Sekolah-sekolah talian pentadbiran Kesihatan

Sekolah-sekolah talian pentadbiran Kesihatan

Jika anda berminat dengan kerjaya penjagaan kesihatan, kesihatan dalam talian pentadbiran sekolah boleh menawarkan hanya rangsangan yang anda perlukan untuk berjaya. Profesional berpendidikan tinggi permintaan yang banyak, dan pelbagai kesihatan dalam talian pentadbiran sekolah bersedia dan menunggu untuk melatih anda untuk kerjaya baru.

Bidang pentadbiran Kesihatan (juga dikenali sebagai pengurusan kesihatan) mengalami pertumbuhan, dan individu yang mempunyai pendidikan pengurusan yang betul dalam permintaan. Pembelajaran jarak jauh mungkin bidaan terbaik anda untuk mendapatkan Ijazah dalam pengurusan kesihatan dalam talian tanpa melepaskan pekerjaan semasa. Anda boleh mempelajari kemahiran yang betul untuk menjadi seorang pengurus pejabat perubatan, penyelia di organisasi penjagaan kesihatan, Setiausaha perubatan, kesihatan awam pentadbir, atau pentadbir pejabat perubatan.

Terdapat pelbagai majors yang ditawarkan oleh sekolah-sekolah pentadbiran kesihatan dalam talian, serta beberapa darjah Siswazah dan Siswazah. Kurikulum pengurusan kesihatan hampir pasti akan merangkumi kursus dalam Pentadbiran Perniagaan, juga seperti penjagaan kesihatan, kewangan, polisi, penyelidikan, teknologi, peningkatan kualiti, ekonomi, pemasaran dan perancangan strategik. Anda boleh belajar untuk untuk mengaitkan daripada seni (AA) pentadbiran Perkhidmatan Kesihatan, dan kemudian mungkin pergi untuk mendapatkan seorang Sarjana daripada Kesihatan pentadbiran (LLM).

Ia mungkin akan mengejutkan anda belajar Ijazah Doktor Falsafah yang ditawarkan oleh beberapa Sekolah Pentadbiran kesihatan dalam talian; Walau bagaimanapun, anda perlu sedar bahawa program Ijazah Kedoktoran yang biasanya memerlukan bahawa pelajar mendapat pengalaman “hands-on” dalam kursus makmal. Kurikulum doktor pentadbiran Kesihatan (PhD) dalam talian mungkin merangkumi topik-topik seperti analisis organisasi, penyelidikan, polisi, kepimpinan, peningkatan kualiti, ekonomi, teknologi, dan banyak lagi. Di samping itu, sekolah-sekolah dalam talian menawarkan majors dalam Perkhidmatan Kesihatan, pengurusan kesihatan dan polisi, Pendidikan Kesihatan, manusia Perkhidmatan dan kepakaran lain.

Jika anda berminat untuk belajar lebih lanjut mengenai Online Kesihatan pentadbiran sekolah dan lain-lain program pengajian, sila Cari laman web kami untuk lebih banyak maklumat dan sumber.

Penafian: Di atas adalah gambaran umum dan mungkin atau mungkin tidak menggambarkan amalan-amalan tertentu, kursus dan/atau perkhidmatan yang berkaitan dengan mana-mana satu dilakukan tertentu yang atau tidak diiklankan di laman web kami.

Hakcipta Terpelihara 2006 – Hakcipta Terpelihara oleh komunikasi positif Media, Inc.

Notis: Penerbit adalah bebas untuk menggunakan artikel ini untuk ezine atau laman web, artikel disediakan dicetak semula dari kesemua aspeknya, termasuk hak cipta dan Penafian, dan semua Pautan kekal utuh dan aktif.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *