Satu jari Pushups – boleh sahaja Vulcans boleh melakukannya?

Satu jari Pushups – boleh sahaja Vulcans boleh melakukannya?

Jadi saya membaca sebuah majalah pada hari yang lain dan membaca artikel tentang beberapa orang Kung Fu yang boleh melakukan satu jari pushups. Aku merasa sungguh kagum pada pemikiran. Saya adalah seperti “mengapa anda ingin melakukannya atau penjagaan? Sesungguhnya ini perlu membantu dengan cengkaman Kung Fu atau kematian beberapa menghancurkan… “. Selepas kira-kira 10 minit bagi penyelidikan di Google (yang kita semua tahu memang betul), saya mendapati bahawa Ya ia pada dasarnya adalah satu lagak ngeri. Terdapat tiada otot di jari dan anda benar-benar boleh mencederakan diri anda jika anda meletakkan terlalu banyak berat badan mereka pada satu masa.
(Penafian: Jangan jadi bodoh. Jika anda tidak dapat melakukan banyak pushups dan berat set anda akan mematahkan jari-jari anda.)
Walau bagaimanapun, seperti mana-mana latihan badan anda boleh mengajar badan anda untuk melakukan perkara-perkara yang menakjubkan, termasuk pushups hujung jari. Kerana anda tidak boleh dengan serta-merta melakukan dorongan satu jari sehingga beberapa otot perlu mendapatkan lebih kuat (terutamanya dalam kelapa tangan anda). Saya dapat melihat ini membantu saya apabila saya bermain Star Trek dengan kawan-kawan saya dan saya tarik keluar cengkaman kematian Vulcan. Sebab ini sahaja, saya meneruskan kajian saya dan menemui satu cara yang hebat untuk keadaan badan anda untuk mendapatkan pushup satu jari.
1. Mulakan dengan tangan anda pada aras bahu lebar apart
2. Mulakan dengan pushup yang biasa dengan sawit dan jari-jari rata atas lantai.
3. Selepas anda berasa selesa dengan pushups biasa meneruskan mereka tetapi menaikkan sawit anda dari tanah jadi anda melakukan biasa pushups menggunakan hanya jari anda 10 atas alasan
4. (Ini adalah bahagian yang mengambil masa sementara.) Sejak hari melakukan mula latihan ini mengangkat jari individu dari tanah sehingga anda hanya menggunakan satu jari untuk melakukan push up. Ingat sebagai anda mengurangkan jari-jari anda akan sama ada perlu untuk menggulung ke satu sisi untuk kekal seimbang atau gerakkan tangan anda ke arah Pusat badan anda.
Ini adalah amat sukar, tetapi saya fikir kita semua boleh bersetuju cara sangat mengagumkan untuk melakukan pushups hujung jari.
Jika anda boleh lakukan untuk pushup satu jari atau tahu bagaimana melakukannya cengkaman kematian Vulcan tinggalkan komen dan pautan untuk Kelab peminat anda di bawah.
WithAmyMac.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *