Selipar Naot dan sistem ini boleh alih keluar

Selipar Naot dan sistem ini boleh alih keluar

Selipar Naot adalah antara Syarikat Menggilap sihat bergaya “baru” – pengeluar Menggilap yang bil Kasut mereka selesa dan baik untuk kaki anda. Kumpulan ini mempunyai beberapa nama yang sangat terkenal di samping Naot – but Ugg dan Kasut bumi antara mereka. Seperti yang lain, Kasut Naot berbangga bahawa selipar mereka unik direka agar kaki anda merasa baik dengan beberapa inovasi teknikal.

Kasut Naot dibuat oleh YALEET, Inc, sebuah syarikat yang mendakwa boleh berpandukan kepada dua prinsip asas – “kami menawarkan penyelesaian, dan kami berjanji Amanah”, kata Laman web mereka. Mereka mula membuat Kasut sebagai tindak balas kepada keperluan untuk Kesihatan, selesa kasut yang turut bergaya. Syarikat komited untuk memupuk asas pelanggan yang berpuas hati dengan perkhidmatan pelanggan yang cemerlang dan berkualiti tinggi kasut yang sehandal. YALEET berbangga menjadi tempat di mana pekerja berada dalam keluarga, dengan ahli-ahli yang bebas untuk mencadangkan inovasi manakala bereksperimen dengan idea-idea baru. Banyak idea-idea baru yang bekerja cara mereka ke dalam reka bentuk Menggilap Syarikat dan produk-produk lain.

Perbezaan utama antara Naot sandal dan kebanyakan Kasut lain ‘sihat’ adalah di tanggal kasut Comfortor ini. Bahagian dalam kasut direka untuk cradle kaki dalam keselesaan dan sokongan. Ia unik direka untuk meniru di kaki seperti dalam cetakan kaki di Pasir. Kasut ini dibuat semua bahan-bahan semulajadi yang menyerap peluh dan menawarkan tetamu ketahanan dan penyerapan kejutan.

Kasut Comfortor ini NAOT

Bahan-bahan:

Kasut ini dibuat semua bahan semulajadi, berdaya tahan yang mengurangkan kaki dan acuan kepada anda. Gabungan semulajadi lateks dan flaked cork secara beransur-ansur bersesuaian dengan jejak anda unik, personalizing sesuai di samping menyediakan semua sokongan dan kestabilan. Ia dilindungi di suede lembut, bernafas untuk membantu membuang peluh dari kaki anda untuk memastikan mereka sejuk dan selesa sepanjang hari.

Pembinaan Bahasa Melayu:

Naot kasut Comfortor ini adalah dibentuk menggunakan proses yang unik yang mengekalkan sikap terhadap bahan-bahan semulajadi semasa membenarkan ia untuk membentuk dirinya untuk memuatkan kaki anda dengan sempurna. Lapisan dalam yang lateks digabungkan dengan flaked cork dan dikelilingi oleh lapisan lain pad latex SPAN semulajadi yang menyediakan caress kelembutan sambil berjalan. Keseluruhan adalah dilindungi dengan gabungan suede semulajadi dan dimasukkan ke dalam Kasut. Footbeds yang direka untuk dikeluarkan dengan mudah untuk pembersihan dan ditayangkan, dan boleh diganti apabila mereka Haus. Mereka boleh juga dibuang dan digantikan dengan orthotic atau pad kaki preskripsi.

Bentuk

Naot kasut Comfortor ini mempunyai beberapa mata yang unik yang membolehkan ia untuk membentuk dirinya untuk kaki anda.

Sokongan hallux

Hallux anda, atau ibu jari, sebenarnya memainkan peranan yang utama dalam baki dan gaya berjalan anda berjalan. Kasut tradisional tolak hallux anda ke jari kaki lain, dan jarang memberi apa-apa untuk genggaman terhadap. Naot kasut Comfortor ini merangkumi sokongan hallux yang unik, yang membantu dalam mengekalkan jari kaki besar di tempat dan memberikan sesuatu untuk genggaman apabila berjalan. Ia merupakan satu inovasi yang luar biasa, tetapi yang akal.

Pusat ini bertingkat

Pusat kasut Comfortor ini diangkat untuk menawarkan sokongan dan melegakan tekanan di tempat yang kebanyakan Kasut mengabaikan – kawasan itu di belakang bola kaki anda tetapi sebelum gerbang. Perlahan-lahan bulat ketinggian menyediakan sokongan dan urutan yang menyimpan rasa dimanjakan walaupun selepas jam berjalan kaki anda.

Gerbang sokongan

Lengkung sokongan adalah penting untuk kesihatan kaki anda. Dengan setiap langkah, berat badan anda tanah pada tumit dan diagihkan melalui kaki anda seluruh gerbang, yang berfungsi sebagai jenis absorber kejutan untuk badan anda. Sokongan lengkung di Naot sandal menawarkan sokongan yang lembut dan struktur untuk menyimpan di kaki yang sejajar dengan betul – dan secara lanjutan, membantu badan anda menjajarkan dirinya dengan betul di atas tapak kaki anda. Komposisi bahan yang unik dalam kaki katil akan membentuk dirinya untuk kaki anda, menampung arches tinggi atau rendah supaya kaki anda akan sentiasa dibendung dan disokong

Indentation tumit

Tumit kasut yang berengsot mendalam kepada cradle tumit anda dan pegang dengan selesa di tempat. Indentation mendalam direka untuk cawan tumit masa yang sama mengekalkan pad tumit anda dalam bentuk yang sesuai untuk mengurangkan jejak anda dan mengurangkan kejutan pada sendi tulang belakang dan lutut anda.

Acuan untuk kaki anda

Salah satu sifat paling unik Naot sandal kaki katil adalah cara yang ia molds untuk kaki anda. Seperti memakai Kasut, berjalan kaki katil akan perlahan-lahan mengambil kesan kaki anda unik menjadi milik anda. Kasut Comfortor ini direka fleksibel dan bergerak dengan kaki anda kerana ia menawarkan sokongan, namun Naot yang menyedari bahawa Kasut luar di mana-mana Menggilap akan bertahan lebih lama daripada kaki katil dan pasaran masa kini. Bila Kasut Haus, anda tidak perlu menggantikan keseluruhan Kasut, hanya berjalan kaki katil. Ia adalah penyelesaian yang unik dan wajar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *