Segala-galanya yang anda perlu tahu tentang Boo Pomeranian ini

Segala-galanya yang anda perlu tahu tentang Boo Pomeranian ini

Ia kelihatan seperti silap mata tersebut untuk mendapatkan 4.6 juta peminat di Facebook adalah untuk memiliki rambut yang comel. Dan menjadi Pomeranian dinamakan Boo.

Anjing kecil ini telah telah mengumpul “Like” kerana pemiliknya memulakan halaman Facebook pada tahun 2009 “sebagai jenaka.” Maklumat Laman membaca “My name is Boo. Saya dengan anjing. Kehidupan yang baik.” Pom sedikit ini menjadi terkenal dalam kalangan selebriti juga untuk Joe purata, dengan Khloe Kardashian menyiarkan gambar beliau di blog beliau, dan Ke$ ha tweeting tentang anjing itu sebagai “teman baru.”

Boo yang pemilik kekal tanpa nama, menggunakan nama J.H. Lee untuk bercakap dengan orang ramai dan media. Beliau juga telah memelihara rahsia lokasi beliau, walaupun ia adalah diketahui bahawa dia tinggal di Amerika Syarikat. Dia memberitahu kisah bagaimana Boo punya rupa tandatangan itu, yang rambut pendek sekali, kecuali sedikit puffier di sekeliling kepala.
Rambut Pom yang telah menjadi diikat dan tangled ke titik di mana groomer beliau berkata pilihan terbaik akan mencukur. Ini bukanlah tanda-tanda pengabaian; Malah, Pomeranians adalah terkenal kerana isu-isu dengan rambut mereka jenis ini.

“Groomer itu berkata mereka juga tidak akan mampu untuk mendapatkan berus melalui dia,” pemiliknya teringat dalam satu temu bual. “Saya adalah benar-benar kecewa apabila saya mendengar bahawa. Tetapi apabila saya memilih dia, saya mendapati dia sebenarnya benar-benar comel begini.”
Dia mengambil gambar-gambar Boo setiap hari untuk meng-upload ke laman peminat, yang telah dikategorikan sebagai laman awam Rajah. Boo dikenali kerana memakai pakaian yang berbeza dan aksesori, termasuk cermin mata hitam yang berbeza-beza, topi bole lisut, tuxedos, dan pakaian Labu.

Beliau juga telah terlibat dalam acara-acara. Sebagai contoh, pada hari kita, satu inisiatif NGO bebas kanak-kanak yang melawan buruh hamba kanak-kanak di seluruh dunia, Boo adalah sebahagian daripada projek di mana setiap seperti baru di laman Facebook beliau bermakna sumbangan $1 untuk kerja-kerja NGO itu.

Beliau telah dibungkus dalam selimut dan tuala, gambar berbaring di dalam laci, di kedai Tory Burch di New York, dan seribu lain jawatan dan seting. Beliau juga mempunyai sendiri buku, Boo: The Life anjing lucu di dunia.

Boo yang kerjaya mengambil satu pusingan Bilakah beliau ditawarkan pekerjaan pemodelan untuk kedai dalam talian Tobi. Beliau juga muncul dalam satu operasi Tabung kempen senyum, sebuah badan amal yang menyediakan pembedahan mulut kanak-kanak dari kecacatan supaya mereka boleh tersenyum lagi.

Desas-desus mempunyai bahawa Pom berambut pendek menunjukkan dalam iklan Google, dan ada banyak perdebatan mengenai sama ada wanita dalam komersil adalah pemiliknya yang sebenar atau tidak. Bukti-bukti yang telah memperlihatkan penampilan fizikal J.H. Lee adalah pukulan kakinya di salah satu daripada gambar-gambar yang dia hantar Boo.
Dengan tiada kekurangan pakaian dan menimbulkan, Boo dan pemiliknya seolah-olah ada sesuatu yang baik untuk mereka. Sesetengah orang mendapatkan bertuah, tetapi ia seolah-olah seperti Lee mempunyai pekerjaan sepenuh masa menjaga peminat anjing beliau berpuas hati dengan maklumat baru dan gambar.

Dilahirkan pada tahun 2006, Pom sedikit sekarang berumur enam tahun, dan seseorang tidak boleh membantu tetapi tertanya-tanya apa yang akan berlaku apabila beliau mula mendapatkan terlalu tua untuk model. Sekarang, walaupun, halaman Facebook terus mendapat peminat baru sekurang-kurangnya satu ribu sehari, jadi ada sedikit bimbang tentang bintang taring dan pemiliknya manusia. Soalan hanya sebenarnya adalah, di mana akan Boo muncul seterusnya?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *