Sebuah tempat untuk harapan mempelopori “seluruh orang” rawatan bagi kemurungan

Sebuah tempat untuk harapan mempelopori “seluruh orang” rawatan bagi kemurungan

Anda menderita dari kemurungan dan memerlukan bantuan kesihatan mental? Kemurungan secara literal boleh mengisar kehidupan anda terhenti, dan semakin lama anda menunggu untuk mendapatkan rawatan kemurungan yang teruk ia boleh menjadi. The Pusat Kaunseling dan Kesihatan sumber Inc., sebagai tempat harapan, kami percaya bahawa bantuan untuk kemurungan perlu merangkumi bantuan untuk bukan sahaja minda tetapi juga jasad dan roh. Pendekatan ini dikenali sebagai “pendekatan keseluruhan-orang”, dan ia adalah salah satu yang tempat A pusat rawatan kemurungan dan harapan telah merintis kepada sambutan hangat Ulasan dan keputusan cemerlang. Apa tepat tidak terapi “keseluruhan-orang yang” terdiri daripada, dan bagaimana ia boleh mengubah hidup anda untuk lebih baik?

Pendekatan keseluruhan-orang rawatan direka untuk menangani semua aspek unik kehidupan mereka, termasuk:

* Emosi kesejahteraan
* Fizikal Kesihatan
* Rohani Aman
* Hubungan kebahagiaan
* Intelek pertumbuhan
* Pemakanan Kecergasan

Jika mana-mana bidang kehidupan anda kekurangan ia boleh menjejaskan kesejahteraan emosi anda, dan menjadi sebahagian daripada punca kemurungan anda. Menangani bidang ini secara menyeluruh, sebagai tempat harapan telah membentuk sebuah Tim pemulihan yang terdiri daripada:

* Ahli psikologi
* Kaunselor berlesen
* Perubatan kakitangan
* Lembaga Pengarah yang disahkan pakar psikiatri
* Pakar pemakanan
* Pekerja sosial
* Pakar-pakar kemurungan
* Ahli-ahli terapi yang perkahwinan dan keluarga
* Ahli terapi urut
* Berbagai perkara
* Kecergasan jurulatih

Seperti yang anda lihat, batu tidak dibiarkan melakukan segala kerana ia adalah berkaitan untuk menangani isu-isu dalam kehidupan anda yang membawa kepada perasaan rasa tidak puas hati dan kekecewaan gelita dalam hidup anda. Paling menarik, sebagai tempat program rawatan harapan ini memberi tumpuan kepada individu, menyedari keadaan yang unik dalam setiap kes dan personalizing rawatan pengalaman dengan keadaan ini di rumah.

Terdapat tiada pembetulan cepat apabila ia datang kepada kemurungan. Rawatan yang tidak menangani isu-isu teras di tengah-tengah salah satu kemurungan adalah semata-mata sementara Perbetulkan, dan anda layak lebih. Sebagai tempat harapan percaya perubatan integratif, penjagaan keseluruhan-orang adalah cara yang paling berkesan untuk pemulihan sepenuhnya dan penyembuhan dan keputusan bercakap untuk diri mereka sendiri.

Apa yang paling penting ialah untuk mengenal pasti bahawa anda tidak semata-mata, dan keupayaan untuk memeluk harapan lagi yang dalam anda. Sampai bantuan yang anda perlukan, dan faedah-faedah pendekatan keseluruhan-orang penyembuhan merintis A Place harapan boleh tahan untuk anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *