Sebab-sebab di sebalik buah dada manusia dan cara terbaik untuk menurunkan mereka

Sebab-sebab di sebalik buah dada manusia dan cara terbaik untuk menurunkan mereka

Kehilangan lelaki Melayu adalah satu topik yang menyerang elok dengan orang-orang miskin yang meletakkan dengan gynecomastia atau buah dada lelaki. Gynecomastia adalah nama greek untuk payudara lelaki yang menyerupai orang-orang dari seorang perempuan. Walaupun buah dada gynecomastia atau lelaki adalah benign, iaitu tidak merbahaya, mempunyai ketumbuhan tersebut kesan sosiologi dan psikologi di dalam lelaki jantina adalah buruk dan mesti tidak dianggap ringan. Artikel mengenai buah dada lelaki, menyebabkan mereka dan kaedah rawatan yang sedia ada berharap untuk menumpahkan beberapa cahaya mengenai topik dan bertujuan menawarkan bantuan kepada orang-orang lelaki yang memerlukan cara untuk menghapuskan mereka buah dada lelaki. ji2lk6j

Manusia buah dada adalah jarang bercakap tentang dalam perbualan dengan banyak hal. Ia adalah penting untuk akrab dengan lelaki yang mempunyai masalah dengan dari keadaan khas ini perlu diberi dengan empati. Pemerhati-pemerhati mesti belajar bagaimana untuk menerima syarat-syarat lelaki buah dada atau gynecomastia keadaan perubatan dan bukannya item cemuhan atau impoliteness. Berdasarkan statistik terkini, gynecomastia menjejaskan lebih daripada 30% lelaki di bumi. Jadi, teman lelaki atau saudara dan juga Tempahan tersayang boleh mengalami ia. Jika anda meletakkan diri anda dalam kasut beliau, anda boleh dapat menahan jeers dan renungan yang kurang ajar?

Walaupun lelaki yang mempunyai buah dada hampir tidak pernah berbual secara terbuka tentang masalah mereka, tetapi, keadaan ini manusia masih tulah ramai di antara mereka, membawa bersama parut emosi dan harga diri yang rendah. Lelaki ingin tahu bagaimana untuk menyingkirkan mereka buah dada lelaki tetapi kebanyakan masa tidak tahu bagaimana untuk memulakan atau di mana untuk meminta nasihat.

Gynecomastia atau buah dada lelaki terdiri daripada lemak, kelenjar atau campuran kedua-duanya. Kelenjar yang lebih tegas daripada lemak yang dikenali untuk tekstur yang licin. Kajian perubatan telah menunjukkan bahawa punca buah dada seorang lelaki adalah berkaitan rapat kepada empat Kumpulan masalah. Orang percaya bahawa hanya gemuk lelaki mempunyai buah dada lelaki. Ini tidak menjadi lebih jauh dari kebenaran. Orang kurus membangunkan buah dada lelaki juga. Kita akan mencari maklumat lanjut mengapa ini adalah kami trace balik sebab.

Masalah pembangunan melalui kelahiran untuk umur persaraan seperti kekurangan testosteron atau kecacatan, ketidakseimbangan hormon dan lain-lain kecacatan genetik mungkin menyebabkan pembesaran buah dada lelaki. Obesiti merupakan satu masalah yang utama yang membawa kepada pertumbuhan payudara lelaki dalam banyak muda untuk lelaki pertengahan umur.

Gangguan kongenital atau gangguan yang dibangunkan sejak lahir sebagai contoh tentangan terhadap androgen, Sindrom Klinefelter, dan lain-lain juga telah dikenali untuk menyumbang kepada pembangunan gynecomastia.

Kumpulan yang ketiga daripada masalah adalah berkaitan dengan keadaan kesihatan selepas kelahiran. Masalah-masalah kesihatan untuk penyakit-penyakit hati contoh, tumor, kegagalan buah pinggang boleh diperolehi disebabkan oleh gaya hidup yang tidak sihat atau genetik yang miskin.

Kumpulan punca adalah apa yang kita jangka sebagai diperolehi sebab-sebab masa hidup. buah dada lelaki selalunya adalah kesan sampingan dalam keadaan tersebut. Penyalahgunaan dadah atau penggunaan ubat-ubatan preskripsi sama seperti mereka yang mempunyai kesan estrogen, steroid dan androgen Ejen boleh menghasilkan pertumbuhan payudara lelaki.

Berita baik untuk sesetengah lelaki adalah menjadi lebih yang kira-kira 90% daripada mereka besar masalah gynecomastia remaja mereka yang mereka masukkan ke dewasa. Sebaik sahaja tahap hormon semasa atau selepas akil baligh miring skala ke tahap yang seimbang, mereka tidak perlu tahu bagaimana untuk menghilangkan buah dada lelaki sebagai masalah menyelesaikan sendiri. Malangnya, selebihnya mereka mungkin perlu menjadi mampu untuk berurusan dengan buah dada lelaki mereka di semasa kerana mereka mula menjadi lebih sedar tentang penampilan fizikal mereka yang tertentu. Naluri yang mula dibina adalah lebih kukuh ini juga menjadikan ia lebih penting bagi mereka untuk mencari jalan bagaimana untuk mengurangkan masalah buah dada lelaki.

Lelaki gemuk mempunyai jawapan segera kepada soalan bagaimana untuk menghilangkan buah dada lelaki. Penyelesaian adalah semata-mata untuk menghilangkan berat badan melalui diet dan senaman.

Menghilangkan gynecomastia atau buah dada lelaki ini juga boleh dicapai apabila punca akan bebas-genetik, seperti penyalahgunaan ubat-ubatan, atau penyakit-penyakit yang disebutkan tadi yang membangunkan dalam peringkat yang seterusnya dalam kehidupan mereka. Rawatan perubatan dan pemulihan dari syarat-syarat kesihatan ini akan membantu untuk menurunkan orang Melayu kemudiannya. Orang yang hanya gagal untuk menurunkan buah dada lelaki tersebut tidak kira berapa kuat mereka cuba, pilihan adalah untuk pergi melalui sebuah gynecomastia operasi untuk mengurangkan buah-dada manusia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *