Sebab-sebab mengapa ramai orang tidak bertahan kanser

Sebab-sebab mengapa ramai orang tidak bertahan kanser

Apabila seseorang disahkan menghidap kanser mereka cenderung untuk meninggalkan semua akal dan kemuncak kepada rawatan perubatan Ortodoks kami kerana buta agama. Manakala sistem penjagaan kesihatan kami arus yang hebat untuk beberapa masalah perubatan, tetapi apabila ia datang kepada penyakit-penyakit degeneratif seperti kanser ia kebanyakannya gagal. Terdapat hanya satu cara untuk mendekati masalah kanser dan yang betul sebab-sebab mengapa ia berlaku.

Walaupun semua orang berharap untuk mengubati ciri, fakta-fakta yang jika seseorang tidak berusaha untuk membuat wang daripada kanser, kita akan mempunyai penawar esok. Penawar sebenar untuk kanser melibatkan membetulkan sebab-sebab mengapa ia muncul tetapi tiada siapa boleh mendapat keuntungan daripada yang. Apa yang anda perlu lakukan adalah untuk menghapuskan sebab-sebab mengapa ia berkembang dan yang akan membolehkan badan untuk diri sembuh melalui sistem imun. Sistem ini adalah berkesan apabila seseorang rehat tulang atau luka jari dan sudah tentu, ia juga berfungsi bagi setiap jenis kanser juga.

Kadar kanser telah mendaki semakin lebih 100 tahun yang lepas dan ia masih meningkat dan dijangka menjejaskan 1 dalam 2.5 orang di dunia Barat yang maju menjelang 2015. Sepuluh tahun yang lalu di seluruh dunia terdapat 6.5 juta orang mati kanser setiap tahun dan pada tahun yang hanya melepasi angka itu telah meningkat kepada hampir 8 juta orang. Yang mewakili lebih daripada dua puluh ribu orang di suatu hari seluruh dunia bahawa sistem perubatan kita gagal untuk menyembuhkan.

Sebab mengapa orang takut penyakit ini adalah kerana semua orang tahu rawatan sering tidak bekerja. Sehingga sistem perubatan kami mengubah cara mereka mengubati penyakit angka-angka tersebut tidak akan berubah. Pendekatan konvensional kanser adalah bahawa ia adalah satu masalah genetik dan pendekatan yang terbaik adalah pengesanan awal yang diikuti dengan pembedahan, radiasi atau kemoterapi. Pendekatan ini kebanyakan masa telah mendatangkan kegagalan.

Hari ini kita hanya mempunyai satu sistem perubatan yang didorong oleh keuntungan dan tidak satu sistem penjagaan kesihatan yang mengambil berat tentang kesejahteraan rakyat. Mengapa anda fikir akan kami ubat sintetik atau tiruan? Ia adalah kerana mereka kemudian boleh dipatenkan dan Syarikat-syarikat keuntungan dari mereka. Itulah juga sebabnya mengapa anda akan hampir tidak pernah ditawarkan cara-cara untuk mengatasi masalah kesihatan dengan cara semulajadi.

Alam semulajadi telah sentiasa mempunyai penawar untuk kanser jadi apa yang anda perlu lakukan adalah untuk beralih ke alam semula jadi untuk membantu anda dengan masalah anda. Kanser bukanlah satu masalah yang terpencil, ia adalah satu peringatan yang memberitahu anda bahawa sesuatu yang tidak kena dengan seluruh badan jadi sudah tiba masanya untuk membuat beberapa perubahan penting. Kanser akan timbul dalam tubuh apabila sistem imun badan telah melemahkan dan dibenarkan sel membahagi tanpa kawalan dan anda pasti tidak boleh menetapkan bahawa dengan pil.

Kanser adalah masalah moden dan ia disebabkan oleh cara kita sekarang hidup. Juga kita akan tidak diajar apa yang kita boleh lakukan untuk membantu diri kita sendiri. Kita tetap jahil tentang sebab-sebab yang banyak jadi kami terpaksa bergantung kepada pakar-pakar yang kononnya untuk rawatan.

Kita tidak mempunyai sistem penjagaan kesihatan yang berkesan bagi seseorang yang mempunyai kanser dan kami tiga cara merawat jarang menyelesaikan masalah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *