Secara semulajadi membubarkan batu karang – membatalkan pembedahan pundi hempedu anda esok

Secara semulajadi membubarkan batu karang – membatalkan pembedahan pundi hempedu anda esok

Pembedahan pundi hempedu! Saya mempunyai hanya beberapa pembedahan dalam hidup saya tetapi saya tidak pernah mendapat terlalu teruja untuk mendapatkan dihiris terbuka oleh doktor. Dan jika anda atau yang tersayang mengalami batu karang; peluang yang anda tidak perlu langkah kaki di dalam Bilik operasi. Mengapa?

Terlebih dahulu, Biar saya jelaskan yang saya. My name is Joe Barton dan saya seorang pakar kesihatan semulajadi yang mengkhususkan diri dalam remedi rumah untuk batu karang dan penawar semula jadi. Saya memilih kerjaya ini kerana saya sakit membayar 5 bulan gaji bagi pembedahan yang mudah, ubat-ubatan preskripsi dan kunjungan ke doktor. Adakah anda tahu bahawa pembedahan pundi hempedu boleh menyebabkan kos sehingga $ 17,000 kerana membuat? Sejak 5 tahun yang lalu, saya telah mengabdikan hidupku untuk kesihatan semulajadi dan anda tidak akan percaya apa yang saya mendapat tahu tentang batu karang dan pembedahan pundi hempedu!

Anda berasa dahsyat dengan sakit yang tajam yang akan menembak melalui abdomen atas anda. Anda mungkin telah melihat doktor 2 – 3 kali dan beliau mungkin telah didiagnosis anda dengan cholecystitis akut (radang pundi hempedu) yang disebabkan oleh satu batu hempedu tersumbat pada salur hempedu. Dan dia telah memberikan satu remedi – pembedahan pundi hempedu. Tetapi Dialah yang salah dan anda boleh terus salur kencing anda berharga.

Malah, kebanyakan pembedahan pundi hempedu dijalankan tanpa walaupun cuba untuk membubarkan batu karang. Dan membubarkan batu karang yang kadang-kadang sederhana seperti perjalanan ke kedai runcit tempatan bagi bahan-bahan yang betul.

Jangan alih keluar anda Organ-(salur kencing)

Akhir sekali, Tahukah anda bahawa membuang pundi hempedu anda boleh meninggalkan anda lebih terdedah kepada kanser usus? Salur kencing yang mengumpul dan secretes hempedu. Dan hanya apa hempedu? Hempedu ialah cecair tubuh yang dihasilkan oleh hati untuk membantu menghadamkan lemak. Semasa proses pencernaan, hempedu digunakan dalam usus kecil untuk membantu dalam proses penghadaman.

Malangnya, hempedu boleh kadang-kadang borang ke Batu-batu yang dipanggil batu karang. Dan doktor mengesyorkan pembedahan pundi hempedu boleh teruk merosakkan tubuh atau membunuh anda. Jika anda tidak percaya saya, Adakah dalam carian Google ‘komplikasi pembedahan pundi hempedu’.

Mengeluarkan organ anda (salur kencing) mungkin band-aid yang 10-20 tahun tetapi masalah yang teruk yang akhirnya akan timbul. Selepas menanggalkan salur kencing anda, asid hempedu (lebih dari 3 cawan hempedu sehari) akan sentiasa menitis ke dalam sistem penghadaman anda. Titisan berterusan yang akhirnya akan mengakibatkan cirit-birit yang kerap. Dan akhirnya, membuang pundi hempedu anda boleh juga membawa kepada kolesterol darah yang tinggi yang akan mengakibatkan pembunuh senyap itu penyakit jantung atau kanser usus.

Baik amalan biasa! Jika Allah kurniakan anda organ.; melakukan apa sahaja yang anda boleh memastikan organ anda!

Membubarkan batu karang secara semula jadi

Jika anda sedang merancang untuk pembedahan pundi hempedu; anda boleh membatalkan pembedahan anda esok dengan merupakan ubat semulajadi langkah demi langkah mudah itu secara semulajadi akan membubarkan batu karang kurang daripada 24 jam. Bagaimana? Dengan memberi badan anda alat-alat yang diperlukan untuk sembuh dan flush sendiri.

Bila-bila masa anda berasa sakit; badan anda cuba memberitahu anda sesuatu. Dalam kes batu karang, badan anda memberitahu anda bahawa anda memerlukan buah pinggang yang flush dan anda boleh membuat beberapa perubahan gaya hidup. Berikut adalah beberapa tips yang anda mungkin mahu mempertimbangkan.

1. Salur kencing mudah tarik harus menjadi langkah pertama anda. Salur kencing semulajadi (tiada minyak zaitun diperlukan) adalah cara mudah untuk flush toksin dan salur kencing yang anda berfungsi dengan betul. Check out Laman web kami di mana anda boleh menemui pembersihan langkah demi langkah, laman web batu semulajadi membubarkan karang.

2. Meningkatkan pengambilan serat larut-air dengan makan buah-buahan segar, mentah dan sayur-sayuran. Kurangkan pengambilan lemak tepu (daging merah).

3. Vitamin C akan bukan sahaja membantu sistem imun anda tetapi juga mengubah kolesterol ke hempedu (meninggalkan batu tidak!)

4. Tambahan itu (ditemui secara semula jadi bersifat) telah didokumenkan untuk membantu dalam membubarkan batu karang. Singgah Kedai kesihatan tempatan untuk mencari tambahan keajaiban ini.

5. Mulakan loveseat itu. Anda perlu untuk memulakan rutin senaman yang anda mempunyai perancangan untuk tahun. Batu karang boleh disebabkan oleh gaya hidup sedentari (tidak aktif) dan dianggap oleh gaya hidup aktif. Senaman untuk 20 minit sehari dan dapatkan tinggi semulajadi dan penawar semula jadi!

Secara semulajadi, membubarkan batu karang dengan ubat langkah demi langkah

Jika anda masih tidak pasti apakah jalan untuk mengambil (pembedahan atau penyembuhan semulajadi), saya cadangkan cuba remedi rumah batu karang yang mudah, langkah demi langkah, selamat dan semulajadi! Dan bahagian yang terbaik dari semua, ianya dijamin sehingga 6 bulan! Cuba dan jika anda tidak berpuas hati, menerima bayaran balik anda! Adakah anda mahu menyimpan beribu-ribu ringgit? Adakah anda mahu sesuatu yang dijamin untuk bekerja? Adakah anda mahu menyimpan salur kencing anda? Jika anda menjawab ‘Ya’ kepada salah satu soalan-soalan ini; Sila layari laman web kami semalam.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *