Selama-lamanya hidup kajian: Kebenaran tentang hidup selama-lamanya…

Selama-lamanya hidup kajian: Kebenaran tentang hidup selama-lamanya…

Terkenal kerana planet terbesar penanam pokok aloe vera, selama-lamanya hidup adalah sebuah syarikat pemasaran pelbagai peringkat antarabangsa yang telah wujud selama 25 tahun. Baik, selain menjadi planet terbesar penanam pati aloe vera, mereka adalah di dunia terbesar lebah penjaga juga, kerana mereka juga memasarkan produk-produk berasaskan semulajadi daripada sarang lebah. Syarikat yang beribu pejabat di Scottsdale, Arizona, dan dari membaca Ulasan beberapa selama-lamanya hidup dalam talian, saya mendapati bahawa Syarikat terus mempunyai tempat yang ramai dan setia daripada pengikut-pengikut di Amerika Syarikat dan di luar negara.

Perintis-perintis dalam memasarkan produk berkualiti tinggi Aloe Vera

Ditubuhkan pada tahun 1978 oleh Rex Maughn dan Karl Jensen, syarikat terkenal untuk pemasaran berasaskan aloe vera produk bermula daripada pemakanan tambahan untuk kosmetik dan barangan penjagaan kulit. Pengambilalihan pati Aloe Vera Syarikat pada 1980-an yang memberi mereka banyak headway memasarkan dan mempromosikan produk mereka. Selain daripada memasarkan aloe dan lebah sarang berasaskan produk, Syarikat telah memperluaskan rangkaian produknya dan kini menawarkan pelbagai jenis suplemen herba, serta sistem penapisan udara dan air.

Bagaimana pengedar mendapat keuntungan mereka?

Dalam rancangan peluang perniagaan Syarikat, pengedar adalah terutamanya ejen sambilan yang menjual produk sendiri, atau dalam talian. Ini pengedar akan mendapat komisen mereka dari jualan peribadi mereka, serta dari produk yang dijual oleh mereka rekrut, atau “downline”, yang mereka telah dibawa ke dalam Syarikat. Orang-orang yang ingin menjana pendapatan yang agak perlu menumpukan jumlah masa dan usaha di dalam bilangan pengedar yang agak besar.

Laman web rasmi, Syarikat akan memberikan tiga sebab kenapa anda perlu menjadi Pengedar. Pertama, ini membolehkan anda untuk memulakan perniagaan berasaskan rumah anda sendiri. Kedua, ia membolehkan anda menaja rakan-rakan, Keluarga, rakan sekerja atau rakan-rakan perniagaan, dan mendapat komisen jika mereka menjual atau membeli produk. Keempat, sebagai Pengedar, anda akan dapat membeli produk-produk Syarikat pada harga diskaun yang besar, dan kemudian menjualnya untuk mendapatkan keuntungan 40 atau 50 peratus.

Selain keuntungan, pengedar mendapatkan bonus berair

Selain pendapatan dari jualan peribadi anda dan komisen dari jualan yang anda rekrut, anda boleh juga memanfaatkan apa yang dipanggil “Kumpulan jumlah bonus”, yang bergantung kepada bilangan orang-orang yang mendaftar di bawah organisasi atau pasukan, anda sebagai penaja anda atau ahli.

Ini bermakna bahawa lebih ramai individu yang anda mengambil, dan lebih tinggi jumlah jualan mereka, lebih banyak bonus dan komisen yang akan anda dapatkan. Ini juga menunjukkan bahawa pendapatan dengan potensi yang benar-benar tinggi, dan ia semua bergantung pada bagaimana anda menarik perhatian prospek, serta bagaimana anda memotivasikan mereka untuk meningkatkan jualan.

Berdasarkan bacaan lain selama-lamanya hidup Ulasan di internet, Syarikat kini mempunyai lebih daripada 4 juta pengedar di 44 negara. Produk mereka sekarang telah berkembang dari hanya pemasaran aloe vera dan lebah sarang produk, dan kini terdiri daripada penjagaan harian, penjagaan kulit dan kosmetik, kesihatan dan pemakanan, dan Kesihatan bahkan haiwan dan produk penjagaan. Pelan Pemasaran Syarikat telah dicuba dan diuji, dan pasti agar kejayaan kepada mereka yang setia mengikuti falsafah perniagaan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *