Semua orang perlu tahu mengenai Riovida!

Semua orang perlu tahu mengenai Riovida!

Baru-baru saya terjumpa satu produk kesihatan yang luar biasa yang dipanggil faktor pemindahan dan saya jadi terkejut dengan keupayaan menakjubkan produk ini telah memerangi penyakit dan penyakit dan menggalakkan kesejahteraan yang saya hanya mahu untuk membiarkan dunia tahu mengenainya – semua orang perlu tahu mengenai faktor-faktor pemindahan dan apa yang mereka boleh lakukan untuk kami – penemuan mereka memberikan semua orang peluang untuk menikmati kesihatan yang baik.

Jadi apakah faktor-faktor pemindahan ini anda akan di kira-kira, anda mungkin tertanya-tanya sekarang? Baik, mereka tidak herba, mereka tidak vitamin dan mereka tidak mineral – mereka tidak lebih daripada itu. Faktor-faktor pemindahan adalah kecil “molekul Rasul” yang dijumpai dalam kolostrum (susu ibu) dalam manusia dan haiwan. Mereka mendidik sistem imun (Pembela kami terhadap penyakit dan penyakit) dan oleh itu amat bermanfaat bagi orang-orang yang mempunyai berbagai-bagai e.g.asthma keadaan artritis, kanser, rheumatics, alahan…

Dan kini dalam bentuk cecair yang tersedia dipanggil Riovida (River of Life). Format cecair baru ini mengandungi faktor-faktor pemindahan dan nutrien dan juga padat dengan antioksida, termasuk Tempahan ditemui acai berry, yang dikenali “superfood” yang Tempahan ditemui di puncak pokok-pokok sawit di hutan hujan Amazon – jadi juga, ia adalah satu makanan “tenaga” (besar menjemput saya!) dan satu produk anti-penuaan – dan rasa hebat, terlalu – gabungan bintang beri dengan hanya pembayang coklat – satu perkataan “SENSATIONAL!”

Sebab mengapa kita jatuh sakit, kita hanya berasa berjalan turun, mengalami selsema yang berterusan, atau mempunyai penyakit-penyakit serius seperti kanser, ini adalah kerana sistem imun kita tidak berfungsi dengan berkesan – sistem imun yang sihat adalah sebuah “mesti mempunyai” Jika anda mahu untuk mencapai Kesihatan optimum – ia mengabaikan dan anda akan berasa kesan!

Ini adalah bagaimana ia berfungsi – sistem imun anda terdiri daripada berjuta-juta sel-sel imun yang berada di mana-mana di dalam badan anda – dalam kulit anda, nodus limfa anda, dan dalam darah. Segala-galanya tubuh pertemuan – dari kecil dipotong kulit anda grand kebimbangan seperti melawan kanser memerlukan segera dan sel imun yang berkesan komunikasi dan penyelarasan bagi memastikan kesihatan yang optimum. Jika komunikasi dan penyelarasan ini tidak dicapai, sistem imun anda tidak berfungsi yang terbaik dan badan anda mengalami.

Kadang-kadang sistem imun kita akan di bawah aktif. Ini berlaku apabila sel-sel imun tidak berfungsi secara normal. Dalam situasi ini, kita merasakan seolah-olah kita belum mendapat apa-apa tenaga dan kita akan lebih terdedah kepada penyakit. Pada masa yang lain, sistem imun kita mungkin berkontraksi – ia misunderstands dan respons kepada Signal palsu dan sumber-sumber luar yang tidak benar-benar keluar untuk mendapatkan kami, atau ia terus melawan apabila ia perlu berehat. Sistem imun yang optimum seimbang mengiktiraf masalah, respons kepada masalah, panggilan mematikan sel-sel imun apabila ancaman ke atas, dan terletak.

Jadi mari kita pergi awal-awal lagi dan penemuan faktor-faktor pemindahan, di mana ia didapati dan bagaimana mereka tidak penting kepada kami kesihatan dan kesejahteraan:

Kisah penemuan faktor pemindahan adalah benar-benar satu yang menakjubkan. Ia telah bermula sejak tahun 1949, apabila Dr H. Sherwood Lawrence, seorang saintis terkemuka yang belajar tibi di Universiti New York dibuat satu penemuan yang mengejutkan yang akan menukar imun Sains selama-lamanya.

Dr Lawrence menemui bahawa salah satu rahsia untuk menguatkan sistem imun berada di sana, betul-betul di bawah hidung-tanya kami sangat, bersifat sendiri – kolostrum dalam susu ibu (haiwan atau manusia)! Beliau mendedahkan bahawa molekul-molekul kecil yang beliau bernama “faktor pemindahan” mendapati susu ini boleh menghantar maklumat yang kebal dari penderma kepada penerima (contohnya daripada sistem imun yang bijak yang diperlukan bantuan yang lebih banyak). Malangnya, ia adalah pada waktu yang sama bahawa antibiotik juga telah ditemui dan ini dapat dilihat sebagai satu “keajaiban” penawar untuk pelbagai masalah kesihatan, jadi Dr Sherwood penemuan tidak menerima dan menghormati ia adalah disebabkan oleh faktor-faktor pemindahan telah dibentangkan kepada lain – sehingga setengah abad kemudian.

Setengah abad kemudian, dalam awal tahun 1990an, David Lisonbee sebuah, yang mengalami masalah pernafasan, mula mencari cara untuk meningkatkan tahap kesihatan sendiri dan mula menjalankan penyelidikan ke dalam sistem imun. Seperti Dr Sherwood, David Lisonbee mendapati faktor-faktor pemindahan faedah-faedah yang besar pada kesihatan dan bagaimana ini kecil Rasulullah molekul mempunyai potensi untuk merevolusi industri tambahan semulajadi.

David Lisonbee menubuhkan syarikat beliau sendiri, yang kini mengeluarkan produk berpaten faktor pemindahan. Ia adalah sebuah syarikat yang besar berasaskan di Amerika tetapi merebak di seluruh dunia. Produk adalah penjual yang besar di negeri-negeri, New Zealand, Kanada dan banyak negara-negara yang lebih banyak. Syarikat kini mempunyai pejabat-pejabat di Barcelona, Sepanyol dan bergerak ke Indi, terlalu. Malah, orang di lebih 40 negara-negara lain di dunia kini boleh mendapat manfaat daripada penemuan David Lisonbee dan menikmati kesihatan yang optimum.
Syarikat menjalankan penyelidikan berterusan untuk memperbaiki produk dan membawa orang-orang yang baru beroperasi. Mereka terbukti secara saintifik dan perubatan disahkan: “Saya percaya faktor pemindahan adalah, tanpa ragu-ragu, penemuan terbesar dalam abad dalam menyokong dan modulating sistem imun. Saya percaya sistem imun yang kukuh akan menjadi cara utama untuk menginap juga di masa depan. Nutrien ini boleh menjejaskan sistem imun seperti apa-apa lagi boleh. Ikhlas, saya percaya semua orang perlu mengambil produk ini. Masa depan perubatan semestinya akan menumpukan perhatian pada kami kami Pertahanan sistem imun yang semulajadi. And…. Faktor pemindahan adalah produk utama sistem imun.” Perubatan kecemasan Rob Robertson, Jr., MD
Adakah anda tahu bahawa mereka mengatakan bahawa dalam tempoh 5-10 tahun, 1 dalam 4 isi rumah akan mengambil faktor-faktor pemindahan!

Jika anda ingin maklumat lanjut berkenaan produk baru ini menarik dan bagaimana ia boleh membantu anda, silakan menurunkan aku e-mel atau memberi saya panggilan pada 634050934.Also, anda boleh mencari maklumat lanjut di laman web saya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *