Satu kajian pakar Nuverus

Satu kajian pakar Nuverus

Jadi apa itu Nuverus?

Nuverus adalah sebuah syarikat pemasaran rangkaian yang mengedarkan sangat mujarab cecair pemakanan tambahan menawarkan beberapa nutrien yang berkuasa seperti manggis. Berpasangan dengan minuman super ini adalah peluang perniagaan yang membolehkan ahli-ahli untuk mendapatkan komisyen setiap isipadu produk dijual setiap bulan dan ahli-ahli baru yang ditaja.

Nuverous tahu tentang trend semasa dalam industri kesihatan dan kesihatan dengan memperkenalkan produk keghairahan mereka. Syarikat-syarikat yang sama yang telah dilakukan juga oleh mengedarkan cecair nutritionals termasuk Yoi, Pharm, Xocai dan Mona Vie. Selagi pasaran yang kuat, orang akan membeli produk-produk ini.

Adalah produk yang sebenar atau hanya gembar-gembur?

Produk Nuverus’ bukanlah benar-benar gembar-gembur. Bahan-bahan yang dimasukkan telah dikenali untuk memberikan manfaat kesihatan yang amat tinggi. Anda mungkin pernah mendengar Acai berry ini. Ia seolah-olah seperti terdapat sekurang-kurangnya sepuluh buah syarikat berbeza yang menjual feautring nutritionals cecair hanya berry ‘super’ ini semata-mata. Jika anda berfikir tentang hal itu, Nuverus, atau sebarang syarikat pemasaran rangkaian akan menghabiskan yang banyak wang, masa penyelidikan dan dimasukkan ke dalam yang banyak usaha dalam produk tumpuan mereka jika ia tidak berkesan dan menghasilkan faedah-faedah kesihatan secara besar-besaran.

Produk ini adalah sangat appealsing kerana lebih ramai orang akan menjadi sukar untuk mencari makanan yang kaya dengan nutrien seperti orang-orang yang dimasukkan ke dalam produk Nuverus’, apatah lagi menemuinya dalam apa-apa yang mudah diserap bentuk seperti cecair.

Pendekatan pemasaran Nuverus

Dalam Nuverus dan kebanyakan rangkaian pemasaran Syarikat untuk perkara itu, anda akan dicadangkan untuk melakukan beberapa perkara, yang jujur, tidak akan membantu anda membina perniagaan succssful. Rangkaian pemasaran adalah berdasarkan dari mulut ke mulut pemasaran dan yang masih mengajar, mungkin walaupun dalam sesetengah organisasi Nuverus.

Anda diminta untuk membeli Lead, panggilan yang sejuk dengan skrip cheesy, lulus Kad Perniagaan, mengadakan mesyuarat rumah dan mewujudkan perhubungan mesra senarai semua orang yang anda tahu. Ini termasuk rakan-rakan, keluarga dan Chris dari autobody itu. Masalah dengan cuba mengikuti orang-orang ini adalah bahawa ia adalah tidak idea atau hasrat untuk memulakan perniagaan mereka. Anda telah menarik orang yang betul kepada anda yang telah mencari apa yang anda ini lebih mudah dan membolehkan anda untuk bekerja lebih bijak dan tidak sukar. Ini melibatkan menggunakan sumber dan alat untuk memanfaatkan usaha pemasaran anda.

Bagaimana mendapatkan bayaran?

Dalam kebanyakan rangkaian pemasaran Syarikat, termasuk Nuverus, anda dibayar dua cara utama. anda dikenakan setiap bulan. Dua, anda dibayar bagi orang-orang baru yang anda menaja. Tujuan keseluruhan adalah untuk menggunakan leverage pasukan anda untuk meningkatkan jumlah keseluruhan produk anda, yang seterusnya meningkatkan pendapatan sampingan anda. Nuverus telah pampasan yang bermurah hati dengan banyak bonus yang berbeza yang anda boleh mendapatkan. Lawati laman web utama mereka untuk khusus.

Apabila ia datang untuk mendapatkan dibayar di Nuverus anda akan perlu mengambil yang willl anda sasaran? Akan anda fokus penajaan orang atau tumpuan semata-mata menjual produk kepada pelanggan? Nuverus’ Euphoria produk akan menjual sendiri, tetapi bagaimana anda akan mendapatkan orang ramai untuk melihatnya? Ini adalah salah satu masalah utama yang rangkaian pengedar terus menghadapi. Mereka hanya tidak fokus pada pemasaran untuk orang yang betul. Dengan cara semua pastikan anda mengikuti nasihat di atas untuk pemasaran.

Di mana Nuverus akan dapat pada masa akan datang

Masih terlalu awal untuk memberitahu. Syarikat telah diperkenalkan pada tahun 2009. Mereka akan berurusan dengan banyak persaingan di kalangan semua lain-lain rangkaian pemasaran Syarikat yang menjual produk yang sama. Nuverus dan pengurusan teras perlu terus inovatif dan menyediakan cara untuk Syarikat dan ia mempunyai ahli-ahli untuk mencapai permintaan pasaran bagi produk-produk kesihatan dan kesejahteraan. Sahaja lain-lain perkara yang membimbangkan saya ialah harga. Syarikat pemasaran rangkaian yang banyak, jika tidak semua, mengenakan apa dianggap oleh kebanyakan orang sebagai ‘terlalu banyak’ untuk produk mereka. Nuverus, bagaimanapun, mungkin agak terpencil di sini, memandangkan bagaimana jarang dan sukar untuk menanam bahan-bahan yang terkandung dalam produk utama mereka. Anda sebagai pengedar yang benar-benar mempunyai pukulan yang baik membuat kerja-kerja perniagaan ini. Anda mempunyai sebuah pasukan yang hebat dan produk, apa yang anda perlukan adalah baik pemasaran.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *