Sebagai platlet dalam darah yang rendah – meningkatkan sebagai platlet secara semulajadi

Sebagai platlet dalam darah yang rendah – meningkatkan sebagai platlet secara semulajadi

Lebih daripada sepuluh juta orang di Amerika Syarikat mengalami rendah sebagai platlet dalam darah. Untuk kira-kira satu juta daripada mereka situasi ini sedikit lebih serius kerana mereka kiraan platelet yang cukup rendah untuk membolehkan pendarahan hidung, gusi dan tidak dapat dijelaskan lebam atau pendarahan di bawah kulit. Sekitar seratus ribu ini akan jadi serius bahawa kemasukan ke hospital adalah diperlukan.

Rendah sebagai platlet dalam darah yang memberi kesan bukan sahaja di Amerika tetapi lebih banyak orang seluruh dunia. Jika anda mendapati diri anda dengan keadaan ini, anda tidak syak lagi akan sangat berminat dalam mencari cara-cara untuk meningkatkan platelet dikira kembali ke tahap yang sihat. Walaupun beberapa benar-benar telah berjaya mengatasi keadaan ini, kebanyakan perlu berurusan dengan seluruh kehidupan mereka. Satu berita baik ialah kebanyakan masa ianya diurus di bawah penjagaan doktor dan menggunakan kaedah semulajadi.

Apabila kita bercakap tentang “kaedah-kaedah semulajadi” atau “pendekatan holistik” kami akan menerangkan beberapa rawatan “mistik” benar-benar tidak saintifik mencecah jauh tetapi sebaliknya didokumenkan pendekatan yang secara jujur semua orang perlu dilakukan juga. Hidup gaya hidup yang sihat adalah mencatatkan baru Walaupun sebahagian besar masyarakat mengabaikan fakta ini terbukti sehingga menghadapi krisis kesihatan.

Kembali pada subjek ini, sebagai platlet yang rendah dalam darah selalunya disebabkan oleh virus yang boleh nyata dirinya sebagai mononucleosis. Banyak orang pembawa virus ini tetapi Jangan sekali-kali tunduk kepadanya kerana sistem imun yang sihat. Orang lain boleh masih boleh dijangkiti namun. Salah satu kesan Mono adalah rendah sebagai platlet dalam darah. Mono cenderung menjadi satu isu dalam remaja untuk sebab-sebab yang jelas.

Sektor terbesar seterusnya penduduk dengan kiraan sebagai platlet rendah adalah mereka yang mempunyai satu penyakit autoimun. Pertengahan umur kepada umur orang yang menjadi Kumpulan terbesar walaupun ini mempengaruhi semua peringkat umur. Untuk penyakit autoimun adalah di mana sistem imun anda sendiri menyerang beberapa bahagian badan daripada kekeliruan. Saya sendiri telah Lupus, penyakit autoimun, yang dalam kes saya menyerang tisu-tisu lembut sendi dan sekitar Pusat bandar. ITP ialah sebuah penyakit autoimun yang sebagai platlet di yang menjadi tumpuan serangan.

Dengan penyakit autoimun tempahan, ITP darah gangguan termasuk, terdapat apa yang dipanggil “pencetus”, sesuatu yang jika boleh dielakkan atau dikawal pada tahap minimum sistem imun yang lebih baik akan bersikap itu sendiri. Ini boleh menjadi bahan kimia tertentu makanan, tekanan, alahan, senarai menyala dan. Kadang-kadang ia boleh kekurangan vitamin tertentu atau mineral. Berkali-kali di badan sahaja boleh mengasimilasikan perkara yang dikehendaki atau kurang daripada sumber makanan asli dan bukan sintetik.

Jika anda berminat dalam meningkatkan sebagai platlet anda secara semulajadi anda akan perlu mengambil inisiatif dan mendidik diri anda tentang makanan yang segar, vitamin, mineral dan herba yang boleh membina fungsi imun yang sihat. Anda juga akan melakukan dengan bantuan seorang doktor naturopathic atau berorientasikan pemakanan anda. Badan kita memerlukan banyak nutrien yang telah hilang daripada purata diet, terutamanya dalam budaya Barat. Kita akan juga terdedah kepada bahan-bahan kimia yang banyak dalam makanan, air dan udara kita nafas. Tidak hairanlah keluar badan akan memberontak!

Keseluruhan kesihatan kebanyakan rakyat Amerika adalah di bawah par. Tetapi ia tidak mempunyai cara untuk anda, mengambil tanggungjawab untuk kesihatan anda dan melakukan segala-galanya di dalam kuasa anda untuk membaikinya. Kesihatan yang baik kepada anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *