Segala-galanya yang anda mahu yang sudah di sini

Segala-galanya yang anda mahu yang sudah di sini

Pernahkah anda melihat mukjizat apa-apa dalam hidup anda?
Atau mungkin saya perlu bertanya lebih baik…
Adakah anda percaya keajaiban?
Berikan saya jawapan kepada mana-mana satu soalan, saya boleh memberitahu anda jawapan yang lain.

Dr Wayne Dyer mempunyai sebuah buku yang indah “Anda akan melihatnya apabila anda percaya”. Ia adalah sebuah kehidupan yang berubah-ubah bacaan. Jika anda belum membacanya lagi, anda perlu mendapatkan salinan.

Saya telah melihat banyak keajaiban dalam hidup saya sendiri, dan saya melihat mukjizat hampir setiap hari.

Tidak menjadi satu keajaiban jika anda akan berfikir untuk memperbaiki kesihatan anda, seorang Sarjana Cina Qi Qong berpengalaman datang ke dalam hidup anda dan menjadi seorang kawan yang sangat baik dan guru?

Tidak bahawa menjadi satu keajaiban jika anda bercadang mengukuhkan kehidupan rohani anda, anda tiba-tiba menemui sebuah buku oleh master rohani dalam awal abad ke-20.

Tidak menjadi satu keajaiban jika anda mahu untuk memperbaiki kehidupan kewangan anda, untuk multi-millionaire bersara yang tinggal di hujung dunia yang lain datang untuk menghubungi anda dan bersedia untuk mengajar anda rahsia kejayaan beliau?

Tidak bahawa menjadi satu keajaiban apabila hendak menjalankan usahasama, datang seseorang dari mana-mana untuk menghubungi anda dan bertukar untuk membuat satu usahasama terbaik?

Tidak yang menjadi satu keajaiban apabila anda memikirkan satu penyelesaian untuk masalah dan idea cemerlang yang tiba-tiba melanda anda?

Keajaiban berlaku di mana-mana, ia boleh berlaku kepada anda juga.

Dan Berita baiknya ialah anda boleh sengaja mencipta keajaiban dalam hidup anda, dan anda tidak perlu melakukan banyak kerja. Semua yang diperlukan adalah sedikit kesedaran dan pemikiran baru. Dengan meletakkan pemikiran baru ini kuat dalam kesedaran anda, anda akan benar-benar merubah hidup anda.

Saya akan tulis beberapa pengajaran yang boleh anda gunakan untuk mencipta keajaiban-keajaiban baru dalam hidup anda.

Penumbuk kesedaran baru yang anda perlu tahu ialah…

Segala-galanya yang anda mahu sudah di sini:

Einstein telah menghabiskan tahun untuk membuktikan satu perkara “masa tidak wujud, ia wujud sebagai sebuah ilusi dalam fikiran manusia”.

Jika masa tidak wujud, kemudian hari ini sama seperti hari ini, dan ia adalah sama seperti esok. Kemudian, terdapat hanya satu masa kini.
Jika masa tidak wujud, maka setiap perkara yang mungkin wujud akan sedia ada di sini. Bayangkan anda pergi dari titik A ke titik B, tetapi ia mengambil masa yang singkat kerana masa tidak wujud. Anda kini boleh dengan serta-merta bergerak dari A ke B. Kemudian Apakah jarak di antara titik A dan titik B. Terdapat tiada jarak; kedua-duanya wujud pada tempat yang sama dan pada masa yang sama. Terdapat hanya satu tempat di dunia, dan itu adalah di sini. Fikir sangat apa yang ini benar-benar bermakna. Andaikan titik A adalah di mana anda berada, dan titik B di mana yang hendak dibuat dalam masa depan anda bayangan, atau mengatakan ia matlamat anda, anda boleh kini dengan serta-merta pelancongan di mana anda berada di mana anda mahu menjadi. Ya, saya maksudkan dengan serta-merta.

Segala-galanya yang mungkin boleh wujud wujud di sini, termasuk gambar anda memegang dalam fikiran anda. Jika anda tidak percaya, tanya diri anda “di mana ia boleh jika ia tidak di sini?” Jawapannya ialah mana-mana. Perkara-perkara yang anda bayangkan dalam minda adalah apa-apa tiruan, ianya seperti sebenar sebagai kaki dan tangan anda.

Saintis menjelaskan dunia sebagai dunia kemungkinan, segala-galanya dalam dunia ini wujud sebagai satu kemungkinan. Gambar yang anda bayangkan dalam fikiran anda wujud sebagai kebarangkalian yang telah di medan kuantum yang menunggu untuk mengambil borang. Satu-satunya perkara yang membuat anda merasa berasingan daripada ia adalah ilusi masa. Dan seperti yang anda sudah tahu, itulah hanya ilusi. Malah, gambar anda yang terbentuk dalam fikiran anda sudah di sini.

Cara yang paling mudah untuk menyingkirkan ilusi masa dan membawa gambar anda ke dalam bentuk fizikal adalah semata-mata memilih. Memilih untuk melihat gambar dalam realiti anda, dan menerimanya sebagai fakta. Itu sahaja yang diperlukan. Adakah anda masih ingat bagaimana mudah anda boleh menukar stesen radio? Apabila anda sudah bosan mendengar satu stesen, anda hanya boleh Tukar ke satu sama lain. Hidup ini mudah seperti, pilih gambar anda sendiri, dan alam semesta akan membekalkan.

Di sini adalah sesuatu yang saya mahu anda lakukan selepas membaca pelajaran ini.

Pilih satu perkara yang anda benar-benar mahu, borang gambar tegas dalam fikiran anda, dan memberitahu diri sendiri bahawa ianya telah berada di sini dan menerimanya sebagai fakta. Adakah ini seberapa kerap yang mungkin dan anda akan mendapat penagih kepadanya. Lihat berapa pantas anda akan mencipta keajaiban dalam hidup anda.

Minggu depan, saya akan berkongsi dengan anda di mantra rahsia yang anda boleh gunakan untuk serta-merta berhubung untuk kecerdasan yang lebih tinggi, dan membuat mana-mana Keajaiban yang anda mahu. Ia adalah yang kuat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *