Semakan Downline infiniti yang lengkap

Semakan Downline infiniti yang lengkap

Terdapat banyak Ulasan di internet tentang peluang-peluang perniagaan dari rumah. Walau bagaimanapun, kebanyakan tidak menangani isu-isu utama yang berada di minda rakyat kebanyakan, atau hanya memberikan tulang terdedah maklumat yang tidak benar-benar berguna. Oleh itu, kajian Infinity Downline ini akan melihat perkara-perkara utama yang kebanyakan orang yang berminat untuk belajar tentang apa-apa peluang perniagaan dari rumah.

Adakah mereka mempunyai produk

Perbezaan antara sebuah piramid atau ponzi skim dan rumah peluang perniagaan yang sah adalah sama ada atau tidak terdapat sesuatu produk. Mengikut undang-undang di Amerika Syarikat, sebuah rangkaian pemasaran peluang mesti menjual produk yang berdaya maju dan tidak bergantung kepada pengambilan sebagai sumber utama pendapatan. Apabila anda sedang mempertimbangkan peluang perniagaan, ini akan menjadi satu faktor yang penting untuk melihat di dalam syarikat yang anda berfikir tentang menyertai.

Infinity Downline memberi pendidikan video dan audio untuk individu tentang pelbagai topik. Seseorang yang menjadi ahli ID mempunyai akses kepada video latihan dalam kedua-dua bangunan Perniagaan, program pemasaran, dan khusus. Seseorang mungkin mahu belajar bagaimana untuk menggunakan Camtasia, Firefox, Microsoft Office, Kesihatan, peningkatan kemahiran komputer, dan banyak lagi. Terdapat beratus-ratus jam arahan dan latihan yang seseorang menerima melalui keahlian mereka di dalam Syarikat.

Adakah mereka mempunyai sejarah

ID adalah dicipta oleh sistem multipleks, sebuah syarikat yang berpangkalan di New York yang bermula selama 12 tahun yang lalu. Syarikat ini sendiri telah dalam perniagaan sejak 2009 dan lebih 170,000 ahli pada masa ini. Syarikat multipleks adalah sebuah syarikat pemasaran Internet yang berjaya yang mencipta ID terutamanya untuk menyediakan lokasi berpusat bagi produk pendidikan mereka bagi pengguna yang perlu belajar program, ingin mengetahui langkah-langkah membina perniagaan yang berjaya dan meningkatkan kemahiran dengan kemajuan teknologi berkembang dalam program popular yang terdapat di internet.

Bagaimana Program ini berfungsi

ID telah membangunkan satu model perniagaan yang berjaya yang dengan mudah boleh diulang. Walau bagaimanapun, adalah penting bagi seseorang individu untuk mengetahui bahawa terdapat tiada kaedah “mendapat cepat kaya” untuk membina perniagaan di internet. Membina perniagaan online, seperti perniagaan berasaskan tanah, memerlukan masa, usaha, kemahiran dan pengetahuan. ID menyediakan beberapa alat kepada individu yang ingin membina perniagaan menggunakan model mereka.

Ahli-ahli menerima web hosting untuk perniagaan mereka serta teknologi terus membayar. Di samping itu, Penjejakan perisian mingguan latihan Webinar, pengemaskinian produk, e-mel kepada downline, dan bantuan perkhidmatan pelanggan yang lengkap diberikan kepada ahli-ahli untuk yuran langganan bulanan mereka. Sesetengah orang menyertai ID ketat untuk keupayaan untuk latihan dan pendidikan audio dan video yang akan jauh lebih mahal melalui sumber-sumber lain.

Individu yang ingin membina perniagaan mereka sendiri menggunakan model perniagaan ID disediakan dengan latihan dan alat-alat yang mereka perlukan untuk berjaya. Terdapat tiada Pentadbiran, penghantaran, atau yuran penggunaan yang berkaitan dengan perkhidmatan langganan bulanan rata $ 25. Di samping itu, ID tidak up-menjual produk atau perkhidmatan, yuran bulanan membolehkan anda mengakses semua perkhidmatan mereka.

Kesimpulan

Seperti dengan mana-mana Internet pemasaran peluang perniagaan, adalah penting untuk membaca Ulasan dan periksa Syarikat yang benar-benar. Infinity Downline adalah berdaftar dengan Biro Better Business dan mempunyai perkadaran A + yang. Di samping itu, yang telah menerima penarafan B + dari IM kad laporan tersebut, satu tinjauan pengguna. Dengan mempunyai idea yang jelas apa matlamat dan jangkaan anda adalah untuk membina perniagaan dan kefahaman tentang masa yang ia akan mengambil masa untuk mempelajari kemahiran yang diperlukan dan membina perniagaan anda, anda akan dapat membuat keputusan yang berpengetahuan tentang syarikat terbaik untuk menjadi rakan kongsi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *