Salah satu tarikan pelancong Panama Tempahan indah

Salah satu tarikan pelancong Panama Tempahan indah

Didapati antara lautan Pasifik dan hutan hujan, ia adalah destinasi yang sesuai untuk pelancong. Tarikan-tarikan pelancong di Panama adalah sangat beberapa, dan mereka berbeza-beza dari hidupan liar, badan-badan air, ciri-ciri Relief dan infrastruktur perdagangan. Panama adalah antara negara-negara Amerika tengah yang paling maju dengan laman yang menakjubkan.

Ia mempunyai suhu selesa 30-33 darjah Celsius pada waktu siang dan 21-23 darjah Celsius pada waktu malam. Suhu adalah konsisten melalui kecuali bulan badai. Mempunyai budaya yang khas untuk mengakui. Terdapat pelbagai tarikan, tetapi kami akan memeriksa hanya sedikit.

Terusan Panama

Kawasan yang mempunyai beberapa spesies haiwan yang banyak, termasuk Puma dan Caimans. Di Miraflores pengunjung Pusat di tempat di mana sejarah penduduk dilawati. Harboring hebat kapal diperhatikan dari tempat ini. Ianya pemandangan yang hebat, dan anda perlu mempunyai masa yang betul untuk melihat pemandangan itu. Penghargaan dari Panama keseluruhan dijelaskan ke pusat tetamu dan tradisi yang berbeza-beza yang dilawati.

Pelancongan kesihatan

Banyak pelancong mengunjungi Panama kerana rawatan perubatan yang sangat maju dan murah. Bantuan akan sangat kos-efektif, dan salah satu boleh menjimatkan daripada 50-70% ke atas operasi dan terapi. Perkhidmatan Perubatan melibatkan rawatan pembedahan pergigian, pembedahan plastik, Ginekologi, Pediatrik dan ‘ endocrinology ‘. Kebanyakan pelancong memilih bantuan penjagaan kesihatan Panamas, yang merupakan lebih maju dan mempunyai harga yang sangat berpatutan.

Taman Negara

Taman Negara yang boleh diambil termasuk Metropolitan Nature Park serta La Amistad National Park. Taman-taman hiburan telah diperuntukkan 30% tanah kerana membangunkan pendapatan dari pelancongan. Metropolitan Nature Park didapati beberapa meter dari bandar Panama. Ia mempunyai pelbagai jenis Reptilia seperti mamalia. La Amistad national Park terletak dalam Chiriqu?. Ia mempunyai lebih 100 jenis makhluk letak labah-labah tangan yang hitam, putih throated capuchin, merupakan dan jaguar. Burung termasuklah humming burung helang harpy.

Lokasi pantai Panama serta Pulau-pulau

Panama menawarkan lokasi pantai yang indah dan destinasi Pulau, yang biasanya tempat-tempat pelancongan. Pantai-pantai yang mengandungi Punta Chama pantai, lokasi pantai pantai Pasifik; Bluff pantai dan Reg katak pantai. Mereka yang tidak makan seperti kebanyakan pantai yang indah untuk melihat. Mereka sudah destinasi yang indah untuk Berjemur, mandi serta santai.

Antara Pulau-pulau dari Isla San Jose, Pulau Del Rey dan juga destinasi Pulau Mutiara Chalet lain. Mereka menyediakan tempat ikan, bintik-bintik dving selam dan air terjun, Sungai dan pelbagai jenis makhluk laut. Mereka telah hebat dilicinkan batu karang serta Pasir seperti emas. Pulau-pulau tersebut, terutamanya, Isla Del Rey menawarkan permainan yang menarik ramai pelancong dari seluruh. Permainan ini adalah kira-kira dua ratus, termasuk volleyballs pantai, netballs dan lain-lain lagi. Pulau-pulau di Panama adalah antara senarai utama di Amerika tengah.

Amador menyebabkan cara
Jalan utama ini menghubungkan tiga destinasi Pulau utama ke arah terusan Panama. Lebuhraya khusus ini adalah antara tarikan utama Panama. Ia merupakan sebuah persimpangan utama hiburan bagi kebanyakan penduduk serta pelancong. Orang pergi ke jalan raya dan berjaya meredah keperitan Berbasikal, berjoging, aktiviti luar serta makan malam keluar. Sebab cara mempunyai panorama bandar Panama yang luar biasa.

Anda akan mempunyai hanya melihat sebahagian apa Panama mempunyai. Tarikan-tarikan pelancongan Panama berada mungkin terbesar di Caribbean? s. Mereka adalah satu manifestasi keagungan di dunia ini. Ciri-ciri Panama mendapat banyak hasil dari laman-Laman ini. Dalam kes anda tertanya-tanya di mana anda perlu memilih percutian ini adalah sebenarnya kawasan dan tinggal tertarik mempunyai ciri-ciri yang luar biasa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *