Senaman pembesaran zakar, Jelqing & Kegels membesarkan zakar anda

Senaman pembesaran zakar, Jelqing & Kegels membesarkan zakar anda

Sebelum kita bermula, yang penting untuk ambil perhatian bahawa zakar senaman, sama seperti apa-apa bentuk senaman untuk badan, sekiranya tidak dapat dilakukan secara harian. Zakar anda memerlukan masa yang mencukupi untuk pulih sepenuhnya, dan dengan hanya sepanjang tempoh pemulihan yang zakar anda benar-benar tumbuh. Proses di sebalik senaman zakar menyebabkan Tangisan kecil untuk muncul dalam tisu-tisu zakar, dan menggalakkan sel-sel untuk mengembangkan dan memegang lebih banyak darah apabila zakar menjadi tegak. Apabila anda tidur zakar masuk frasa pemulihan, dan pada titik ini bahawa zakar mula sembuh dan membesar. Rehat rehat secukupnya tidak harus diambil antara senaman, maka kadar pertumbuhan zakar akan menjadi terbantut. Jadi ia akan menjadi bijak untuk membuang amaran untuk angin semasa memulakan latihan ini, dan hanya ingat undang-undang of diminishing pulangan. Idea yang baik akan menggunakan Jadual, jadi anda boleh memantau dengan lebih rapat Bilakah anda lakukan senaman anda dan melekat dengan.

Pertama pelaksanaan kita hendaklah melihat, yang membantu untuk membesarkan zakar anda, yang dikenali sebagai PC flex. Ini adalah senaman kegel yang terkenal yang popular di kalangan ramai lelaki yang ingin mempunyai ereksi yang lebih kuat. Senaman ini boleh selamat dilakukan setiap hari, tanpa sebarang risiko over-training. Ia akan membantu menggalakkan pertumbuhan zakar apabila digunakan bersama-sama dengan senaman regangan dan jelqing zakar yang berkesan. Otot PC juga memainkan peranan yang besar bagi wanita semasa kelahiran kanak-kanak, dengan bersungguh-sungguh menjalankan otot-otot ini boleh membuat proses melahirkan lebih mudah. Senaman Kegel adalah hanya sebagai sama penting untuk lelaki untuk amalan secara tetap untuk kesihatan zakar yang optima.

Untuk membantu anda mengasingkan dan mendapati otot PC anda, masa yang akan datang, anda pergi ke tandas hanya menghentikan aliran air kencing, dan yang sederhana seperti yang. Ideanya adalah bahawa anda membuat otot PC anda yang lebih kukuh dengan terus-menerus flexing otot, perkara yang baik, ia boleh dilakukan di mana sahaja dan pada bila-bila masa. Bermula dengan, anda perlu melakukan kira-kira lima minit PC flexes, dan kemudian perlahan-lahan meningkatkan masa ini untuk 15-30 minit, atau apa sahaja yang selesa untuk anda. Apabila anda mula memerah otot, aliran darah ke zakar anda akan menjadi bertambah, yang dari semasa ke semasa dan bersama-sama dengan senaman zakar lain akan meningkat panjang dan ukur lilit zakar anda. Ini mungkin merupakan salah satu senaman yang paling mudah dan paling berharga anda boleh lakukan dan akan meningkatkan semua bidang kehidupan cinta anda.

Latihan seterusnya memerlukan anda untuk merebut kepala zakar anda yang menggunakan lambang genggaman OK, huruf O dengan jari telunjuk dan ibu jari anda. Langkah seterusnya melibatkan regangan zakar anda sehingga dan berlangsung selama kira-kira 15-30 saat. Kemudian meregangkan zakar anda ke kiri, dan sekali lagi memegang genggaman tersebut selama kira-kira 15-30 saat, dan kemudian ke kanan, dan kemudian terus turun. Selepas anda telah melengkapkan proses ini anda perlu perlahan-lahan urut zakar anda untuk membantu memulihkan aliran darah. Ini akan menjadi satu set, matlamat anda adalah untuk berusaha ke arah melengkapkan set ini zakar senaman regangan 10-20. Sentiasa ingat untuk Perkhidmatan Urutan antara setiap set. Jika anda menghadapi masalah untuk mengekalkan cengkaman sesuai sepanjang latihan ini maka anda boleh menggunakan kertas tisu atau talkum. Juga tidak berhati-hati untuk tarik zakar anda ke keras sehingga ia telah menjadi calon berhawa, harus tidak ada sakit apa-apa, jika ada maka anda akan menarik untuk keras.

Senaman jelqing memerlukan pelinciran. Minyak bayi adalah pertaruhan yang baik, dan dengan harga yang berpatutan bagi kebanyakan orang. Yang bijak untuk melakukan regangan latihan pertama, dan kemudian ikuti dengan rutin Jelqing anda. Senaman ini adalah sangat berkesan untuk penebalan zakar dan meningkatkan ukur lilit, aliran darah, dan vascularity. Untuk memulakan, anda perlu mendapatkan pendirian 60-70% yang dan kemudian gunakan genggaman OK untuk bermula dari pangkal zakar dan kemudian bergerak ke arah kepala zakar. Anda perlu memberi tumpuan pada menolak darah yang banyak ke arah kepala anda boleh. Sebaik sahaja anda telah mencapai kepala zakar anda, anda perlu Tukar tangan dan meneruskan proses jelqing dengan sebelah tangan lagi. Tempoh baik baru akan menjadi kira-kira 5-10 minit jelqing pada minggu pertama. Selepas tempoh udara ini anda boleh mula untuk meningkatkan masa, serta mengubah rutin anda dengan banyak jelqing dan senaman untuk mendapatkan senaman yang terbaik untuk zakar anda mungkin regangan zakar perlahan-lahan. Ingat, selepas melakukan sebarang senaman pembesaran zakar, anda harus sentiasa perlahan-lahan urut zakar anda untuk memulihkan aliran darah.

Sesuatu yang anda tidak harus lupa untuk melakukan adalah warmup yang dan kedatangan ke bawah sebelum melakukan senaman anda. Hanya menggunakan tuala suam dan Balut ia di sekitar zakar anda selama beberapa minit sehingga tisu-tisu zakar penuh santai dan engorged dengan darah.

Artikel di atas adalah hanya kecil dalam dunia Pembesaran zakar semulajadi. Bagi orang-orang lelaki antara kamu yang serius ingin membesarkan zakar anda, kemudian melawat di DreamPenisGuide.com

Dengan senaman zakar profesional langkah demi langkah yang paling komprehensif program di internet, dan akan membantu setiap orang untuk mencapai matlamat mereka untuk mendapatkan zakar yang lebih besar. Secara semulajadi, selamat dan kekal.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *