Scientiest membongkar Tips Diet selebriti Tempahan?

Scientiest membongkar Tips Diet selebriti Tempahan?

Saintis pada hari Rabu rosak beberapa hipe yang mengelilingi beberapa tips selebriti yang terapung di tahun baru dan mereka termasuk beberapa teknik intriging sangat untuk mengatakan sekurang-kurangnya. Ini termasuk memakai gelang untuk meningkatkan tenaga untuk reabsorbing sperma.

Apa yang menjadi acara tahunan, saintis telah sekali lagi mendapat bersama-sama dan debunked apa mereka merasakan blantent pencabulan terhadap Sains dan logik. Ia dipanggil “SAS” atau kempen rasa tentang sains. Misi kempen adalah untuk membawa beberapa lite pada fakta dan fiksyen daripada beberapa Tip-Tip yang diberikan oleh selebriti dalam usaha untuk membantu selebriti yang mendapatkan idea tentang di mana mereka akan salah serta membantu orang ramai membuat rasa selebriti tuntutan.

Contohnya SAS yang dinyatakan bahawa pemain bola sepak David Bechham dan Putera Williams tunang Kate Middleton mempunyai kedua-dua telah dikesan memakai gelang hologram yang tertanam silikon yang pembuat tuntutan boleh meningkatkan tenaga dan kecergasan.

SAS yang juga disenaraikan diet yang kononnya digunakan oleh Super Model Naomi Campbell dan pelakon Demi Moore dan Ashton Kutcher yang pengikut diet makan hanya maple sirap, lemon dan lada hanya untuk kira-kira 2 minggu. Campbel memberitahu TV Oprah Winfrey dalam menjadi tuan rumah dan temuduga “Ia adalah baik untuk membersihkan badan anda sekali-sekala”.

Tetapi menurut SAS “banyak dakwaan-dakwaan yang dinaikkan pangkat sebagai tidak masuk akal saintifik apa-apa.”

Contohnya pop mula Sarah Harding dikatakan telah membuat kenyataan kepada majalah sekarang dia berkecai arang ke atas makanan beliau berkata “ia tidak tates daripada apa-apa tetapi ia menyerap semua buruk merosakkan barangan di badannya.”

SAS pada masa yang sama berkata bahawa arang dikenali untuk menyerap toksik molicules apabila digunakan dalam topeng gas atau sistem rawatan air kumbahan, tetapi “tidak perlu.” apabila ia datang untuk diet kerana bosdy yang sudah cukup mampu mengeluarkan barangan merosakkan apa-apa yang buruk

Salah satu tip-tip kesihatan di intriging yang kebanyakan adalah pejuang sangkar Alex Reid, yang memberitahu Tabloid matahari yang beliau re-absorbs sperma beliau bersedia untuk satu perjuangan yang besar.

Menurut Alex Reid “adalah sebenarnya amat baik bagi seorang lelaki untuk mempunyai unprotected seks selagi beliau tidak ejaculate. Kerana saya percaya bahawa semua air mani yang mempunyai banyak khasiat. Sudu Meja air mani telah anda setaraf steak, telur, lemons dan oren. IAM reabsorbing ke dalam badan saya dan ia membuatkan saya pergi raaaaaahh.”

John Aplin, seorang saintis researh reproduktif di University of Manchester mengulas ke SAS di bahawa sperma tidak dapat diserap sebaik sahaja mereka telah ditubuhkan pada testosterone yang. “Malah sperma mati selepas beberapa hari, dan kandungan pemakanan ejaculate itu adalah benar-benar agak kecil.”

Kesimpulannya SAS yang telah mengeluarkan penyelidikan itu sendiri mudah ingat tips kesihatan untuk wantnabees selebriti…

* Apa-apa adalah bebas daripada bahan kimia: segala-galanya adalah diperbuat daripada bahan kimia, ia hanya kes orang-orang yang

* Detox adalah pemasaran mitos: badan kita Adakah ia tanpa ramuan yang mahal dan detox Diet

* Ada tidak perlu untuk meningkatkan: fungsi tubuh berlaku tanpa meningkatkan

* Tenaga dan kecergasan yang datang dari makanan dan senaman: Terdapat tiada jalan pintas.

Penyuntingan oleh Calvin Merritt | Bagi

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *