Saiz yang berbeza-beza daripada zakar lembik

Saiz yang berbeza-beza daripada zakar lembik

Mengukur hari dianggap sebagai ganjaran sebenar pengguna khusus latihan untuk Pembesaran zakar. Ia adalah pada hari-hari sahaja apabila keputusan hari, minggu atau bulan walaupun diukur dan keuntungan ditaksirkan. Tetapi jika anda berfikir bahawa mengukur saiz zakar adalah semudah menjaga pemerintah yang bersebelahan dengan zakar anda, maka anda masih tidak sedar tentang beberapa perkara seperti perubahan saiz zakar yang lembik.

Sama seperti bahagian-bahagian lain tubuh, zakar juga boleh mengubah saiz yang dari satu jangka masa yang lain, dan pelbagai seperti suhu, keadaan emosi dan aliran darah yang bertanggungjawab untuk perubahan saiz jenis ini. Walaupun saiz zakar tegak tidak pernah berubah sebaik sahaja darah mengisi kedua-dua Corpora Cavernosa (SPAN seperti tisu-tisu), saiz zakar dalam keadaan lembik mungkin berbeza secara berterusan dan tidak relatif kepada saiz yang tegak.

Beberapa saat emosi, seperti menyemak seorang wanita yang cantik di jalan, boleh menghantar pemboleh ubah jumlah darah ke dalam zakar rantau, sekali gus meningkatkan saiznya tanpa benar-benar mencapai pendirian yang lengkap. Darah mengalir lebih cepat pada musim panas panas, manakala betina dan zakar mengecil saiz semasa cuaca sejuk. Aliran darah ke zakar adalah faktor paling penting apabila ia datang ke saiz. Walaupun sedikit perbezaan boleh menyebabkan perubahan saiz. Ini adalah satu-satunya alasan mengapa anda mencari saiz anda meningkat selepas senaman!

Purata panjang lembik seperti jurnal Urologi adalah sekitar 3.5 inci, tetapi sekali lagi Ia bergantung bagaimana mengukur telah dijalankan. Kerana suhu adalah salah satu faktor yang boleh mempengaruhi saiz, Semua pengukuran perlu diambil pada suhu bilik yang sama. Ini adalah benar-benar penting untuk mendapatkan bacaan yang betul pada keuntungan yang dicapai. Seperti PenisHealth program, salah satu harus tidak tekanan cukup pada faktor yang betul mengukur. Tetapi sebagai kecenderungan manusia, saiz lembik adalah cukup penting untuk majoriti lelaki.

Tidak dinafikan saiz tegak adalah ganjaran yang besar, tetapi sentiasa hebat untuk mempunyai bulge besar di Seluar anda apabila di lembik Negeri supaya wanita boleh melihat apa yang ada di kedai mereka. Ini juga akan menjemput rasa hormat dari lelaki lain, dan anda akan mempunyai alasan untuk berasa baik tentang diri anda. Ini adalah tidak lain dari sebab mengapa PenisHealth mencadangkan regangan latihan untuk orang-orang yang berminat untuk membesarkan saiz lembik. Senaman ini pasti akan membantu anda meningkatkan anda panjang lembik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *