Sains Palmistry dan ramalan perkahwinan

Sains Palmistry dan ramalan perkahwinan

Garis perkahwinan pada sawit adalah alat yang penting untuk meramalkan cinta dan perkahwinan mana-mana orang yang semudah ABC. Palmistry adalah Sains sahaja yang boleh meramalkan masa depan sesiapa. Ia meramalkan bukan sahaja watak, Kesihatan, kekayaan, personaliti tetapi juga kasih sayang dan perkahwinan dalam kehidupan mereka. Perkahwinan dibuat dalam heave berkata poplar yang wujud antara kaum. Malah, tidak ada kawalan ke atas masa depan hidup berkahwin dan pasangan. Walau bagaimanapun, lapisan Perak hanya adalah perkahwinan garisan pada sawit yang boleh meramalkan sama ada seseorang akan mempunyai kehidupan berkahwin yang baik atau tidak.

Garis perkahwinan boleh meramal kematian rakan dan pemisahan perkahwinan ke titik. Garis perkahwinan terletak di bawah jari little pada Gunung Utarid. Garis yang jelas dan panjang pada Gunung Utarid menunjukkan perkahwinan dan yang lebih kecil menunjukkan cinta dan kasih sayang dalam kehidupan seseorang. Garis perkahwinan hendaklah bebas daripada semua jenis rehat, rantai, Pulau-pulau dan gelombang serta penyelewengan yang boleh memastikan kehidupan yang sihat. Garis perkahwinan perlu dikaji dengan teliti bersama-sama dengan garisan tengah dan Gunung Zuhrah.

Pada dasarnya perkahwinan bermakna ia adalah satu ikatan antara dua individu dalam satu fikiran. Jadi ia adalah sangat penting bagaimana ikatan anda dengan pasangan anda? Jika garis perkahwinan adalah kukuh dan lama serta bersih maka ia adalah simbol baik yang hidup berkahwin akan berjalan sangat lancar. Apabila garis perkahwinan mempunyai sebuah pulau di atasnya maka ia adalah petunjuk daripada kehidupan berkahwin disputable. Jika baris perkahwinan telah melintasi garisan tengah dan menyentuh Gunung Zuhrah maka ia adalah satu petunjuk yang pasti perceraian. Bilakah ia akan dan menyentuh garisan tengah maka akan ada kematian pasangan hidup.

Laluan sekunder yang selari dengan garis perkahwinan menunjukkan dua perkahwinan dalam kehidupan mereka. Apabila garisan tambahan kecil perbandingan maka ia adalah tanda kasih sayang dan kasih sayang dalam kehidupan dengan jantina yang berlawanan. Jika baris perkahwinan telah bifurcated maka akan ada pertikaian perkahwinan dalam kehidupan mereka. Apabila garis perkahwinan menyentuh garisan matahari maka akan ada perkahwinan dengan rakan kongsi yang akan kuat sosial dan kewangan yang rakan pertama. Jika baris perkahwinan mempunyai sebuah pulau di atasnya, maka Kesihatan pasangan jiwa akan kekal halus.

Ia adalah sangat penting untuk diingat bahawa Gunung Zuhrah dan talian hati mempunyai peranan besar untuk kejayaan dalam kehidupan. Baris hati tidak harus mempunyai sebarang halangan seperti: Pulau-pulau, rehat dan rantai di atasnya. Pada masa yang sama, Gunung Zuhrah perlu juga dibangunkan. Baik Gunung Zuhrah menunjukkan hubungan yang baik dengan pasangan manakala baris cekal foretells Ikatan yang kukuh dan kasih sayang antara dua rakan kongsi. Keakraban barisan perkahwinan dengan garisan tengah menandakan awal perkahwinan walaupun keakraban ke arah jari little menunjukkan perkahwinan lewat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *