Semakin kaki dan terapi anak lembu dari kerusi urut anda

Semakin kaki dan terapi anak lembu dari kerusi urut anda

Kaki dan terapi anak lembu di kerusi urut
Kebanyakan Perkhidmatan Urutan kerusi, pada masa kini, mempunyai beberapa jenis kaki dan anak lembu mengurut mekanisma sebagai sebahagian daripada ciri-ciri mereka yang ditetapkan. Beberapa kerusi hanya boleh mempunyai urutan anak lembu, tetapi kebanyakan mereka mempunyai beberapa hujung yang lebih rendah jenis fungsi Perkhidmatan Urutan. Anak lembu dan kaki yang mengurut mekanisme ini sering dipanggil untuk Uthmaniyyah.

Jenis Uthmaniyyah di kerusi urut
Uthmaniyyah beberapa direka untuk mempunyai kaki dan anak lembu yang mengurut mekanisme semua-dalam-satu dan benar-benar dilampirkan sebagai satu unit yang padu, seperti kerusi urut manusia sentuh Actouch HT-9500 dan Omega Aires, tetapi orang lain mempunyai kaki yang berasingan dari peribadi berinternet anak lembu, sekali gus memudahkan keupayaan seseorang yang lebih tinggi untuk meregangkan keluar kaki mereka dengan merobohkan keluar bahagian kaki Uthmaniyyah, menjadikan ia selari dengan peribadi-berinternet bagi anak lembu. Contoh jenis peribadi berinternet kaki dan anak lembu ini akan menjadi Panasonic 30007. Sebelah bawah dengan penggunaan peribadi-berinternet kaki jenis ini adalah peribadi-berinternet kaki berakhir mengurut bahagian buku lali pengguna.

Inada telah mendapati satu medium happy oleh Kejuruteraan lampiran “accordion seperti” antara kaki dan massagers anak lembu, membolehkan seseorang yang lebih tinggi untuk hanya memanjangkan kaki mereka lagi dengan kaki peribadi berinternet yang tinggal serenjang dengan peribadi berinternet anak lembu tersebut.

Majoriti massagers kaki dan anak lembu menggunakan beg udara untuk mencipta kesan mengurut. Setiap pengeluar mempunyai persediaan sendiri proprietari beg udara untuk memberi rasa yang unik mereka sendiri, tetapi intipati asas peribadi berinternet setiap kaki dan anak lembu dengan beg udara Mampat di betis dan kaki dalam satu bentuk atau lain. Beberapa mampatan berlaku semua sekali gus, manakala lain-lain diberikan dalam mod jujukan supaya rasanya seperti beg udara di “rolling” dan kaki.

Bilangan kerusi urut yang sangat kecil sebenarnya mendakwa mempunyai penggelek dalam di bahagian bawah kaki. Jadi, kaki akhirnya mendapat jenis terapi yang sama bahawa di belakang dengan standard kembali penggelek. Saya percaya Elite Optima dan salah satu daripada kerusi-kerusi King Kong mempunyai penggelek kaki selain beg udara tersebut. Sentuhan manusia mendakwa bahawa kerusi urut HT-9500 mereka mempunyai “paddles” Uthmaniyyah yang mencipta rasa yang sangat unik apabila anda menggunakan kerusi itu. Yang mempengerusikan, pada pendapat saya dan berdasarkan kerusi, banyak yang saya telah duduk di dalam, mempunyai peribadi yang terbaik kaki dan anak lembu berinternet dari mana-mana kerusi urut yang kita lihat. Ia adalah pengalaman yang indah untuk kaki anda.

Inada Tempahan datang dengan model baru, sokongan Inada, yang menambah sentuhan yang menarik untuk bidang Perkhidmatan Urutan seluruh Uthmaniyyah. Mereka telah menambah apa yang mereka panggil Thera-Elliptical-uli, mana sisi telaga Perkhidmatan Urutan anak lembu sebenarnya bergerak naik dan turun dalam satu gerakan elliptical sebenarnya urut otot anak lembu bersama-sama dengan Perkhidmatan Urutan mampatan airbag. Ia sangat menarik dan terasa luar biasa.

Kelemahan yang kaki dan anak lembu mempunyai kerusi urut
Perkhidmatan Urutan kerusi kaki dan anak lembu perhatian akan sebab terbesar bahawa kerusi urut tidak kelihatan seperti biasa tempat pembaringan untuk berurut. Ia adalah agak sukar untuk menyembunyikan peribadi yang besar kaki dan anak lembu berinternet! Sesetengah syarikat pastinya telah cuba untuk menyembunyikan Uthmaniyyah “hodoh”. Contohnya, menyentuh manusia telah mencipta Uthmaniyyah yang ditarik balik pada Acutouch baru HT-9500. Mereka juga telah mencipta Uthmaniyyah yang berputar pada model seperti HT-7120 dan HT-7450 supaya perhatian ini anak lembu sahaja boleh putar di bawahnya itu menyembunyikan telaga-telaga anak lembu dari pandangan.

Ia mungkin mengambil beberapa membiasakan jika anda tidak biasa untuk mempunyai kaki yang mekanikal dan Perkhidmatan Urutan anak lembu, tetapi sebaik sahaja anda telah menggunakannya beberapa kali anda akan digunakan untuk ia dan benar-benar menikmati manfaat terapeutik ini mempunyai kerusi urut.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *