Sebarang penggunaan bagi penawar yang tidak boleh dipatenkan? Mungkin tidak.

Sebarang penggunaan bagi penawar yang tidak boleh dipatenkan? Mungkin tidak.

Hidup dengan penyakit atau mati penyakit menjadi semakin menular dalam masyarakat kita hari. Secara semulajadi mengumpul dana oleh badan-badan amal dan lain-lain organisasi menjadi yang biasa seperti penyakit-penyakit yang kita berjuang dengan sebagai sebuah masyarakat. Di mana-mana yang anda pasang; ada seseorang atau beberapa organisasi yang meminta anda untuk menderma ini atau penyakit itu. Mereka menghubungi anda di telefon, mereka proposisi anda di pasaraya mereka mohon di blog, forum dan sumber-sumber media lain dan mereka adalah sangat berjaya.

Berbilion dolar disumbangkan setiap tahun di bawah tajuk “Cari penawar untuk kanser” atau “mencari ubat untuk herpes”. Setiap penyakit mempunyai badan-badan amal mereka memegang tangan mereka secara percuma wang dan tidak pernah ada satu penipuan besar yang lebih teratur.

Kekurangan semata-mata penawar yang baru ditemukan walaupun tidak berkesudahan dan maut pembiayaan melalui derma perlu menghantar sehingga bendera merah, tetapi mereka tidak. Ia seolah-olah tidak ada yang sanggup mempersoalkan keberkesanan, agenda atau motif di sebalik Sains Perubatan. Ia seolah-olah saya bahawa bidang perubatan Sains adalah di atas soalan atau penghinaan. Bagaimana ini berlaku? Bagaimana pula kita datang untuk mempercayai apa-apa yang menguntungkan tetapi tidak berkesan industri tanpa soalan atau penghinaan? Anda perlu melihat lama dan sukar untuk mencari sebuah industri yang lebih menguntungkan daripada industri kesihatan jadi Bilakah kita akan mula mengharapkan keputusan yang beberapa daripadanya?

Kita tidak akan menjangka keputusan tanpa perubahan besar. Kami akan tetap yakin bahawa penyakit dan penderitaan adalah terlalu sukar dan rumit untuk manusia memahami dan oleh itu semua yang boleh dilakukan adalah untuk menderma secara berterusan dengan harapan bagi sejenis ubat dipatenkan lebih baik yang mungkin sedikit lebih berkesan daripada tahun lepas baru paten ubat-ubatan.

Mudah terlepas pandang oleh semua hakikatnya fakta bahawa perubatan dan Sains tidak berminat dalam penawar. Mereka tidak mencari penawar. Mereka mencari keuntungan dan keuntungan datang daripada merawat penyakit tidak menyembuhkan penyakit. Jadilah masa Bilakah perubatan alternatif terutamanya adalah berminat dalam mengubati penyakit tetapi bahawa masa telah datang dan pergi dan kini alternatif perubatan setiap sedikit seperti tidak berkesan sebagai perubatan konvensional Barat apabila ia datang untuk menyembuhkan penyakit. Hari kedua-duanya tertumpu kepada rawatan penyakit dan kedua-duanya kini mengabaikan penawar bagi penyakit.

Kerana orang menganggap berbilion derma akan penyelidikan untuk menyembuhkan mereka masih tidak sedar apa dana yang benar-benar akan. Ia akan penyelidikan perubatan tetapi tidak menyembuhkan. Ia mengambil masa berbilion-bilion dolar untuk membawa dadah baru dipatenkan kepada pasaran dan itulah apa yang sumbangan akan.

Jika industri perubatan berminat penawar sebenar mereka akan meneliti dan menyiasat imuniti manusia. Kerana ia adalah, ada sedikit tiada sebenar penyelidikan atau kajian ke atas imuniti manusia atau keupayaan imun manusia. Anda boleh Google untuk hari dan mencari sedikit untuk apa-apa bahan keupayaan imun manusia atau kemungkinan, namun sebahagian daripada berbilion-bilion yang bebas menderma pergi ke buta ujian terbaru ubat dipatenkan berpotensi terhadap sistem imun manusia. Setiap ubat akan melalui ujian untuk melihat jika dadah adalah lebih berkesan daripada sistem imun manusia buta. Pil gula plasebo yang mewakili manusia imuniti dalam kajian buta double dan triple.

Snap daripadanya untuk kali kedua, Semua orang tahu pil gula plasebo dan mempunyai kesihatan yang tidak mendapat manfaat pun begitu apa yang menjadikan plasebo begitu berkesan, sering kali lebih berkesan daripada ubat-ubatan sumbangan anda akan dibelanjakan? Sistem imun manusia adalah apa yang membuatkan plasebo begitu berkesan. Setiap seorang daripada anda mempunyai sistem imun yang dicipta untuk menawarkan anda imuniti dan bertentangan dengan Sains Perubatan ia melakukan segala-galanya di dalam kuasa untuk menawarkan anda imuniti. Bawah sedar anda menjaga daya ketahanan diri anda dan sebab kita berjuang dengan penyakit dan kesihatan kita kerana kita mempunyai Ijazah Sains Perubatan yang meyakinkan penggunaan kita tidak boleh menyembuhkan diri kita sendiri tanpa rawatan atau ubat-ubatan yang dipatenkan. Industri perubatan meyakinkan minda sedar kita sabotaj minda bawah sedar kita. Kita hanya menghadap keupayaan imun kami sementara kami menunggu bagi industri perubatan yang rosak untuk memberi pil.
Sains dan perubatan tidak mengendahkan penawar yang tidak boleh dipatenkan dan dijual sebagai ubat. Sains dan perubatan mengabaikan keupayaan sistem imun anda kerana sistem imun tidak boleh dipatenkan, anda memilikinya dan ia tidak memerlukan mana-mana produk untuk menyokongnya. Terdapat tiada penyakit yang tidak boleh diubati hanya mendapat maklumat yang salah orang yang tidak memahami imuniti. Perubatan dan Sains tidak akan menggunakan penawar yang tidak boleh dipatenkan, ia terpulang kepada anda untuk mencari penawar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *