Safepass baru di adt Touchpad

Safepass baru di adt Touchpad

Perkhidmatan Keselamatan ADT sentiasa pada kelebihan keselamatan rumah penyelesaian untuk pemilik rumah, pemilik perniagaan, Kemudahan pendidikan, bangunan-bangunan kerajaan dan runcit. Sekitar setiap sudut ADT ada dengan produk terbaru dan terhebat di sebahagian kecil daripada kos. Produk mereka bagi pemilik rumah benar-benar menyapu negara. Dengan gelombang SafePass yang melanda touchpad yang pemilik rumah boleh lengan dan menyahaktifkan sistem keselamatan mereka dengan mudah.

Touchpad adat ADT baru dengan SafePass adalah mudah untuk digunakan dengan kekunci SafePass kecil yang mudah. Produk ini baru dari Keselamatan ADT menghapuskan perlu ingat kod dan masukkan mereka mengurangkan potensi untuk penggera palsu. Bagi pemilik rumah dengan penglihatan terhad atau kesukaran mengingati nombor penyelesaian ini adalah mesti mempunyai. Dengan gelombang sederhana SafePass kunci penggera dilucutkan senjata atau diaktifkan.

Sistem ini memberikan fleksibiliti yang lebih besar dalam rumah mereka untuk pemilik rumah. Kekunci SafePass boleh diprogramkan untuk bekerja hanya pada tertentu masa menjadikan penyelesaian terbaik bagi Bilakah perkhidmatan pekerja dijangka akan berada di rumah. ADT sekali lagi melebihi yang lain dengan pakej baru ini murah dan sama-sama hebat. Pelanggan sedia ada ADT mempunyai pilihan untuk menaik taraf sistem semasa mereka kepada Touchpad adat ADT baru dengan SafePass.

Opsyen Sekuriti tambahan yang disediakan kepada pemilik rumah dari keselamatan rumah ini gergasi adalah pengawasan video dan Keselamatan Kesihatan rumah.

Pengawasan video dibawa kepada pemilik rumah melalui sistem ADT Safewatch VideoView. Sistem pengawasan ini adalah tambahan yang sangat baik terhadap mana-mana penyelesaian keselamatan rumah yang sedia ada. ADT telah menyediakan pelanggan dengan keupayaan untuk memantau rumah-rumah mereka dari mana-mana sahaja di dunia yang mempunyai capaian Internet. Rakaman boleh diambil sehingga 30 saat mencetuskan peristiwa. Keupayaan DVR membolehkan pemilik rumah untuk menyimpan sehingga 30 hari aktiviti.

Keselamatan Kesihatan rumah disediakan melalui Perkhidmatan teman di ADT. Produk ini adalah penyelesaian yang paling sesuai untuk warga tua atau ahli keluarga dengan sistem amaran perubatan rumah Orang Kurang Upaya. Butang satu sentuhan mudah yang boleh dilakukan sebagai loket yang atau diaktifkan pada wristband yang cepat boleh memanggil untuk tindakan kecemasan perubatan. Unit asas mudah untuk persediaan dan mempunyai julat panjang keupayaan mencapai sehingga 300 kaki dari unit.

Ciri-ciri tambahan Keselamatan ADT penyelesaian untuk rumah termasuk pemantauan bagi penceroboh yang tersembunyi seperti karbon monoksida, banjir dan kebakaran. Peristiwa yang mencetuskan penggera akan berbunyi dan ADT di Pusat pemantauan pelanggan dengan serta-merta diberitahu. Pengesanan awal boleh bermaksud perbezaan di antara hidup dan mati sekiranya salah satu daripada risiko-risiko yang berpotensi ini.

Berpegang dengan teknologi terkini pembekal Keselamatan ini telah dimasukkan ciri-ciri sel dalam sistem SafeWatch QuickConnection popular dan menyampaikan pengesanan gerakan dengan pengesan imun haiwan peliharaan. Kedua-dua teknologi yang amat diharapkan oleh pemilik rumah tetapi jarang dilihat dalam sistem keselamatan dipantau.

Sebagai ADT terus memberikan yang terbaik daripada kemajuan teknologi dalam pemilik rumah produk keselamatan rumah boleh yakin bahawa mereka akan terus berusaha untuk memenuhi permintaan pasaran semasa menjaga keluarga di seluruh negara selamat dan selamat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *