Selebriti, ramalan psikik Diraja dan politik bagi tahun 2011

Selebriti, ramalan psikik Diraja dan politik bagi tahun 2011

Sebagai seorang profesional psikik dan intuitif profiler, saya ditanya tentang masa depan oleh media sepanjang masa, jadi tahun ini saya telah mengumpul saya selebriti 2011, ramalan Diraja dan politik. Untuk tahun baru saya meramalkan bahawa:

Presiden Amerika Syarikat Barack Obama dan Parti Demokrat akan mengalami kerugian besar-besaran pada pilihanraya akan datang berdasarkan persepsi awam bahawa Presiden Obama dan Parti Demokrat telah lembut dalam pendekatan mereka kepada isu-isu tegar. 2011 dan 2012 akan menjadi tahun yang sukar bagi Obama dan kepimpinan beliau dengan China dengan Utara dan krisis Korea Selatan akan salah faham dan dikutuk oleh pengundi beliau.

Perdana Menteri Australia Julia Gillard dan kerajaan buruh akan terus menunjukkan kekurangan pemahaman tentang keperluan di Australia dan Perdana Menteri akan terus mempunyai isu-isu dengan Wayne Swan, yang saya rasa akan menjadi Perdana Menteri Gillard sebagai pemimpin sebelum tempoh beliau selesai. Tiada akan besar implikasi awam tentang unsur-unsur rahsia perjanjian perlombongan uranium yang dibuat dengan orang Cina di bawah kerajaan Rudd.

U.S. / Australia Golfer Greg Norman akan menghadapi ribut media apabila ia mendedahkan bahawa terdapat 15 hingga 16 tahun latar belakang kepada hubungan antara dia dan isterinya semasa; dalam tempoh dua tahun beberapa hal ehwal sebelumnya akan didedahkan dan kontroversi akan mengelilingi wahyu cinta kanak-kanak yang kini berumur 17-18 tahun.

Bingle Lara Australia akan realiti di dalam Playboy Mansion di mana kamera akan ‘ikut bunny Australia’ dan dia akan menjadi terkenal di Amerika Syarikat.

Pelakon Mel Gibson akan ditunjukkan kepada telah digunakan dan dimanipulasi apabila dia pergi ke Mahkamah mengenai kanak-kanak dan hubungan sebelumnya beliau. Kerjaya beliau akan mempunyai kebangkitan dalam menghasilkan dan mengarahkan dengan satu lagi set filem sejarah sekitar Henry Tudor, yang dibangunkan di 2012 dan 2013 dan mengakibatkan Pencalonan Oscar.

Pelakon Nicole Kidman dan Urban Keith pemuzik akan mengesahkan kehamilan dengan kanak-kanak lain pada bulan September 2011.

AS selebriti The Kardashians berhadapan dengan khabar angin bahawa Kim ingin mengambil kanak-kanak kerana dia adalah 30 dan tunggal – khabar angin ini tidak benar. Bongsu – Kylie – akan terperangkap dengan alkohol dan dadah rekreasi dalam usaha beliau untuk membuktikan bahawa dia bukanlah bayi dan ini akan meletakkan beliau dalam perhatian.

AS pelakon Lindsay Lohan akan mengukuhkan kewangan, kesihatan dan emosi beliau tahun depan dan kembali ke dalam kerjaya beliau dalam 2012. Dalam tempoh empat tahun, dia akan mendapat satu Pencalonan Oscar yang memberi kedudukan kerjaya yang kukuh kerana dia sangat berbakat, hanya sangat hilang. Dia akan juga akan dibimbing oleh Robert De Niro dengan dia yang akan menukar perspektif beliau dan membuat dia bersungguh-sungguh menulis, menghasilkan dan mengarahkan kerjasama projek masa depan. Dalam beliau pertengahan-30-an, beliau akan di belakang kamera dan sangat berjaya.

Perkahwinan Diraja Britain Putera William dan Kate Middleton akan berlangsung kerana mereka tahu yang mereka telah ada ilusi mengenai apa yang mereka akan ke dalam. Kate dalaman yang elegan, kuat dan tidak pushover dan William akan menyokong dan berdiri oleh beliau di media. Mereka tidak menganggap kanak-kanak bagi tempoh dua tahun akan datang kerana mereka mahu memastikan mereka berdepan dengan tuntutan-tuntutan hidup mereka sebelum ibu bapa. Saya merasakan bahawa mereka akan mempunyai tiga orang anak (dua lelaki dan seorang perempuan).

British Royal Prince Charles tidak akan diluluskan ke atas untuk Putera William sebagai Raja, atau terdapat apa-apa rancangan tersebut untuk berbuat demikian.

Australia berasaskan UK Kylie Minogue adalah sangat kandungan dalam hubungan beliau dan tidak bersedia untuk perkahwinan kerana dia masih adalah mengimbangi di mana dia melabur sumber emosi beliau beliau kreativiti dan kerjaya dan dalam hubungan itu.

Dannii Minogue berasaskan UK Australia sangat menetap dan tenang dalam diri dan yang dia tahu. Dia akan mempunyai seorang anak yang kedua dengan Kris Smith pada penghujung 2011. Keris adalah sangat seimbang dan akan mencadangkan pada pertengahan 2011. Mereka akan mempunyai Kesatuan yang teguh dan berkekalan dan akan berkahwin selepas anak kedua lahir. Dannii yang akan melangkah ke satu platform media yang lebih tinggi di Malaysia dan England dan akan melancarkan aliran fesyen beliau di Amerika Syarikat tahun 2011/2012 dan ini akan melancar kerjaya nyanyian beliau.

AS pelakon Halle Berry dan Martinez Olivier pelakon Eropah akan mempunyai satu kejutan pengumuman tentang perkahwinan dan kanak-kanak.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *