Selebriti Diet – Alicia Silverstone Vegan gaya hidup

Selebriti Diet – Alicia Silverstone Vegan gaya hidup

Alicia Silverstone adalah seorang pelakon yang terkenal dan seorang jurucakap yang besar bagi PETA. Beliau adalah seorang pencinta alam dan haiwan dan telah muncul dalam banyak kempen-kempen mereka. Beliau adalah seorang aktivis hak asasi haiwan yang tegar dan vegan yang.

Dia telah sentiasa mempunyai diet yang ketat dan dijalankan senaman yang kerap dan ia menunjukkan (Adakah anda melihat dia dalam iklan PETA itu di mana beliau adalah telanjang di kolam!) Baik… shes sangat tona dan nipis dan kelihatan hebat!
Diet lama terdiri daripada stik dan doughnuts (tidak celeb purata makanan anda). Apabila dia mula-mula menjadi terkenal beliau adalah masih dalam tabiat makan apa sahaja yang dia mahu tanpa mengambil kira kandungan lemak dan kalori. Beliau mendapati kesihatan dan gaya hidup yang bermanfaat dengan amat Bilakah dia mula makan makanan vegan.

Pada masa kini, sejak menjadi vegan, Alicia mengakui bahawa dia adalah satu freak Kecergasan! Beliau mendedahkan bahawa veggie diet menjadikan beliau merasa lebih sihat daripada sebelumnya. Beliau telah mendapat banyak kawalan diri sejak menjadi vegan. Kebanyakan orang juga tidak boleh berpegang kepada pelan diet yang biasa, apatah lagi yang menghapuskan tenusu, telur, daging dan semua bahan-bahan sampingan haiwan.

Apabila ia datang untuk bekerja, Alicia Silverstone mendedahkan bahawa dia suka melompat atas trampolin itu! Beliau juga di belakang rumah di rumah agam Los Angeles dia bergaya. (Dia tinggal tiada bersama suaminya Christopher Jarecki).

Apakah Alicia Silverstone Eat?

Soya produk-produk seperti krim keju palsu (tofutti) pelbagai roti bijirin
Sayur-sayuran
Salad
Buah-buahan
Susu beras
Tauhu

Bagaimana Alicia Silverstone Workout?

Terutamanya, melompat atas trampolin tetapi juga berjalan dan berjoging.

Alicia Silverstone adalah contoh sempurna vegan yang sihat. Beliau mempunyai diet seimbang dan telah melakukan banyak penyelidikan tentang pemakanan vegan.

Dia mendapat bertanya banyak soalan mengenai tabiat pemakanan beliau dalam wawancara. Orang tidak faham konsep menjadi vegan dan ramai yang cuba mengamalkan gaya hidup vegan gagal.

Terdapat bahan-bahan haiwan yang tersembunyi dalam 85% dari makanan. Sayur-sayuran dan buah-buahan yang biasanya selamat taruhan tetapi kadang-kadang racun-serangga yang digunakan untuk menyembur mereka mengandungi crushed kumbang!

Sangat sukar untuk menukar vegan diet tetapi sebaik sahaja anda akan digunakan untuk anda akan memperoleh banyak manfaat kesihatan!

Alicia Silverstone harus diberi pujian atas komitmen beliau untuk menjadi vegan yang. Ia merupakan satu peralihan yang amat sukar untuk pergi dari daging dan tenusu orang makan untuk memotong semua.

Alicia telah tidak dimasukkan ke mengidap apa-apa bentuk gangguan makan. Glows kulit dia dan dia senyum berseri, saya percaya ini adalah kerana gaya hidup beliau sihat!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *