Seks lebih 60: Bagaimana untuk meningkatkan daya seks

Seks lebih 60: Bagaimana untuk meningkatkan daya seks

Dapat mengekalkan nafsu seks anda kerana anda mendapat lebih tua adalah penting untuk sesiapa sahaja. Tidak ada sebarang syak bahawa bermain seks yang tinggal peranan utama dalam kebanyakan orang, walaupun bagi orang-orang yang mendapat lebih tua. Ia adalah perkara biasa bagi nafsu seks seseorang untuk Kurangkan tahun.

Kerana seseorang mendekati 60 dan seterusnya, mereka mendapati bahawa ia lebih sukar untuk masuk ke dalam mood untuk seks atau lebih teruk lagi mereka akan dapat benar-benar mendapat ereksi dan lain-lain walaupun mereka berada dalam mood. Berita baik adalah bahawa tiada cara untuk membantu memandu seks anda seperti anda mendapat lebih tua. Berikut adalah beberapa tips.

Makan A juga seimbang – ia adalah sangat penting bahawa anda makan diet yang sihat dan bulat. Jika anda tidak sudah melakukan begitu pun, anda boleh mula perlahan-lahan bekerja dalam diet yang sihat supaya anda Jangan terharu dengan perubahan yang terlalu banyak. Ini juga bermakna bahawa anda mengurangkan anda pengambilan kafein serta memastikan bahawa anda mengambil multi vitamin setiap hari.

Mendapatkan latihan-anda keperluan badan yang sangat minimum 30 minit bersenam setiap hari. Cara yang paling mudah untuk memastikan bahawa anda mendapatkan senaman anda di adalah untuk hanya berjalan-jalan. Jika anda sudah berkahwin meminta pasangan anda untuk berjalan-jalan dengan anda, ini adalah berfaedah kerana ia akan meningkatkan kedua-dua anda dan Kesihatan pasangan anda serta memberi anda masa untuk bersama-sama.

Anda boleh selalu bertanya rakan untuk pergi bersama-sama, atau bahkan membawa anjing anda berjalan. Jika anda boleh cuba untuk mendapatkan beberapa jenis rancangan kecergasan angkat berat selama 2 hingga 3 hari seminggu juga tetapi cuba-kurangnya 30 minit untuk berjalan atau berlari di dalam.

Mengurangkan stres – tekanan boleh mempunyai beberapa kesan yang dahsyat pada sesiapa sahaja tetapi terutamanya bagi mereka yang mendapat lebih tua. Tekanan boleh mengambil tol yang sangat besar bukan sahaja minda tetapi badan anda juga.

Jika anda menghadapi masalah kewangan atau hanya tekanan pergaulan seharian dengan keluarga dan rakan-rakan, anda perlu lakukan anda mendapatkan yang terbaik itu lihat mungkin diselesaikan isu pastor, kaunselor atau penasihat kewangan untuk membantu anda memikirkan penyelesaian yang terbaik. Sebaik sahaja anda mula untuk mengurangkan tekanan anda, anda akan kagum pada berapa banyak ini sahaja meningkatkan nafsu seks anda!

Kesimpulan

Dapat mengekalkan berat badan yang sihat dengan senaman dan diet yang sihat, adalah gabungan yang sempurna untuk meningkatkan daya seks anda. Semakin kita kita secara semulajadi membangunkan kedutan, mendapat sedikit tambahan berat dan sebagainya yang boleh membawa kedua-dua lelaki dan wanita untuk merasa seperti mereka kurang menarik dan mungkin juga tidak wajar kerana mereka sekali bagi pasangan seksual mereka.

Terdapat kajian yang menunjukkan lebih usianya wanita dan lelaki Undian mereka sendiri bahawa keinginan seksual yang lebih tinggi daripada kurang aktif lelaki dan wanita sama umur. Lapan puluh peratus daripada lelaki dan 60% perempuan yang dilaksanakan dua hingga tiga kali seminggu undian keinginan seksual mereka sendiri di atas purata.

Senaman yang kerap juga meningkatkan kardiovaskular sistem ini yang jantung dan arteri sihat, yang kemudian mengurangkan dengan ketara risiko mati pucuk. Penyelidikan telah menunjukkan bahawa lelaki yang berusia 50 yang aktif dari segi fizikal melaporkan ereksi yang lebih baik dan 30% lebih rendah risiko mati pucuk berbanding lelaki yang tidak aktif.

Satu lagi kajian yang mengkaji kekerapan kedua-dua seks dan kepuasan penarafan perenang berusia 60 tahun dan mendapati bahawa mereka sama seperti orang-orang yang telah 20 tahun lebih muda. Sekali lagi, yang menunjukkan berapa banyak senaman perbezaan yang boleh meningkatkan kehidupan seksual anda.

Jika anda mampu untuk mengekalkan kesihatan anda dengan meningkatkan senaman anda dan tabiat makan yang sihat, serta mengurangkan tekanan anda anda akan dapat meningkatkan nafsu seks anda dan kemudian memelihara untuk tahun akan datang.

Ingatlah bahawa kedua-dua lelaki dan wanita mempunyai keupayaan untuk seks boleh dipasang ke dalam usia yang sangat lewat dalam hidup. Ini termasuk berupaya terus mengalami puncak syahwat juga. Jadi ada sebab mengapa anda tidak dapat diteruskan atau telah tidak lagi menikmati kehidupan seks yang menakjubkan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *