Selama-lamanya hidup produk: Bagaimana untuk menjadi seorang pengeluar FPL atas

Selama-lamanya hidup produk: Bagaimana untuk menjadi seorang pengeluar FPL atas

Selama-lamanya hidup produk adalah sebuah syarikat berasaskan Scottsdale, Arizona yang menyediakan produk-produk dalam sektor produk-produk kesihatan dan kesejahteraan.

Jika anda ingin menjadi pendapatan yang tertinggi dalam selama-lamanya hidup produk, anda memerlukan satu cara untuk mempromosikan kepada beribu-ribu orang tidak hanya kepada sebilangan kecil rakan-rakan dan keluarga orang dalam syarikat-syarikat seperti selama-lamanya hidup produk diajar untuk mendekati.

Anda perlu belajar untuk pasaran!

Baca keseluruhan artikel ini untuk mempelajari beberapa strategi yang top 2% berpendapatan menggunakan untuk membina perniagaan yang besar dan lumayan dalam syarikat-syarikat seperti selama-lamanya hidup produk:

Menjadi pemasar yang sangat prolifik

Pengeluar utama peluang-peluang seperti selama-lamanya hidup produk biasanya pasaran lebih prolifically daripada orang lain.

Berapa mahir anda melaksanakan peringkat multi utama pemasaran aktiviti (generasi peneraju, prospek anda, pembentangan yang layak) akan memberi kesan bagaimana cepat tumbuh perniagaan selama-lamanya hidup produk anda.

Tetapi ia juga adalah benar bahawa perkara-perkara kuantiti pelaksanaan anda sebagai banyak sebagai, atau lebih, bagaimana mahir anda melengkapkan setiap tugas.

Pemasaran lebih daripada pertandingan itu selama-lamanya hidup produk bermakna menjana lebih banyak lalu lintas web dan mewujudkan sejumlah lebih membawa secara tetap daripada pemasar lain selama-lamanya hidup produk.

Jika anda melakukan pemasaran video dan artikel, kemudian pergi ke depan dan menerbitkan sebilangan besar artikel, video dan blog entri daripada orang lain menggalakkan selama-lamanya hidup produk.

Setiap kali anda melaksanakan pengiklanan yang lebih banyak, maka anda perlu membuat lebih banyak iklan, di tempat-tempat yang lebih banyak, berbanding orang lain menggalakkan selama-lamanya hidup produk.

Setiap kali anda lakukan Webinar untuk selama-lamanya hidup produk kemudian pergi ke depan dan melakukan beberapa Webinar setiap minggu satu. Bukan sekali setiap bulan atau lebih.

Sebagai satu cara pemasar yang sangat prolifik yang menghantar e-mel disiarkan dengan taktik berguna (panggilan untuk tindakan!) untuk anda selama-lamanya hidup produk memilih membawa senarai setiap hari. Bukan kadang-kadang. Harian!

Mendapat kelebihan dengan sekadar melaksanakan lebih pemasaran, IKUTI sehingga aktiviti dan melakukan lebih persembahan daripada persaingan pemasaran selama-lamanya hidup produk.

Jika anda memandu trafik ke laman web yang lebih banyak, membawa masuk sejumlah besar membawa dan mengendalikan Webinar yang lebih banyak daripada yang lain, anda berkemungkinan besar akan menjana lebih banyak pendapatan daripada orang lain selama-lamanya hidup produk.

Pemasaran adalah lebih kritikal daripada pertindihan

Orang dalam syarikat-syarikat pemasaran rangkaian seperti selama-lamanya hidup produk akan memberitahu mereka perlu menyimpan segala-galanya yang mereka lakukan mudah supaya orang downline selama-lamanya hidup produk mereka boleh duplikasikan aktiviti-aktiviti tersebut.

Strategi “Simpan segala-galanya yang duplicatable” ini benar-benar berfungsi? Bagi peratusan yang sangat kecil daripada pemasar, Ya, strategi ini adalah berkesan.

Tetapi untuk orang ramai pemasar rangkaian dalam peluang selama-lamanya hidup produk, mengikuti semua aktiviti-aktiviti perniagaan mereka mudah akan tidak semestinya mempromosikan pertindihan.

Untuk membuktikan ini kepada anda, lihat statistik ini:

• Hanya kira-kira 1 dalam 5 orang di bahagian orang bawahan anda selama-lamanya hidup produk akan menaja orang lain.
• Minoriti orang-orang yang menaja sesiapa sahaja akan menaja hanya kira-kira 2 atau 3 orang… pernah!
• Baki 80% downline selama-lamanya hidup produk anda tidak akan pernah lakukan sesuatu darn.

Strategi “Simpan segala-galanya yang duplicatable” yang pemasar rangkaian dalam selama-lamanya hidup produk diajar (seperti Injil beberapa kuno) sebenarnya hanya menyebabkan 20% dari orang ramai untuk menaja sesiapa. Dan mereka yang cenderung untuk menaja sejumlah kecil orang!

Strategi untuk “memastikan ia mudah” bunyi hebat tetapi dalam amalan tidak sembah paras pertindihan. Malah, strategi ini menimbulkan masalah yang sangat sedikit orang yang pernah mengenali.

Taktik paling popular untuk mempermudahkan kerja adalah “pasaran hangat merekrut”, membuat senarai rakan-rakan dan keluarga dan kemudian mencari gali mereka untuk cuba mendapatkan mereka untuk menyertai selama-lamanya hidup produk. Orang menggalakkan strategi ini bukan kerana ia adalah taktik yang paling berkesan, tetapi kerana ia adalah yang paling mudah.

Pasaran hangat merekrut boleh membawa orang untuk berhenti selama-lamanya hidup produk. Selepas seseorang berjalan daripada rakan-rakan dan keluarga untuk bercakap mengenai perniagaan selama-lamanya hidup produk mereka, mereka sering mendapat kecewa dan cukai perniagaan. Mereka benar-benar telah tiada IDEA bagaimana untuk melakukan satu perkara yang boleh membawa wakil baru seperti lancar, hari masuk dan hari keluar: pemasaran dan pengiklanan perniagaan selama-lamanya hidup produk mereka dengan betul.

Masalah kedua yang mencipta pendekatan “rakan-rakan dan keluarga” ini adalah ia repels prospek berkaliber tinggi. Prospek yang sesuai untuk perniagaan selama-lamanya hidup produk adalah orang-orang dengan kemahiran yang boleh dipindahkan dan rangkaian peribadi dan profesional yang besar. Hartanah profesional, mengendahkan jurujual profesional, Eksekutif dan ahli perniagaan lain patut kategori ini, tetapi orang-orang ini cenderung tidak mahu pendekatan keluarga dan rakan-rakan tentang mereka peluang, bagi kebanyakan profesional, reputasi mereka merupakan aset paling berharga mereka. Beberapa profesional cenderung untuk berasa selesa memperkenalkan satu peluang perniagaan yang mereka hanya dapat dimulakan dengan rangkaian mereka.

Sekiranya anda memulakan perniagaan selama-lamanya hidup produk anda dengan merekrut pasaran hangat? Ya. Tetapi kecuali jika anda mengetahui sekurang-kurangnya satu batu pepejal pemasaran dan pengiklanan pendekatan, anda akan kehabisan orang untuk bercakap. Perlu diingat anda prospek yang berkualiti tertinggi akan mahu melaksanakan pendekatan profesional jualan dan pemasaran yang juga.

Belajar bagaimana untuk memasarkan perniagaan anda di internet, dan anda boleh menarik prospek selama-lamanya hidup produk berkaliber yang sangat tinggi yang mahu belajar sama. Plus, anda tidak memerlukan seberapa banyak pertindihan kerana jangkauan anda akan menjadi begitu luas anda boleh menaja ramai diri ke selama-lamanya hidup produk. Jika hanya beberapa ahli-ahli pasukan berkaliber tinggi belajar untuk pasaran selama-lamanya hidup produk secara online, anda boleh membina sebuah organisasi selama-lamanya hidup produk yang sangat besar.

Menyelesaikan masalah keciciran anda

Lebih daripada 80 peratus rakyat di organisasi selama-lamanya hidup produk anda akan berhenti perniagaan dalam tahun pertama. Keciciran boleh mengembangkan selama-lamanya hidup produk perniagaan anda setiap bulan amat sukar.

Orang-orang dalam syarikat-syarikat seperti selama-lamanya hidup produk biasanya diajar dua kaedah untuk menyelesaikan isu keciciran mereka. Kaedah yang satu adalah untuk membantu pengedar selama-lamanya hidup produk baru untuk membuat wang segera, jadi mereka mendapat rasa yang awal kejayaan dan mahu melekat. Pendekatan kedua adalah untuk mendapatkan ahli-ahli downline selama-lamanya hidup produk yang anda berasa sebahagian daripada “pasukan”, sesuatu lebih besar daripada diri mereka sendiri, jadi mereka mahu tinggal sebahagian daripada Kumpulan. Acara berpasukan yang hidup, selama-lamanya hidup produk pasukan panggilan persidangan, dan satu-satu kejurulatihan boleh memupuk semangat pasukan.

Saya telah mencuba kedua-dua kaedah ini. Mereka tidak berhenti keciciran dalam peluang selama-lamanya hidup produk seberapa banyak yang anda fikirkan. Dan taktik-taktik ini mewujudkan masalah lain.

Apabila anda cuba untuk membantu setiap wakil selama-lamanya hidup produk baru dalam mendapatkan organisasi anda ke dalam keuntungan dengan cepat, anda menghabiskan banyak masa untuk membantu anda membuat persembahan paling teruk baru wakil, orang-orang yang tidak dapat menaja sesiapa sahaja dengan sendirinya. Ini memerlukan fokus dari orang-orang terbaik anda, atas sebanyak 20% daripada downline anda selama-lamanya hidup produk yang akan memacu 80% dari semua pendapatan anda. Menghabiskan sebahagian besar waktu anda paling lemah sebanyak 20% daripada orang hanya memupuk pergantungan.

Pendekatan lain ialah untuk mewujudkan semangat kesetiaan pasukan di kalangan pasukan selama-lamanya hidup produk anda melalui acara-acara secara langsung, panggilan persidangan pasukan, dan sebagainya. Ini mengambil jumlah yang besar masa dan boleh juga membuat orang bergantung pada anda. Ramai di antara ahli pasukan berprestasi lemah akan akhirnya melekat kerana mereka suka menjadi sebahagian daripada pasukan. Tetapi orang-orang ini akan tidak menaja orang lain dengan sendirinya secara rutin ke selama-lamanya hidup produk dan memerlukan banyak sokongan pasukan untuk tinggal dalam permainan.

Anda menjalankan perniagaan, tidak Kumpulan bantu diri. Anda perlu belajar untuk fokus 90% daripada usaha sokongan anda pada minoriti kecil orang dalam pasukan selama-lamanya hidup produk anda melakukan kebanyakan yang menaja, bukan pada orang ramai orang-orang yang memerlukan bantuan kebanyakan.

Pendekatan yang benar-benar berbeza untuk menangani keciciran adalah tidak berusaha untuk meningkatkan pengekalan, tetapi untuk membuat pengurangan yang hampir tidak relevan dengan perniagaan anda. Untuk membuat pengurangan kurang masalah, mempromosikan produk affiliate kepada prospek anda, yang dengan mudah boleh menambah lebih daripada 10 gabungan aliran pendapatan untuk perniagaan anda. Ini turut mempelbagaikan pendapatan anda dan membuat anda kurang bergantung kepada downline anda bagi hasil. Apabila anda bergantung kurang pada downline anda untuk pendapatan, keciciran perkara kurang.

Cara kedua untuk membuat pengurangan yang kurang penting adalah untuk menggalakkan peluang tinggi Tiket yang membayar komisen sebanyak $1,000-$ 7,000 setiap jualan. Peluang-peluang pemasaran rangkaian tradisional seperti selama-lamanya hidup produk membayar hanya kira-kira $60-$ 120 setiap pendaftaran baru, jadi anda perlu membangunkan sebuah pasukan yang besar dan semak baki untuk membuat pendapatan yang lumayan. Apabila anda mendapat $1,000 + satu sign up, anda berkesan mendapat 2-3 tahun bernilai daripada saki-baki terlebih dahulu, tanpa mengira sama ada pendaftaran anda baru orang untuk 6 hari atau 6 tahun. Pendekatan ini menjadikan keciciran hampir tidak relevan dengan perniagaan anda!

Membuat pengurangan jauh kurang isu dengan mengurangkan pergantungan anda kepada downline anda selama-lamanya hidup produk bagi pendapatan anda. Mempelbagaikan hasil anda dan meningkatkan pendapatan anda terdahulu. Mempromosikan peluang tinggi Tiket yang membayar yuran $1,000 atau lebih, dan mempromosikan produk-produk affiliate.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *