Sean Nalewanyj senaman rutin

Sean Nalewanyj senaman rutin

Siapakah Sean Nalewanyj? Juga Apakah ini program baru, buku dalam talian otot mendapat kebenaran yang dia sedang mempromosikan Sejumlah besar buzz telah dihasilkan akibat buku elektronik ini baru, jadi ia menimbulkan soalan, “Adakah ini satu lagi badan yang membina penipuan yang menjanjikan segala-galanya tetapi menyampaikan apa-apa?” Mari kita berbincang jika program ini benar-benar bernilai masa dan wang anda?

Sean Nalewanyj adalah seorang jurulatih profesional yang terkenal yang mengkhusus dalam menjadikan badan lelaki lelaki cukur yang dipotong, badan otot yang lelaki lain akan iri. Kerana beliau pernah menjadi sebuah weakling 125-paun, bergelut untuk mencari kaedah yang sesuai untuk membangunkan fizikal atas beliau, beliau memahami masalah orang-orang itu. Beliau telah muncul di majalah kesejahteraan dan kecergasan yang banyak dan juga dalam New York Times.

Buku mendapat kebenaran otot di a Nutshell

Apa yang menarik dengan merujuk kepada buku ini adalah bahawa ia bertoleransi anda untuk memperuntukkan hanya 24 jam sehari untuk bersenam. Apa yang ada, adalah satu panduan yang komprehensif, lengkap dengan arahan tertakluk kepada bilangan wakil yang diperlukan atau meletakkan setiap senaman. Ia juga membentangkan cadangan jenis-jenis senaman yang boleh anda masukkan dalam latihan anda untuk mendapatkan hasil yang terbaik.

Pada masa Bilakah anda membaca buku ini, anda akan mendapat sejenis “wake up call” dan menjadi sedar kaedah yang salah yang anda telah diikuti di masa dahulu. Buku membebaskan bagi seorang lelaki kontemporari yang terlibat dalam bina badan. Buku-buku, nasib, mengandungi hypes atau cita-cita yang unbelievably tinggi. Walaupun anda masih perlu menumpukan masa dan kesedaran untuk teknik-teknik yang berguna.

Faedah-faedah lain yang anda boleh mendapatkan

Tidak termasuk latihan otot, buku termasuk sebuah artikel untuk Diet dan kesihatan yang mengandungi beban membantu diet dan DONTs. Artikel itu merangkumi rancangan makanan untuk pastikan yang otot anda terus berkembang. Kursus ini juga membolehkan anda untuk menumpahkan pound beberapa seperti anda membina otot-otot supaya anda mendapatkan sebuah badan yang kurus, lebih kurus.

Buku ini datang dengan harga yang sederhana, dan jika dalam kes anda tidak kandungan dengan keputusan terdapat satu dolar jaminan pilihan.

Kesimpulan

Bahkan jika program yang sangat berjaya dan boleh dicapai, Sean di otot mendapat kebenaran buku memerlukan anda untuk meneruskan taktik yang sering jika anda ingin mencapai tertinggi hasil. Buku ini dirancang untuk dibaca dan tidak boleh merenung sambil bermimpi mempunyai sebuah badan yang besar. Diambil secara keseluruhan, otot mendapat kebenaran buku tidak satu penipuan, dan ianya sangat berjaya bagi orang-orang yang ingin membina otot-otot mereka sepenuhnya dan mencapai sebuah ripped, otot badan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *