Sebab-sebab kelengkungan zakar dan Petua dan rawatan untuk luluskan kelengkungan zakar

Sebab-sebab kelengkungan zakar dan Petua dan rawatan untuk luluskan kelengkungan zakar

Kelengkungan zakar disebut lenturan tidak normal zakar aci di peringkat tegak yang membuat penembusan yang sukar. Biasanya lelaki mengalami masalah ini yang mungkin hilang dengan usia tetapi kadang-kadang ia sendiri penginapan yang boleh mengurangkan tahap keseronokan dan keselesaan dalam Akta berjimak. Bend dalam organ pembiakan lelaki adalah tidak berbahaya untuk kesihatan yang normal melainkan jika tidak disertakan dengan lain-lain gangguan kesihatan seksual atau umum. Lenturan tersebut adalah kebanyakannya ke arah bahagian yang lebih rendah, yang boleh membuat penembusan menyakitkan jika gerbang lebih daripada had yang terurus.

Makanan tambahan herba boleh digunakan sebagai ubat yang berkesan untuk rawatan kelengkungan zakar. Kursus lengkap kapsul penggalak dan minyak Mast Mood bekerja sebagai ubat semulajadi yang berkesan untuk luluskan zakar melengkung. Meningkatkan pengambilan air anda dan menggunakan kedua-dua SUPPLEMEN ini secara konsisten selama hampir tiga bulan untuk hasil yang terbaik.
Curvatures disebabkan sama ada melalui pertumbuhan semulajadi zakar atau dengan syarat tahu sebagai penyakit Peyronie’s. Kelengkungan semula jadi berlaku apabila dua Dewan zakar berkembang pada kadar yang berlainan melalui tahun, sekali gus lenturan zakar ke arah Dewan lebih lambat membangun. Ada tidak cara itu kecenderungan semulajadi pembangunan boleh meramal dan menghalang, walaupun ia boleh diperbetulkan apabila pengguna mahu menggunakannya. Walau bagaimanapun, kebanyakan lelaki yang penises yang bengkok menolak untuk mendapatkan rawatan yang mudah dicapai dan lebih suka mengambil peluang mereka dengan kebaikan wanita.

Penyakit Peyronie’s adalah satu keadaan yang dinamakan Francois de la Peyronie, pakar bedah untuk Louis XIV dari Perancis, yang pertama lelaki untuk menerangkan rawatan di 1743. Manakala punca penyakit ini adalah tidak difahami, mekanismanya adalah sangat jelas. “tunica albuginea” adalah lapisan tisu yang mengandungi dengan SPAN seperti Corpora Cavernosa sukar. Atas sebab-sebab yang tidak diketahui, tisu parut mula borang di dalam “tunica albuginea”, yang menghalang perkembangan normal zakar ketika ereksi dan, dalam masa, akan zakar untuk sebelah atau yang lain.
Cara semulajadi sepenuhnya straightening zakar adalah dengan menggunakan senaman zakar. Program kecergasan zakar menawarkan latihan yang boleh memecahkan tisu parut dan membantu menterbalikkan the curve. Jelq ini adalah satu itu zakar senaman yang telah berjaya digunakan untuk mengatasi masalah ini. Satu lagi cara yang baik untuk menangani zakar melengkung adalah dengan menggunakan alat berasaskan daya tarikan. Tarik berterusan peranti daya tarikan terikat untuk berehat “tunica albuginea” dan luluskan zakar.

Sebenarnya, bidaan terbaik anda ialah cuba kedua-kedua-dua zakar straightening teknik pada masa yang sama. Ini akan mempercepatkan proses penyembuhan, walaupun anda perlu menyedari bahawa keajaiban tidak akan berlaku dalam satu malam. Tisu parut yang mengambil masa yang lama untuk membentuk dan tidak akan cepat dari sini. Apa yang anda perlukan adalah kesabaran dan ketabahan, dua alat yang akan membawa anda kepada matlamat anda. Senaman dan memakai peranti daya tarikan yang setiap hari dan anda akan lihat bend yang hilang sedikit demi sedikit.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *