Senaman – peningkatan kekuatan badan lebih rendah

Senaman – peningkatan kekuatan badan lebih rendah

Setakat lelaki pergi, badan lebih rendah sering diabaikan atau tidak melihat usaha sebanyak sebagai bahagian atas badan. Membina otot ke arah tubuh yang rendah adalah hanya seperti penting sebagai mana-mana sebagai. Jika anda tertanya-tanya bagaimana anda boleh meningkatkan kekuatan badan lebih rendah, maka Teruskan membaca.

Kaki adalah sebahagian yang sangat penting tubuh yang lebih rendah, dan kami salah satu otot yang terbesar yang anda ada. Walaupun kebanyakan masa mereka tidak akan terdedah cukup, anda masih perlu mempunyai kesihatan yang baik secara keseluruhan dan baki dalam senaman anda. Anda tidak mahu besar lengan dan bahu dengan kecil, kaki ayam.

Ada banyak senaman yang anda boleh menyelesaikan untuk membina otot kaki, hanya sebanyak mana-mana tempat lain. Contoh adalah termasuk dalam deadlift, mencangkung, lunges, sambungan, dan banyak lagi. Anda boleh menggunakan Mesin, beberat percuma, atau pun pergi berjalan. Cuba memperluaskan latihan yang berbeza yang anda lakukan untuk campuran ia lebih menarik.

Seperti mana-mana bahagian lain tubuh anda, pastikan untuk memberi jumlah sisa yang baik. Bahagian badan anda juga tidak terkecuali di sini, tidak lebih daripada melakukan apa-apa atau bersenam sebahagian tertentu setiap hari dalam seminggu. Pastikan apabila anda bekerja bahawa anda mempunyai intensiti yang tinggi supaya tertentu anda akan membina otot yang baik.

Tiada engkau itu, itu adalah bagaimana anda boleh mula untuk fasa ke bekerja badan anda lebih rendah. Saya pasti anda akan membawa lebih banyak pelbagai senaman anda dan mempunyai banyak lebih baik baki keseluruhan. Menyedari kepentingan seluruh badan anda, menyemak semua latihan yang berbeza dan pastikan anda berehat ia seperti mana-mana bahagian lain.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *