Sekolah Penolong perubatan online – bagaimana untuk mengesan palsu yang

Sekolah Penolong perubatan online – bagaimana untuk mengesan palsu yang

Pendidikan adalah pelaburan terbaik yang boleh anda berikan kepada diri sendiri. Ia tidak boleh dirompak atau dijual. Tidak kira berapa banyak masa dan wang anda ekzos untuk mendapatkan ijazah, ia adalah bernilai semua pengorbanan kerana ia boleh membuka banyak pintu peluang.

Hari ini, kualiti pendidikan yang boleh dicapai dengan menggunakan internet. Anda boleh belajar anyplace dan bila-bila masa anda mahu, walaupun di keselesaan rumah anda sendiri. Ramai orang memilih untuk belajar secara online kerana kemudahan dan akses memberi. Dengan itu berkata, talian persekolahan merupakan salah satu perniagaan yang berkembang pada masa ini.

Benar, sekolah-sekolah dalam talian mempunyai pintu terbuka untuk pendidik banyak mengamalkan profesion mereka dan berkongsi kepada pelajar-pelajar mereka kraf. Walau bagaimanapun, ia juga menarik penipu yang victimize tidak bersalah indivuals yang mahu apa-apa tetapi pendidikan yang berkualiti. Lepasan sekolah yang palsu dan program adalah sia-sia kerana ia tidak akan diiktiraf oleh Jabatan pelajaran.

Berikut adalah cara-cara praktikal bagaimana untuk memberitahu jika sekolah Online Pembantu Perubatan asli:

1. Semak jika sekolah Online Pembantu Perubatan itu dimasukkan ke dalam senarai institusi menengah Post Bertauliah dan program-program Jabatan Pendidikan. Untuk senarai program dan sekolah-sekolah yang bertauliah, anda boleh layari

2. Semakan di laman web di Amerika Persatuan daripada Pembantu Perubatan pada dan mengetahui jika sekolah pilihan anda diiktiraf. Suruhanjaya akreditasi daripada bersekutu Kesihatan Pendidikan program (CAAHEP) dan yang mengiktiraf Biro bagi Kesihatan pendidikan sekolah (ABHES) akan bertanggungjawab untuk akreditasi atur cara membantu yang berkelayakan untuk proctor CMA pensijilan peperiksaan oleh AAMA dalam perubatan.

3. Beberapa tanda-tanda yang jelas dalam mengenali sekolah Online Pembantu Perubatan palsu adalah:

A. mereka keperluan kemasukan adalah kad kredit yang sah dan mereka dianggap tidak G.P.A. anda Dan rekod-rekod sekolah yang lain. Ia hanya menunjukkan bahawa mereka hanya berminat dengan wang anda!
B. mereka memberi pintu masuk peperiksaan atau temuduga pemohon sebagai sebahagian daripada prosedur kemasukan mereka.
C. tidak mempunyai pejabat atau sekolah-sekolah yang terletak di dalam negara atau kawasan di mana mereka menawarkan Ijazah yang sama.
D. Senarai dan/atau kelayakan ahli fakulti mereka tidak ditunjukkan.
E. kualiti kurikulum ini tidak up to date.
F. anda akan mendapatkan yuran sama rata, tidak seperti sekolah biasa yang mempunyai perbelanjaan yang berbeza-beza bergantung kepada kursus pendidikan dan caj bagi setiap kredit yuran pengajian ke peringkat ijazah.
G. janji yang terlalu bagus untuk menjadi kenyataan, seperti yang anda akan dapat sijil dalam masa 1 hingga 3 monthes enrolmen program. Kadang-kadang, anda hanya perlu membayar, tanpa perlu mempunyai cukup bilangan jam untuk belajar.
H. mereka menawarkan terhad atau tiada maklumat seperti nombor telefon atau alamat surat menyurat. Mereka juga mungkin memberikan yang palsu atau maklumat tidak wujud.

Sudah tentu, ia adalah mudah untuk Siswazah di sebuah sekolah yang palsu tetapi ia adalah sia-sia! Ikuti prosedur ini dan anda pasti akan mencari Pembantu Perubatan asli di talian persekolahan kurikulum. Sentiasa ingat bahawa terdapat potongan pendek tiada kualiti pembelajaran. Mempunyai pendidikan yang baik adalah sangat penting, terutamanya orang-orang yang ada mengamalkan dalam bidang perubatan kerana kehidupan pesakit-pesakit mereka di tangan mereka. Akreditasi agensi-agensi seperti Suruhanjaya akreditasi daripada bersekutu Kesihatan Pendidikan program (CAAHEP) dan yang mengiktiraf Biro bagi Kesihatan pendidikan sekolah (ABHES) Pastikan supaya prinsip-prinsip pendidikan diikuti.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *