Saya Macaw biru dan emas suka pokok anggota Perches 6 langkah menjadikan mereka lebih selamat

Saya Macaw biru dan emas suka pokok anggota Perches 6 langkah menjadikan mereka lebih selamat

Dalam sangkar saya biru dan emas Macaws adalah seperti yang liar dan semulajadi kerana saya tahu bagaimana untuk membuatnya dari perches beliau untuk mainan yang ditugaskan mencari makanan.

Saya mengambil sejumlah besar kebanggaan dalam membuat sangkar biru dan Macaws emas saya sebagai liar dan semulajadi yang saya boleh. Secara jujur, saya percaya lakukan telah dibayar dividen yang besar dalam mengelakkan masalah umum yang berkaitan dengan tingkah-laku biru dan Macaws emas dan kesihatan seperti menjerit, ketidakmatangan atau masalah kaki saya.

Penjagaan kaki bagi saya biru dan emas Macaw dan telah sangat tinggi dalam senarai saya untuk memastikan dia sihat. Ia juga menjadi sangat penting dalam mengekalkan dia aktif. Beliau tidak pernah mengalami masalah kaki.

Biru dan emas Macaw (bayang-bayang) saya adalah 31 tahun. Saya benar-benar membeli telur Nya. Jadi kita mempunyai banyak masa untuk belajar daripada dan mengenali satu sama lain.

Pada tahun-tahun tersebut kami belajar sangat Macaws aktif cenderung hanya sedikit lebih senyap berbanding dengan sedikit kaitan dan masa yang banyak semata-mata pada tangan mereka.

Melainkan saya saya terperangkap dalam dilema hampir semua kayu dalam sangkar bayang-bayang datang dari pokok. Ada apa-apa semua salah dengan penetap yang dijual sebagai perches selain dowel setiap seragam. Duit perch yang tidak pernah berubah melainkan burung perubahan perches.

Pokok anggota membantu untuk menghilangkan masalah itu. Hampir setiap langkah di sepanjang setiap anggota sesuai dengan kakinya yang berbeza membolehkan dia sentiasa mencari tempat yang selesa untuk perch banyak seperti burung di hutan.

Dengan bantuan abang saya seorang pemandu lori jarak jauh. Saya mengekalkan yang baik stash mesquite kayu dari ladang Texas beliau. Saya mempunyai dua limau gedang pokok saya pernah disembur yang juga hasil kayu. Ini mengekalkan saya dalam keadaan yang baik untuk perches. Abang saya menggunakan kayu Mesquite sama sendiri biru dan emas Macaws.

Kerana saya tahu di mana kayu datang dari aku bimbang tentang parasit, kulat, benda-benda hidup dalam kayu dan tidak begitu banyak tentang racun perosak dan lain-lain.

Apa yang saya telah belajar untuk lakukan untuk melindungi Blue dan Gold Macaw saya sebelum memperkenalkan anggota pokok liar ke kandang beliau.

1. Carian Google untuk kayu peti besi atau harmfull untuk Macaws akan pandu anda dari Cawangan malah toksik atau berbahaya. Anehnya terdapat banyak.

2. Selepas memilih saya rendam semua anggota dalam air meliputi mereka dengan beberapa gelen dan satu sudu teh peluntur. Saya membiarkan cawangan rendamkan tentang sebuah cawangan besar jam satu jam setengah.

3. Saya menggunakan sebuah periuk penggahar tanpa sabun dan gosok tegas anggota yang turun seperti yang ia gunakan. Hanya benar-benar cukup untuk membersihkan tangan dan kaki.

4. Anda mesti basuh dan Bilakah anda percaya itu cukup bilas beberapa lagi.

5. Saya kering cawangan kecil 250 darjah dalam ketuhar saya. Penaik mereka untuk satu jam, dan orang-orang yang tebal satu jam dan 15-20 minit. Jangan menaikkan suhu kayu boleh terbakar.

6. Cawangan besar untuk ketuhar mendapatkan dikeringkan secara semulajadi di sunshine Florida baik yang lama.

Dengan mengikuti langkah-langkah di atas biru dan Gold Macaw saya telah terselamat 31 tahun pertama beliau tanpa apa-apa jenis masalah kaki. Dia kekal gembira dan sangat aktif. Apa yang saya perasan ialah dia tidak seolah-olah mempunyai tempat kegemaran untuk perch selain pada waktu malam.

Pada malam dia selalu pergi ke bahagian atas kebanyakan perch yang digantung di atas sangkar. Dengan 4 kaki panjang dan beliau akan berubah tempat beliau di perch yang beberapa kali pada setiap malam.

Petunjuk: saya juga kerap jualan garaj yang kebanyakannya mencari lama kayu besbol kelawar. Pempelasan mati selesai mana-mana mereka membuat perches yang luar biasa.

Banyak dibuat daripada diet, bersenam, apa yang anda boleh dan tidak boleh lakukan, apa yang anda perlu dan tidak perlu buat untuk haiwan peliharaan burung anda? Saya hanya cuba sebanyak mungkin kerana didapati sifat berganda dengan selamat.

Beberapa maklumat seolah-olah sangat opinionated walaupun banyak cukup banyak terletak di Batu. Jadi pastikan untuk penyelidikan teliti semua yang anda lakukan untuk atau dengan Blue anda dan Macaw emas atau burung apa-apa perkara.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *