Segala-galanya yang anda perlu tahu tentang pembakaran

Segala-galanya yang anda perlu tahu tentang pembakaran

Sepanjang dekad yang lalu, pembakaran menjadi pilihan yang disukai ramai individu yang mencipta urusan pengebumian mereka. Terdapat banyak kelebihan untuk memilih ciri-ciri ini dan di samping itu, ia boleh menjimatkan sejumlah wang yang penting. Sebelum memulakan tugas pre-arranging pengebumian anda, ia adalah penting untuk memahami dan melihat semua pilihan anda.

Apakah pembakaran mayat?

Pembakaran mayat adalah tindakan membakar Masjid tinggalan manusia ke dalam Abu. Rumah pengkebumian dengan permit bersedia untuk cuba masuk ke tempat ini atau menggunakan off-Laman crematories untuk menyelesaikan tugasan. Nilai purata yang pembakaran mayat di Amerika Syarikat adalah $300. Pembakaran boleh secara drastik akan banyak mahal, tetapi, jika seseorang individu memilih lagi menikmati lebihan dan perkhidmatan yang ditawarkan oleh rumah pengkebumian.

Apa yang diperlukan untuk pembakaran mayat?

Rumah pengkebumian boleh menawarkan anda pilihan perkhidmatan pemeliharaan oleh pekerja-pekerja mereka sebelum pembakaran mayat. Pengawetan yang tidak diperlukan ini; tetapi, rumah-rumah pengkebumian yang banyak membuat peraturan bahawa jika perkhidmatan yang boleh diadakan sebelum pembakaran yang kemudian si mati perlu menjadi embalmed untuk ditentukan potensi penyebaran penyakit yang berbahaya kepada orang ramai. Anda conjointly akan memilih keranda pembakaran tinggi yang diperbuat daripada kayu yang membakar dengan si mati. Beberapa kemudahan boleh membenarkan anda untuk menyewa sebuah keranda untuk perkhidmatan dan kemudian menggunakan kotak kadbod untuk proses pembakaran. Individu adalah tidak dibakar dengan barang kemas atau pakaian.

Saya boleh mendapatkan pembakaran yang percuma?

Terdapat dua cara yang menerima pembakaran yang percuma. Tujuan utama adalah untuk memiliki ia diperolehi melalui Perkhidmatan sosial. Ini hanya terpakai kepada orang-orang yang jatuh di bawah paras kemiskinan dan tidak mempunyai sebarang aset pada masa kematian. Rumah pengkebumian boleh mengendalikan semua urusan dan kertas kerja bagi proses ini. Kaedah kedua adalah untuk menderma badan anda untuk Sains. Sumbangan seluruh badan yang memberi manfaat kepada sekolah-sekolah dan kemudahan penyelidikan yang akan melatih generasi berikut doktor dan eksperimen untuk mencari penawar untuk penyakit-penyakit utama maut dan berdaya tahan yang wujud. Anda perlu memohon sebelum seluruh badan derma di kemudahan pendidikan pilihan anda. Pada masa kematian, Kemudahan tersebut boleh menentukan jika badan anda adalah sesuai untuk digunakan. Standard adalah berbeza setiap kemudahan. Sebagai contoh, jika anda memilih untuk menderma kepada ScienceCare, mereka lebih suka penderma yang berada dalam Kesihatan yang agak baik pada masa kematian dan penderma mereka menyumbang kepada sekolah-sekolah tinggi untuk pembelajaran. Balairaya Fakulti mempunyai piawaian bawah mereka menggunakan cadavers untuk ajaran-ajaran seni Anatomi, pengawetan dan epidura. Ianya jarang berlaku untuk sebuah badan tidak diterima melalui satu media atau satu lagi untuk menderma. Penderma masa antara satu bulan hingga 1 tahun. Pada akhir penggunaan, penderma dibakar percuma dan dihantar kepada keluarga yang terdekat. Beberapa sekolah conjointly melaksanakan perkhidmatan televisyen setiap tahun untuk menghormati cadavers yang didermakan untuk kemudahan mereka.

Urns dan banyak

Apabila seseorang yang dibakar mereka berada pada mulanya diletakkan di dalam poket dimeteraikan dalam sebuah kotak kadbod. Ramai individu memilih untuk mendapatkan sebuah urn untuk menunjukkan keluarga mereka pada mantle yang di rumah mereka. Terdapat pilihan urns yang boleh dipilih pada sebuah rumah pengkebumian atau tanah perkuburan. Juga terdapat pelbagai pilihan untuk kekal. Ini termasuk ditembak ke dalam rumah, bertaburan di lautan, dijana ke berlian buatan dan sedang dikeluarkan ke dalam sungkupan untuk tumbuh-tumbuhan. Sains telah mencipta cara baru untuk mencipta satu memori yang dikasihi yang hampir tidak berkesudahan. Merupakan Perancang pengebumian akan membantu anda dalam pembelajaran tambahan mengenai pilihan-pilihan dan memilih mana yang terbaik untuk anda.

Datang dengan pembakaran mayat

Jika anda telah memutuskan bahawa pembakaran adalah pilihan yang betul bagi anda, mulakan dengan memberitahu ahli keluarga anda. Ini akan memastikan bahawa semua orang secara lisan telah mendengar keinginan yang akhir. Seterusnya, masukkan keperluan akhir ke yang boleh bagi bahagian waris dan keluarga untuk membaca. Akhirnya, mula mengatur asli pengebumian rumah atau tanah perkuburan. Masing-masing akan memberikan anda opsyen untuk membuat sedikit bayaran bulanan untuk memperolehi nilai urusan pengebumian. Keluarga anda kemudian boleh bebas daripada apa-apa caj pada masa kematian kerana keputusan yang anda telah bayar untuk mereka. Ini boleh mengurangkan membahagikan stres keluarga di waktu mereka terhebat. Meletakkan semua data yang berkaitan dengan rancangan pre-organized jenazah selamat bersama-sama dengan sijil kelahiran, sijil perkahwinan dan apa-apa maklumat yang berkaitan dengan riwayat hidup si mati untuk keluarga untuk digunakan pada masa kematian.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *