Selebriti dan Bidets

Selebriti dan Bidets

Ia adalah rahsia lagi bahawa kerusi bidet ada dalam berita banyak akhir-akhir ini. Lagipun, mereka masih satu konsep yang agak baru di sini di Amerika, dan sudah tentu kurang arus daripada di bahagian-bahagian lain di dunia. Ramai orang masih mendapat digunakan dengan idea, manakala yang lain masih perlu dididik tentang faedah mereka.

Tetapi sudah tentu, populariti bidet yang semakin berkembang. Kerana rakyat mula sedar kesihatan dan ekologi manfaat yang bidets tanpa kertas dan bidet kerusi membawa, lebih ramai orang menggunakan ini keajaiban bilik mandi.

Dan sudah tentu, apa-apa citarasa biasanya mempunyai beberapa selebriti yang membuat sandaran. Seperti yang anda inginkan dan menikmati Anugerah Akademi petang ini, saya fikir ia akan menjadi satu idea yang baik untuk menyenaraikan beberapa selebriti yang datang menyokong bidets. Di sini adalah hanya sedikit:

Joy Behar, co-host View, pelawak dan pengacara TV adalah sangat vokal mengenai cintanya bidet. Ketika ditemuramah mengenai pemikiran beliau perjalanan, dia diminta bagaimana dia memilih sebuah hotel. Jawapan beliau adalah “Mana-mana tempat yang mempunyai bidet atau bidet duduk.” Apabila beliau muncul dalam pelawak Lewis hitam 2009 cuti khas, “Masih hidup dalam cuti dengan Lewis hitam” dia telah diminta oleh Lewis jika dia pernah menghadiri Perbarisan hari kesyukuran Macy’s. Beliau maklum balas sequitur bebas? “Anda tahu, sesetengah orang suka perarakan; Saya suka bidet.”

Juruhebah radio dan “King Media semua” Howard Stern telah mempunyai banyak perbincangan tentang bidets dan bidet kerusi terakhir beliau hidup Sirius radio talk show. Dikenali kerana perbincangan beliau berterus terang mengenai tabiat bilik mandi, Stern sekarang melihat banyak manfaat untuk menggunakan kerusi bidet. Selepas banyak perbincangan tentang mencuba salah satu, Stern memutuskan untuk membeli satu sendiri dan sering bercakap tentang hal itu pada rancangan popular radio beliau.

Pelawak Ron White membincangkan kegembiraan menemui bidet di bilik mandi hotel beliau dalam komedi beliau khas “tingkah laku masalah.”

Rakan-rakan komik Lewis Black memberitahu sedikit cerita yang berbeza, Walau bagaimanapun: “hanya semalam saya… di Omni di Houston, dan [bilik hotel saya] telah bidet. Dan ia adalah perkara paling lucu — saya pergi, ‘Wow.’ Saya dihidupkan air untuk melihat, dan ia ditembak betul-betul di mata saya. Jadi saya telah belajar apa-apa.”

Elliott “Pelanggaran” Missy: artis rakaman R & B terkemuka dan pengeluar, Missy mempamerkan bidet peribadi beliau di rumah agam Miami beliau yang luas dalam penampilan beliau yang kedua terakhir di MTV Cribs.

Howie Mandel hari buku, “Inilah perjanjian, Jangan sentuh saya” dinyatakan tuan rumah game show / pelakon/pelawak pertempuran dengan tingkah-laku OCD dan “germaphobe”. Dalam satu temu bual di Howard Stern menunjukkan, Mandel membincangkan buku dan pengalaman beliau. Beliau bercakap tentang setelah dibeli tandas $6,000 yang membuka dan menutup sendiri dan mempunyai bidet terbina dalam: “Ia adalah seperti yang basuh kuasa”, dinyatakan Howie. “Ia adalah seperti Pasir-letupan…Saya menghidupkan tekanan jadi tinggi, saya sebenarnya berlegar. Saya sedang berlegar pada yang geyser.”

Di YouTube, anda boleh juga mencari video Jonas Brothers di England, cuba untuk memikirkan bagaimana kerja-kerja pendirian standard – porselin sahaja bidet.
Yakinlah, anda tidak perlu untuk menghabiskan jumlah wang tunai yang terlalu tinggi atau mempunyai bilik mandi sendiri adat yang sediakan layak katil bayi untuk menikmati faedah-faedah kerusi bidet. Mendapat status selebriti anda dengan melawat laman web kami dan pembelajaran bagaimana munasabah Spaloo bidet tandas duduk. Anda boleh membeli sebuah spaloo kerusi tandas bidet di sini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *