Selsema ditembak atau tidak

Selsema ditembak atau tidak

Pukulan selsema memang panas topik perbincangan kali ini tahun. Sentiasa ada rasa panik dan ketakutan yang menghantar orang-orang yang berlari untuk mendapatkan mereka selsema yang ditembak. Saya sentiasa di “ganjil lelaki Keluar”, untuk saya pergi berjalan ke arah yang bertentangan. Toksin di dalam vaksin yang mewujudkan kesan-kesan sampingan bagi sesetengah yang buruk sebagai atau lebih teruk daripada selesema seperti sakit otot, sakit tekak, demam, chills, kesesakan, bersin dan sakit kepala. Terdapat banyak bahan-bahan yang tidak diingini dalam vaksin selesema yang kita tidak mendengar banyak tentang seperti Triton X-100 (seorang pencuci); Polysorbate 80 (yang berpotensi karsinogen); formaldehid (yang diketahui karsinogen); Aluminium (dikaitkan dengan Penyakit Alzheimer) dan Thimerosal, (pengawet merkuri yang berasaskan) yang sedang disiasat untuk pautan kepada kecederaan otak, kehilangan ingatan, Penyakit Alzheimer dan penyakit autoimun.

Hugh Fundenberg, MD daya-genetik dan ahli dengan kertas-kertas yang hampir 850 untuk diterbitkan dalam jurnal kajian semula setara, telah melaporkan bahawa jika seseorang individu mempunyai pukulan selsema berturut-turut 5 antara tahun 1970 dan 1980 (tahun belajar), peluang beliau untuk mendapat Penyakit Alzheimer adalah 10 kali lebih tinggi daripada jika mereka mempunyai 1 atau 2 tembakan selsema kerana kandungan merkuri. Autisme adalah juga dikaitkan kepada vaksin disebabkan merkuri dalam. Ramai doktor perubatan semulajadi percaya bahawa dan vaksin adalah “cepat pembetulan” yang menindas dan atau memusnahkan imuniti kita sendiri meninggalkan manusia sebagai itik duduk untuk strain baru daripada patogen yang berubah lebih cepat daripada vaksin yang dihasilkan. Dengan masa yang mendapat selesema yang ditembak, akan baru mutated strain yang tidak akan dilindungi dengan semasa yang ditembak. Ia akan dilindungi dalam seterusnya tahun ditembak, tetapi kitaran yang sama akan berlaku.

Sama ada satu memilih selesema yang ditembak atau tidak, Terdapat cara-cara yang selamat dan berkesan untuk membina imuniti dan menghindari selesema serta masalah pernafasan lain. Adalah jelas untuk makan diet yang sihat menghapuskan atau mengurangkan sangat; di soda, tepung halus, gula dan pemanis tiruan (termasuk sucralose), alkohol, kafein dan tembakau. Kerap bersenam, dapatkan tidur yang cukup dan minum banyak air tulen. Pusat kawalan penyakit menyatakan bahawa tangan yang kotor adalah punca utama penyakit merebak dan menasihatkan bahawa semua orang dewasa dan kanak-kanak mencuci tangan mereka dengan sabun dan air banyak kali sepanjang hari.

Ada suplemen pemakanan yang khusus, menyokong sistem imun. Terdapat ubat selsema Homeopati yang popular seperti Oscillococcinum oleh Boiron yang boleh dianggap sebagai satu pencegahan; hanya sedikit pelet di bawah lidah 3 kali seminggu. Air Perak dalam bentuk Perak Koloidal atau terion telah digunakan selama berabad-abad dan mempunyai sifat-sifat anti-virus, anti-kulat dan anti-bakteria. Sudu teh sehari boleh digunakan sebagai pencegahan musim selsema. Jenama kegemaran saya adalah Perak Biotics pekat minyak oregano liar Mediterranean telah terbukti mempunyai sifat-sifat anti-virus, anti-bakteria dan anti-kulat dan boleh dimakan pada 5-10 titis beberapa kali sehari dengan makanan. Elderberry adalah herba yang popular ciri-ciri anti-virus yang kadang-kadang didagangkan di bawah nama Sambucol. Terdapat banyak berkesan imun meningkatkan formula yang mengandungi banyak vitamin, mineral, herba dan homeopathics yang mensasarkan sokongan sistem imun. Sesetengah nutrien ini termasuk; kolostrum, goldenseal, Ekinasea, elderberry, zink, astragalus, bawang putih, daun zaitun, Perak, vitamin A, B, C, E, dan sebagainya.

Menyuburkan sistem imun adalah seperti membina baris kedua Pertahanan. Ia adalah mudah… Jika anda sihat… anda tidak akan jatuh sakit.

Rencana ini disediakan oleh Mike Comeau, adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Ia tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. Sentiasa berunding dengan doktor anda apabila mendapatkan nasihat perubatan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *