Semua mengenai kampus latihan pendidikan perubatan

Semua mengenai kampus latihan pendidikan perubatan

Latihan pendidikan perubatan kampus adalah tempat di mana pelajar-pelajar yang menjadi sebahagian daripada dunia terbaik penjagaan kesihatan pasukan tentera. Kampus ini membolehkan kedua-dua wanita dan lelaki dalam Perkhidmatan untuk datang bersama-sama tidak kira apa cabang Angkatan Tentera mereka, dan ia memberikan mereka peluang untuk mendapatkan latihan yang mereka perlukan untuk berjaya dalam kerjaya mereka.

Pelajar-pelajar dari METC boleh memilih program latihan dari banyak pilihan bidang perubatan. Beberapa pelajar memilih untuk belajar kelas terapi dan pemakanan diet, atau lain-lain memilih untuk belajar tentang mendapat ijazah dalam Perkhidmatan pergigian, kerja diagnostik, bantuan penjagaan kesihatan, kejururawatan, atau bahkan kesihatan awam. Mana-mana kredit yang diperolehi di institusi ini boleh dipindahkan ke sekolah lain. Ijazah yang diperolehi dari institusi ini akan membolehkan pelajar kemungkinan untuk memulakan kerjaya awam dalam bidang ini juga. METC adalah menjurus ke arah tentera, supaya latihan ini adalah sedikit berbeza daripada apa yang orang akan menerima di sekolah-sekolah perubatan biasa.

Pelajar-pelajar yang menghadiri sekolah ini akan mempelajari bagaimana membuat persiapan untuk misi perubatan. Persediaan jenis ini akan mengajar pelajar bagaimana untuk memberi dan rekod imunisasi, cara menempah bekalan perubatan, dan kepentingan yang dapat berpindah pesakit ke lokasi yang lebih selamat. Pelajar perlu tahu bahawa tentera pekerja penjagaan kesihatan mesti menjaga pesakit dari semua jenis. Kategori ini adalah orang awam, lelaki dan wanita yang berada dalam Perkhidmatan, rakan-rakan pakatan, dan segala yang walaupun dalam sesetengah keadaan. Semua orang harus dilayan dengan baik dan adil. Pelajar akan diajar bagaimana untuk bertindak balas kepada senario yang berbeza serta pesakit-pesakit individu. Secara teori, rawatan perubatan yang mengajar di METC adalah sama seperti apa yang belajar lain-lain pengamal penjagaan kesihatan. Satu-satunya perbezaan adalah penubuhan. Pelajar-pelajar yang menghadiri kampus ini belajar bagaimana untuk mendapatkan pekerjaan yang dilakukan malah bermusuhan situasi yang mungkin berlaku di medan perang.

Kadang-kadang ahli-ahli cawangan-cawangan tentera yang berbeza mungkin perlu mengetahui kemahiran yang berbeza. Untuk medic tentera mungkin perlu tahu bagaimana untuk memindahkan pesakit ke kedai-kedai untuk mengenai keperluan. Corpsman tentera laut mungkin perlu belajar bagaimana untuk memuatkan mereka mangsa ke sampah atau bahkan ke sebuah MEDEVAC UH-60. Semasa latihan di kampus perubatan latihan pendidikan, pelajar akan mempelajari mengenai keperluan kemahiran yang boleh digunakan untuk semua cawangan dalam Perkhidmatan. Ini adalah kemahiran yang anda tidak akan belajar di sekolah awam.

Walaupun terdapat perbezaan dalam sekolah-sekolah awam dan kampus ini, pelajar di METC mendapat latihan yang terbaik boleh didapati. Kampus ini mempunyai standard yang sangat tinggi yang membantu mereka tinggal di atas berita perubatan. Kampus ini adalah sentiasa belajar bagaimana untuk menyesuaikan diri kepada perubahan-perubahan dalam bidang.

Untuk menginap di atas perubahan perubatan, guru-guru menghadiri bengkel dan kelas-kelas latihan dengan profesional dalam sistem kesihatan awam. Ini membolehkan meningkatkan kaedah pengajaran mereka sering METC.

Sesiapa yang memutuskan untuk menghadiri Latihan pendidikan perubatan kampus boleh berasa yakin bahawa dia akan mendapat pendidikan yang bertaraf dunia. Sekolah ini menawarkan yang terbaik dalam teknologi. Semua bilik darjah menggunakan komputer riba, dan guru-guru boleh menggunakan podiums pintar dan banyak lagi untuk mengajar pelajar dengan cara yang terbaik. Pelajar akan menyukai komputer notebook lasak yang telah dicipta untuk latihan praktikal. Pelajar boleh menikmati hakikat bahawa asrama mempunyai akses komputer membolehkan CAC. Jika mereka tidak boleh menghadiri kelas tertentu, mereka boleh menggunakan latihan dalam talian untuk membantu mereka. Apabila mereka mempunyai soalan tentang apa-apa, kemudian terdapat ciri-ciri live chat untuk bantuan. Pelajar juga mungkin menikmati podcast kuliah kelas. Terdapat banyak teknologi audio dan video yang ditenun ke dalam rancangan pelajaran untuk membuat segala-galanya lebih interaktif dan berguna kepada pelajar.

Pelajar-pelajar yang menghadiri Latihan pendidikan perubatan kampus boleh memperolehi Ijazah dalam pelbagai topik perubatan yang besar. Ijazah ini adalah sempurna untuk bekerja dengan kemarahan dan wanita. Ianya juga sesuai untuk bekerja di dunia yang awam juga.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *