Sambungan Kevin Trudeau rangkaian informasi Global yang mencabar

Sambungan Kevin Trudeau rangkaian informasi Global yang mencabar

Terdapat banyak puzzlement mengenai sambungan rangkaian maklumat Global Kevin Trudeau.

Seperti yang saya mula menyiasat rangkaian maklumat Global, saya menikmati agak ketawa seperti yang saya Baca artikel dan menonton video mengenai ini Kevin Trudeau “perkara baru” dipanggil GIN.

Pelabelan apa-apa penipuan berdasarkan sahaja bagaimana media menggambarkan ia adalah pertimbangan. Saya tidak akan masuk ke butiran mengenai bagaimana media pada dasarnya dimiliki dan dikawal oleh Syarikat-syarikat ubat, perniagaan yang besar, dan sebagainya.

Faham, walaupun, bahawa sesiapa yang bercanggah dengan Islam terletak di spouted oleh big pharma & oleh yang akan menyerang untuk berbuat demikian.

Bilakah orang-orang yang ternyata tidak pernah membaca Trudeau’s “Penawar semulajadi” atau lain-lain “…Hal-hal yang mereka tidak mahu anda tahu”panggil semua rip-off yang, saya tersenyum di dalam.

Saya? Saya telah membaca buku-buku. Anda ingin adalah anda Perintah ini adalah satu set cd yang saya telah mendengar banyak kali. Saya telah menyaksikan kesihatan saya mendapat keluarga yang lebih baik dari Kevin Trudeau maklumat. Hidup saya telah membantu oleh ajaran-ajaran di dalam anda ingin adalah anda perintah.

Seorang yang bijak mengajar saya bahawa saya harus beri perhatian yang saya dengar dalam hidup untuk mendapatkan nasihat. Media rosak bukanlah satu sumber yang saya dapati boleh dipercayai.

Tambahan, saya memutuskan bahawa saya akan kelihatan pada sumber-sumber lain untuk maklumat saya. Saya tidak akan bermimpi mendengar apa yang seseorang yang beriman semua media berkata mempunyai berkata tentang sambungan rangkaian maklumat Global Kevin Trudeau.

Kerana menyangkut GIN, ianya bukan tempat saya untuk memberitahu anda apa kesimpulan akhir anda harus. Itulah semua terpulang kepada anda. Anda perlu melihat melepasi NBC ABC, CBS, karut dan mengetahui sama ada apa yang menawarkan GIN adalah untuk anda.

Walau bagaimanapun, saya boleh menghulurkan bantuan di kawasan lain. Jika anda memutuskan untuk menyertai rangkaian maklumat Global dengan menggunakan Syarikat rangkaian pemasaran peluang untuk menambah pendapatan anda, anda telah lebih baik menjadi amat mengetahui tentang bagaimana anda bercadang untuk memasarkan sendiri.

Satu perkara yang saya tahu juga caranya untuk pasaran di internet. Jika apa yang anda lakukan adalah mengadakan mesyuarat hotel kemudian anda berada dalam masalah besar MLM.

Adakah anda membayangkan diri anda menyertai rangkaian maklumat yang Global dan memperolehi kekayaan? Jika anda lakukan, maka anda lebih tahu bagaimana untuk menggunakan LinkedIn, Facebook, video, artikel, senarai virus, forum, dan lain-lain dengan betul.

Ia tidak akan mempunyai kesan betapa hebatnya GIN atau Trudeau adalah jika anda tidak mendapat berpuluh-puluh harian, membawa pemasaran berbilang peringkat yang disasarkan kepada jualan anda menyalurkan organisasi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *