Saiz zakar – fikiran wanita

Saiz zakar – fikiran wanita

Hi semua, Pepino spokes-zakar di sini…

Minggu ini, saya akan membincangkan saiz zakar kerana pasukan Penyelidikan saya dan saya bukan sahaja mencari topik ini menarik, tetapi kami juga percaya bahawa ia adalah menjadi kebimbangan utama bagi kebanyakan lelaki. Malah, salah seorang ahli pasukan Penyelidikan saya telah kami dalam ketawa Bilakah dia memberitahu kami kisah peribadi beliau menghadapi zakar dia fikir adalah terlalu besar, tetapi ini adalah cerita yang diberitahu pada kesempatan lain.

Menurut data perubatan, zakar manusia terbesar semua kordial dan wataknya lebih besar panjang dan tebal berbanding saiz badan manusia. Sebenarnya, perubatan, kajian yang dijalankan di akhir 1990-an dan awal 2000-an mendapati bahawa zakar lembik lelaki, secara purata, 3.5 inci panjang, dan zakar untuk tegak biasanya 5-6 inci dengan lilitan yang 4-5 inci apabila sepenuhnya tegak. Dan, tinjauan saiz zakar sahih, yang telah mengumpul data saiz zakar daripada beberapa mata pelajaran 3,100, mengesahkan keputusan ini.

Apabila saya bertanya penyelidikan semua-perempuan saya pasukan apa yang mereka dianggap sebagai terlalu besar atau terlalu kecil apabila ia datang kepada penises, mereka semua giggled dan kemudian berlari dan mendapat pita supaya mereka boleh mengukur saya.

Terima kasih, tuan-tuan…

Dan, bagi mereka yang tertanya-tanya, pasukan Penyelidikan saya percaya bahawa saya sesuai dalam kategori “thumbs up”, jadi saya tidak dianggap terlalu besar atau terlalu kecil.

Menurut kajian saintifik yang dijalankan oleh pakar-pakar pembangunan psychosexual, wanita seperti penises mereka untuk menjadi sesuatu yang mereka boleh mengendalikan daripada sesuatu yang mereka akan takut, terutamanya semasa pertemuan seksual. Berikut adalah beberapa fakta yang menarik perubatan yang kami terbongkar:

FAKTA 1 – kebanyakan wanita lebih suka zakar yang lebih luas untuk zakar yang lebih panjang. Ini adalah disebabkan oleh fakta bahawa, sebelum bersalin, faraj perempuan biasanya antara 3 hingga 4 inci panjang, dan kebanyakan hujung saraf faraj yang berada dalam 3 inci yang pertama.

FAKTA 2 – sebahagian besarnya merupakan wanita fikir zakar yang 4 hingga 6 inci panjang sesuai saiz.

FAKTA 3 – kebanyakan wanita lebih suka zakar yang diadakan dengan mudah apabila tegak, dan mereka menyangka bahawa zakar lebih daripada 5.5 inci dalam lilitan mendapat terlalu besar sementara satu di bawah 4 inci adalah mendapat terlalu kecil.

FAKTA 4 – kebanyakan wanita mengaku bahawa mereka visual mempunyai masalah menentukan dengan tepat saiz zakar. Malah, dalam kebanyakan keadaan, wanita pada pasukan Penyelidikan saya fikir penises yang telah sebenarnya lebih besar daripada mereka apabila diukur.

Jadi, “Ciao sekarang kawan-kawan saya, dan jangan lupa untuk datang melawat saya di Man1 untuk mengetahui lebih lanjut tentang penises.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *