Semua tentang Unimed Laser rambut penyingkiran Lb100s peranti

Semua tentang Unimed Laser rambut penyingkiran Lb100s peranti

Peningkatan permintaan untuk Laser Hair Removal di rumah
Semua kosmetik rawatan disediakan di Amerika Syarikat semalam, yang dikehendaki antara wanita di bawah 35 merupakan rawatan laser penyingkiran rambut. Walaupun antara lebih-35’s, removalis rambut Laser sahaja ia terapi Botox.
Memandangkan populariti yang luas dan minat dalam penggunaan rawatan laser penyingkiran rambut ini, ia tidak menghairankan bahawa beberapa syarikat telah cuba untuk meraih keuntungan pasaran-tempat ini dengan peralatan bagi rumah laser hair removal.
Rambut Laser penyingkiran DIY Mesin – perkakas LB100s Unimed Laser rambut penyingkiran
Perkakas Unimed Laser penyingkiran rambut LB100s adalah satu itu rumah-penggunaan alat, selain lain biasanya dikenali model, LB500s itu.
LB100s ini adalah satu rambut laser penyingkiran DIY perkakas, kotak kawalan dengan tongkat yang anda menunjuk pada kulit anda di kawasan yang anda ingin merawat. Ia menggunakan Diod C kelas a dan panjang gelombang yang di laser rasuk berkuat adalah 808nm (nanometers).
Adakah ia terlalu baik adalah benar?
Ia dilaporkan bahawa pengedar perkakas Unimed Laser penyingkiran rambut LB100s telah membuat beberapa tuntutan seperti:
-Hampir bebas rasa sakit, kaedah pemindahan rambut yang cepat
-Kekal penyingkiran rambut
-Mengecutkan liang selepas rawatan memberikan anda kulit yang licin
-80% berkesan

Berhati-hati pembeli!
Perkakas Unimed Laser penyingkiran rambut LB100s tidak dilesenkan oleh FDA untuk kekal rumah laser hair removal. Oleh yang demikian, ia tidak dibenarkan bagi syarikat-syarikat untuk menuntut bahawa perkakas ini boleh menghasilkan keputusan yang tetap.
Tuntutan anda boleh melihat keberkesanan 80% adalah sangat tidak mungkin benar; kajian telah menunjukkan bahawa tahap keberkesanan selepas rawatan boleh berlaku, tetapi ini tidak berkaitan dengan peranti utama yang khusus ini.
Jadi – sila pergi ke mana-mana pembelian dengan keraguan yang sihat!
Mempertimbangkan Tria baru
“Tria”, pesaing hanya dilancarkan untuk peranti laser rumah Unimed, adalah perkakas pertama untuk menerima sijil FDA untuk dijual di kaunter sebagai suatu rambut laser penyingkiran DIY perkakas.
Disokong oleh bertahun-tahun kajian saintifik, Tria yang dicipta oleh sebuah syarikat yang terkenal yang seolah-olah boleh mengecualikan daripada tuntutan yang tidak realistik.
Banyak kajian saintifik menunjukkan bahawa pesakit boleh menjangkakan pengurangan kira-kira satu pertiga rambut pertumbuhan semula setahun selepas rawatan, berbanding kira-kira 80% pesakit yang dirawat dengan profesional peralatan yang digunakan oleh doktor.
Tria yang dijangka menjadi satu cara yang hebat untuk pesakit-pesakit untuk menyediakan diri mereka dengan rawatan top-up privasi dalam rumah mereka untuk berurusan dengan pertumbuhan semula rambut antara sesi profesional; ini adalah alasan yang doktor teruja Tria – bukan kerana mereka fikir ia adalah mungkin untuk supplant rawatan laser yang profesional.
Sila fikir dengan teliti sebelum anda membeli!
Jika anda jenis orang yang suka mencuba sesuatu yang baru (dan mampu!) – kemudian yang rambut laser penyingkiran DIY perkakas boleh juga diletakkan dalam senarai membeli-belah anda! Tetapi berhati-hati dan berfikir tentang perkara-perkara berikut sebelum melabur dalam sesuatu yang berpotensi untuk mengecewakan!
-Mempertimbangkan sama ada anda mampu mempunyai urutan profesional terapi, menggunakan peranti laser yang utama untuk rawatan DIY top-up di antara.
-Ingat FDA telah meluluskan LB100s penyingkiran Unimed Laser rambut sebagai sesuai untuk rumah hair removal. Mempertimbangkan Tria lebih mahal jika anda boleh. -Jika boleh, Dapatkan cadangan peribadi. Sekurang-kurangnya mencari Ulasan produk yang asli di internet.
-Tidak bermain dengan kesihatan anda – sentiasa mematuhi semua langkah-langkah keselamatan dengan berhati-hati. Laser boleh merosakkan penglihatan anda dan menyebabkan kelecuran.
Ingrid Preube
laser hair removal

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *