahan ini Walau bagaimanapun, tidak digalakkan untuk tujuan kosmetik dan bertujuan untuk lelaki yang mengalami mati pucuk. Apabila meningkatkan saiz zakar, melakukan senaman masih pilihan yang paling selamat saya tahu.

Apa yang membuatkan di corpora cavernosa begitu istimewa ialah bahawa ia adalah mungkin untuk menggalakkan pertumbuhan sel-sel baru dalam bidang ini badan anda. Apabila anda menggalakkan sel-sel baru tumbuh, kemudian anda boleh membuat ia lebih besar dan lebih panjang. Untuk menggalakkan sel-sel yang baru berkembang, anda boleh melakukan senaman yang merangsang aliran darah meningkat ke kawasan tersebut.

Satu senaman yang boleh anda lakukan adalah dipanggil jelqing. Membuat senaman ini menggunakan tangan anda dan benar-benar semulajadi dan selamat. Berikut adalah langkah-langkah langkah ini:

1.

Mendapatkan diri anda kepada pendirian yang 40% hingga 50%.
2.

Membuat bulatan dengan ibu jari dan jari telunjuk anda, dan meregangkan jari tengah, jari cincin dan pinky ini. Ini sepatutnya kelihatan seperti tanda OK.
3.

Menggunakan pelinciran sederhana jika anda mahu. Tanda tempat OK pada pangkal zakar anda. Kemudian, dengan genggaman yang kukuh, perlahan-lahan gerakkan tangan anda ke arah kepala zakar. Anda perlu melakukan ini tanpa gelongsor tangan anda ke atas kulit zakar anda.
4.

Setelah anda mencapai jarak maksimum yang tangan anda boleh bergerak di sepanjang batang tanpa mengalih keluar genggaman anda, lepaskan ia.
5.

Pada mulanya melakukan pengulangan kira-kira 20 hingga 30 setiap sesi, secara beransur-ansur bekerja sehingga 50 ulangan setiap sesi. Anda boleh bergilir tangan jika anda suka.

Orang-orang yang telah mencuba senaman ini telah melaporkan melihat keputusan dalam beberapa minggu selepas melakukan senaman ini. Keputusan sebenar – di serendah 2 minggu! Sesiapa sahaja boleh melakukannya, tetapi orang-orang yang mempunyai masalah kesihatan yang teruk atau mempunyai penyakit Peyronie’s harus mengelak daripada melakukan senaman ini tanpa berunding dengan doktor mereka terlebih dahulu.

Meningkatkan zakar senaman – jika anda berfikir menggunakan senaman ini semula jadi untuk diri sendiri, mendapat nasihat yang berkualiti tinggi akan membolehkan anda untuk mendapatkan keputusan yang diingini anda lebih cepat – Laman web percuma seperti ini sering tidak cara terbaik untuk belajar akan tetapi boleh menjadi cara terbaik untuk mendapatkan gambaran. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang bagaimana anda boleh menggunakan peningkatan zakar senaman untuk mencapai keuntungan yang anda mahu dalam paling cepat dan paling selamat cara, lawati link yang diberikan di bawah

Ingin meningkatkan zakar ke 9 inci (muat turun zakar pembesaran senaman – pautan yang diberikan dibawah)

Permintaan saya merendah diri jika anda suka artikel ini Sila mengundi ia dan berkongsi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *