Saya mendapat kedutan pada dahi saya, bagaimana saya menyingkirkan mereka?

Saya mendapat kedutan pada dahi saya, bagaimana saya menyingkirkan mereka?

Kita semua ingin kelihatan cantik terutama apabila acara baru mendekati atau kita akan melihat seseorang yang istimewa dalam kehidupan kita, yang mempunyai sebab rutin penjagaan kulit harian adalah sangat penting, tetapi apabila kedutan menjadi sangat kelihatan apabila perlu menggunakan beberapa jenis anti penuaan rawatan atau krim.

Kedutan kelihatan yang pertama yang kita alami semakin kita berusia ada kedut-kedut dahi, selama ini kita membuat ekspresi muka yang banyak yang kedut kulit kita dan kulit kita juga menjadi lebih melemahkan terhutang kepada toksin yang menghasilkan radikal bebas dan kekurangan gaya hidup yang sihat.

Kali pertama saya melihat kedutan di dahi saya saya bergegas untuk membeli krim kedutan yang anti, Walau bagaimanapun saya tidak sedar bahawa sesetengah anti penuaan krim yang mengandungi bahan kimia yang keras yang dalam jangka panjang boleh mencederakan tisu kulit anda.

Salah satu yang paling biasa anti penuaan rawatan untuk menghilangkan kedut dahi yang digunakan oleh ramai orang termasuk selebriti adalah Botox. Suntikan Botox paralyzes otot-otot itu menghalang wajah anda daripada membuat ungkapan-ungkapan yang kerut kulit dahi.

Tetapi jika anda ingin memperbaiki rupa dahi anda secara semulajadi dan menghilangkan kedut, anda boleh membeli yang baik krim anti kedut diperbuat daripada bahan-bahan organik dan terbukti menghasilkan keputusan yang positif.

Jangan mengharapkan keputusan semalaman, tetapi jika anda mengikuti yang baik anti penuaan rawatan dengan krim yang berkesan yang mengandungi mujarab anti oxidants dan anda menjaga kulit anda dengan mengelakkan pendedahan cahaya matahari yang terlalu banyak, anda akan secara beransur-ansur mengurangkan kedut di dahi dan anda akan melihat banyak tahun lebih muda.

Bahan-bahan yang datang dari bumi derivatif, ekstrak daripada tumbuhan, air dan benih adalah yang terbaik. Satu contoh baik adalah bahan-bahan dari Zeland baru seperti CynergyTK, Koenzim Q10, Vitamin E, asid lemak Omega-3 dan lain-lain. Dengan cara ini anda akan meningkatkan penghasilan kolagen dalam kulit dan mengurangkan kedutan secara semula jadi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *