Sakit sejuk dan kehamilan pergi tangan dalam tangan

Sakit sejuk dan kehamilan pergi tangan dalam tangan

Seringkali kudis sejuk dan kehamilan pergi tangan dalam tangan. Ia adalah perkara biasa bagi wanita yang hamil mempunyai wabak Virus HSV-1, lebih dikenali sebagai kudis sejuk. Dua faktor risiko biasa dalam membangunkan kudis sejuk termasuk tekanan dan sistem imun yang lemah.
Kerana wanita cenderung untuk berada di bawah tekanan tambahan dan mempunyai sistem imun yang lebih rendah semasa hamil, kudis sejuk boleh tersebar luas. Ramai wanita menjadi sangat bimbang dan takut untuk Keselamatan bayi mereka. Walaupun terdapat risiko kecil bayi menjadi dijangkiti, secara umumnya ini bukanlah sesuatu yang anda perlu bimbang tentang. Mari kita lihat lebih dekat pada kudis sejuk dan kehamilan, dan risiko yang terlibat. Anda boleh mendapatkan maklumat lanjut mengenai sebab-sebab kudis sejuk
Kudis sejuk adalah sangat menyedihkan masalah. Anda akan mendapati ia sangat mengecewakan jika anda cuba untuk menyembuhkan mereka. Terdapat beberapa kaedah yang berbeza untuk penyembuhan atau menghalang Kedai-kedai sejuk dari membentuk. Walau bagaimanapun, beberapa kaedah boleh membakar atau menyebabkan sengat. Berikut adalah tiga tips mudah yang boleh diikuti untuk menghilangkan kudis sejuk:
1. Untuk menghilangkan kudis sejuk, anda boleh gosok jus dari aloe di atasnya. Ini adalah cara yang sangat berkesan untuk mengubati kudis sejuk. Anda juga boleh gosok ais beberapa kawasan tersebut. Ini membantu anda untuk menjaga kudis anda daripada merebak dan menjadi lebih teruk.
2. Satu lagi cara terbaik untuk mengubati sakit dingin anda adalah untuk meletakkan beg teh anda sakit. Anda boleh mengurangkan kesakitan anda berbuat demikian. Ia juga berhenti sakit dari menjadi lebih teruk. Uncang teh mengandungi asid tannic yang membantu untuk menghentikan sakit dari pembangunan. Jadi jika anda tidak mahu mempunyai pelarian yang kemudian Pastikan agar uncang teh.
3. Mengambil vitamin A dan vitamin C juga boleh membantu anda untuk mengubati kudis sejuk anda. Menghilangkan kudis anda dengan makan makanan kesihatan. Anda perlu mengelakkan diri daripada mempunyai sebuah pelarian. Makan yogurt akan membantu anda untuk mengurangkan peluang anda untuk menyebarkan kudis anda.
Semua tips di atas adalah 3 penawar untuk anda kudis sejuk. Anda perlu ikuti tips jika ada yang sakit sejuk. Jika anda tidak ikut maka anda akan berisiko pelarian yang dan kudis anda akan menjadi lebih teruk dan boleh merebak. Tidak berkongsi makanan anda dengan sesiapa sahaja kerana kudis sejuk akan berjangkit.
Anda boleh pergi untuk punca kudis sejuk dapat bebas daripada masalah ini, anda akan hanya satu klik dari penyelesaian anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *