Sejarah ibu robot

Sejarah ibu robot

Ibu robot terawal telah telah dilaporkan digunakan oleh orang-orang Inuit yang digunakan untuk mengarang satu sama lain ke udara pada kulit walrus. Ini boleh juga berlaku di Eropah dengan lelaki dan wanita yang menggunakan selimut; ini adalah amat serupa dengan amalan yang digunakan oleh Bomba untuk menangkap orang-orang dari jatuh bangunan. Ibu robot yang pertama telah dihasilkan oleh Nissen dan Griswold pada tahun 1934. Mereka telah bereksperimen dengan regangan sedikit kanvas keluar dan digunakan gegelung springs, ia telah digunakan sebagai alat latihan untuk tumblers tetapi jelas dengan cepat menjadi popular pada haknya sendiri. Nama sebenar berasal dari trampolin perkataan Sepanyol yang bermaksud Lembaga Menyelam.

Faedah-faedah ibu robot

Berat badan yang berlebihan sudah tentu mencecah tahap krisis seluruh masyarakat kini, dan syarat-syarat semasa apa-apa jenis aktiviti fizikal atau senaman walaupun harus dianggap berfaedah. Ianya sering sukar untuk mendapatkan anak anda untuk bersenam berbangkit daripada semua permainan komputer serta teknologi baru yang terus mereka di dalam. Trampolin sebenar berdiri ujian masa dan adalah juga amat menyeronokkan dan menyeronokkan cara untuk mendapatkan anak anda di luar sana untuk ia dan mereka melompat All-sekitar. Selepas beberapa minit anda anak lelaki atau perempuan akan mula menghilangkan beberapa tenaga yang penting. Ibu robot secara amnya pasti tidak bentuk yang paling berkesan daripada senaman untuk mengurangkan berat badan, namun kita membuat usaha untuk menggalakkan Apakah untuk kanak-kanak di Taman dan bermain dan menikmati sendiri. Dengan hiburan kanak-kanak yang sedang dikuasai oleh permainan video dan permainan komputer, apa-apa cara yang lebih aktif daripada rekreasi adalah plus. Ibu robot akan hebat kerana mereka menyenangkan, dan menyenangkan benar-benar perlu diterjemahkan kepada kanak-kanak yang ingin melakukannya. Dan dalam tempoh yang lama ini seharusnya mempunyai kesan ke atas komposisi badan dengan kesihatan dan kesejahteraan.

Setakat ibu dan bapa yang prihatin, ibu robot adalah cara yang hebat untuk mengambil anak-anak dari tangan mereka untuk beberapa jam. Menghabiskan sedikit masa di atas trampolin bukanlah hanya satu bentuk hebat senaman fizikal, ia boleh membantu membina penyelarasan, kawalan badan serta pergerakan kemahiran yang boleh menyediakan asas yang baik untuk penyertaan dalam pelbagai sukan yang lain.

Sejumlah Gimnastik, udara perlu disahkan oleh hotel dan persembahan akrobat bermula pada ibu robot, dan ini memberikan mereka satu asas yang cemerlang untuk menguasai badan kawalan dan kemahiran yang diperlukan untuk mereka sukan lain. Ibu robot digunakan untuk melepasi latihan amalan tertentu flips dan ranjau.

Salah satu kerugian daripada ibu robot adalah mereka mempunyai risiko kecederaan berkaitan dengan mereka. Walau bagaimanapun, hampir semua ibu robot mempunyai pad yang sedia ada bagi kerangka yang sebenar yang boleh mengurangkan kerosakan sedikit. Terdapat juga jaring Keselamatan sedia ada, yang seterusnya hampir benar-benar luka keluar apa-apa jenis bahaya yang dikaitkan dengan berlatih trampolin. Ia adalah satu senaman yang telah mengharungi ujian masa, dan harus di setiap Taman belakang rumah anak-anak!

Aktiviti Sukan Olimpik

Malah, trampolin sebenar adalah Sukan Olimpik. Ia pada mulanya diiktiraf sebagai satu Sukan Olimpik di Olimpik Sydney 2000. Terdapat beberapa disiplin dan juga athleticism yang dipamerkan yang agak cemerlang. Seorang artis trampolin yang berkemahiran tinggi akan dapat bangkit sehingga sepuluh meter tinggi sambil menjalankan pelbagai somersaults dan ranjau. Mereka juga boleh digunakan untuk melepasi latihan sukan lain khususnya untuk membantu mengasah kemahiran akrobatik. Mereka akan dibuat menggunakan dalam sukan aktiviti yang termasuk, Gimnastik, Menyelam, Luncur air, gaya bebas Berski, snowboarding dan juga wrestling.

Ibu robot mini

Ini adalah ibu robot pusingan kecil yang anda lihat mengenai. Ini boleh menjadi besar untuk kanak-kanak yang lebih kecil tetapi juga digunakan banyak ke dalam persekitaran pemulihan. Permukaan tidak stabil yang mencipta trampolin yang mungkin sesuai untuk bekerja atas baki. Ianya menjalankan proprioception yang berfaedah, yang pastinya amat berguna untuk individu-individu yang kembali dari kecederaan buku lali.

Ibu robot akan menarik item peralatan yang telah wujud untuk masa yang lama dan akan terus menjadi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *