Sejarah zakar memerah susu

Sejarah zakar memerah susu

Memerah susu di zakar (dan Jelqing) adalah satu kaedah Arab yang sangat lama. Nama zakar memerah susu berasal dari Timur tengah di mana Datuk nenek yang digunakan untuk menyediakan anak-anak mereka untuk hubungan seksual dengan teknik urut zakar (memerah susu) yang membesarkan saiz zakar. Memerah susu zakar bertujuan untuk membesarkan zakar dengan meningkatkan tekanan darah pada zakar, tujuan kekal tumbuh tegak maksimum saiz zakar itu sendiri.

Zakar Milking, juga dikenali sebagai “Jelq Arab”, yang terdiri daripada bungkusan ibu jari dan jari telunjuk sekitar pangkal aci manakala semi-erect dan memaksa mereka untuk memaksa darah ke kelenjar yang berulang-ulang kali, menggalakkan cara ini lebih banyak vascularity di corpus cavernosa dan tisu-tisu yang berkaitan. Zakar Milking ini dianggap sebagai salah satu senaman pembesaran zakar terbaik dan lebih berkesan dan sebenarnya ia adalah teknik Pembesaran zakar paling diamalkan di Amerika Syarikat.

Dalam tahun 70-an lewat Dr Brian Richards, dijalankan satu kajian yang amat lengkap tentang kecekapan dalam zakar memerah susu dan kajian beliau juga diterbitkan oleh Journal of Medicine seksual British dan menunjukkan hasil yang sangat positif untuk 87% Kumpulan ujian. Beliau mengesahkan bahawa zakar memerah susu peningkatan panjang zakar sehingga 1.4 inci dan lilitan zakar sehingga 1 inci.
Terdapat banyak produk-produk yang berkaitan untuk memerah zakar susu tersedia di pasaran Pembesaran zakar; Bagaimanapun, anda boleh mencari lebih daripada apa yang mereka tawarkan (arahan) pada forum dan laman web secara percuma. Sebelum memulakan Jadual Pembesaran zakar, anda perlu menghubungi seseorang yang kompeten dalam zakar memerah susu.

Zakar Milking pada lazimnya didahului oleh kedatangan sehingga dengan tuala suam ke atas kemaluan, dan dengan kedatangan turun dilakukan dengan cara yang sama.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *